OVNSBAKTE EPLER

Hei dere! Her har det siste døgnet vært noe kaotisk, men jeg skal ikke mase på dere om det nå, det kan vi ta litt senere. Hehe! Nå vil jeg nemlig dele en helt nydelig og enkel oppskrift med dere, som jeg selv gjerne lager flere ganger i uken. Ovnsbakt eple med kanel og sukrin – yums! Dette er både sunt, godt og kjapt – noe som passer meg ypperlig! Helt perfekt å slenge sammen hvis man er fysen på noe søtt og digg når kalde vinterkvelder kommer snikende..

TIL TO PERSONER TRENGER DU:

tre røde epler  sukrin gold  kanel  smør

Kutt opp eplene i små skiver, og ta ønsket mengde sukrin gold og kanel i en plastikkpose. Så tar du eplene i posen, og rister godt helt til sukrin og kanel har festet seg skikkelig på eplene. Legg hele blandingen i en ildfast form, og stek på 200 grader i cirka 15 minutt. Om du ønsker å være litt usunn, er det superdigg å ta over noen små klatter med smør før du setter eplene til steking i ovnen. Server gjerne med vaniljekesam eller en kule med iskald vaniljeis. Nam!

13 kommentarer

 1. Natalie

  Det så godt ut!

 2. Henriette

  Takk for tips, må jeg teste 🙂

 3. Nam!

 4. Helene Einlien

  Takk for tips! Dette MÅ testes ut i kveld 😀

 5. Kristina Andersen

  Helene Einlien: Yay 😀

 6. Synøve

  Hvorfor er det nødvendig å skrive at smør er usunt? Synes du ikke vi jenter bare kan kose oss med smør om vi vil, uten at noen skal påpeke at det er usunt?

 7. Mmm dette så nydelig ut, og så lettvint.Takk for tips.

 8. Linn Berget

  Takk for tips 🙂 Dette skal testes. Sikkert supert når søtsuget melder seg 😉

 9. Er smør virkelig usunt? «Om du ønsker å være litt usunn» synes jeg var en klønete formulering fra deg som virker så oppegående, come on 🙂

 10. Det ble dagens lunsj, er også på vei til å bli dagens kveldsmat 🙈😍

 11. NathalieA

  Så veldig godt ut:) Idag tok jeg meg selv i å tenke: jeg gleder meg til Kristina Andersen skal på ferie igjen. Det er så kjekt når du er å reiser. Du oppdaterer ofte, og med de fineste bildene fra de fineste plasser:)

 12. Naaam, skal ta med meg dette tipset værtfall!

 13. Kristina Andersen

  NathalieA: Åå så skjønn du er!! Nå er det fem dager igjen til avreise, som jeg gleder meg <3

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *