KREPERER AV KJEDSOMHET

Her har det ikke skjedd mye siden sist, bortsett fra at jeg er hjemme i min egen leilighet igjen og snart kommer til å krepere av kjedsomhet. Eller, jeg har egentlig ikke krefter til å kjede meg – men dere skjønner hva jeg mener. Jeg er fortsatt syk på sjette dagen, så her har det ikke skjedd mye spennende siden sist. Lurer på hvor lenge dette skal vare, feberen nekter å slippe taket og jeg føler meg bare helt forferdelig. Senga har jeg svettet ut så mye at det frister aldri å sove i den igjen, samt at jeg må bytte klær minst fire ganger til dagen. Too much information? Vi er jo bloggvenner i gode og onde dager, håper jeg! Haha.. Dette får meg virkelig til å tenke på hvor glad jeg er for å være frisk sånn til vanlig, så jeg vet jeg egentlig ikke burde klage.

STILL SICK AND IN BED ..

Før dere påpeker det kan jeg si med en gang at nei, disse bildene er overhodet ikke tatt i dag. Jeg har alltid noen backup-bilder liggende i systemet slik at ikke bloggen skal bli helt falleferdig når kriser som dette skjer. Viktig å alltid være beredt vet dere, spesielt når man har et immunforsvar som ikke ligner grisen, hehe! Det jeg har gjort de siste døgnene er egentlig bare å slappe helt av, sove masse, se alle episodene jeg hadde igjen av Greys Anatomy og sove enda litt mer. Nå vil jeg bli frisk, dere! Jeg savner trening, jeg savner å kunne være tilstede på jobb og ikke minst så savner jeg vennene mine. Det var dårlig timing å bli syk rett etter tre uker på Hawaii, nå er det godt over en måned siden jeg så flere av venninnene mine. Får så dårlig samvittighet, men dette er jo selvfølgelig ikke noe jeg kan styre. Så jeg får bare slappe godt av og håpe formen kommer seg snart 🙂 Men, som sagt – jeg har nettopp blitt ferdig med alt som er ute av Greys og kjenner jeg virkelig trenger litt underholdning på skjermen for å få tiden til å gå. Har dere noen film eller serietips til meg som kan få timene i sofakroken til å gå litt raskere? ♥

59 kommentarer

 1. Silje Beate

  Hvis du liker serier med litt spenning, så anbefaler jeg Letgal Weapon og spesielt Blacklist!! Elsker de to seriene! 🙂

 2. Kristin

  Du er fin uansett om du er syk eller ei du 🙂 God bedring!

 3. Hei, duh, hvilke størrelse har du på den hvite Zara vesten din? er den stor i størrelsen? (jeg tenkte å bestille meg den skjønner du) 😀

 4. God bedring 🙂 Designated survivor på netflix er en veldig bra serie!

  Og «stemmer i hodet mitt » på nrk er spennende å se 🙂

 5. Huff, så lenge den forskjølelsen varte! Misunner deg virkelig ikke!

  Om du liker spennende serier anbefaler jeg Quantico eller American Odessy, eller The Good Wife som også er veldig kjekk 🙂 De to første var sånne som jeg ikke klarte å legge vekk for det var så spennende.

  God bedring!

 6. Life in pieces! Ligger på Netflix

 7. How to Get away with murder og Arrow. Begge på netflix.

 8. Kathrine

  Ray Donovon serien anbefales. 4 sesonger ligger ute på HBO.

 9. Presten på Nrk- Kjempe morsom! Younger er bra og This is us er kjempe fin og bra! Hart of dixie er også kjempe bra. God bedring 🙂

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *