GLAD OG TAKKNEMLIG

Da var jeg plutselig hjemme i Kristiansand igjen, og det rastløse hodet mitt må prøve å holde seg her litt… Haha! Vet dere hva jeg skal i dag? Jeg skal endelig opp på eldresenteret igjen, og gleder meg så til å se alle sammen igjen  I dag skal vi spille yatzy, le, snakke masse og bare kose oss. Gleder meg til å fortelle om Hawaii, vise litt bilder og dele fra de siste fire ukene jeg ikke har vært der på besøk. Og noe annet helt fantastisk! Herlig Land, et av mine absolutt favorittspisesteder her i Kristiansand, ville gi meg hele ti pizzaer (!!) jeg kunne ta med på sykehjemmet i dag. Hvor utrolig fantastisk er ikke det? Sånt blir jeg så takknemlig for at jeg finner ikke en gang ord.. Så i dag skal vi dekke langbord, spise masse pizza og jeg skal sørge for at det blir en torsdag uten om det vanlige. Gleder meg en hel haug! Dette blir uten tvil en veldig fin dag.

YESTERDAY WAS A CHILL DAY

Tenkte å dele noen siste bilder fra gårsdagen med dere, har dere sett for en magisk plass? Vi hadde hele spaområdet for oss selv, og det var virkelig helt nydelig. Jeg forbinder uten tvil dette stedet med sjelefred 🙂 Ikke ofte jeg får ro i kroppen min sånn skikkelig, men her kan man liksom ikke annet enn å senke skuldrene ti hakk. Jeg tenkte å avslutte dagens innlegg med å klage litt, jeg blir nemlig ikke kvitt jetlaggen og blir seriøst direkte lei meg hvis jeg sovner 20.00 i kveld også… Er det normalt å ikke klare omstillingen til riktig døgnrytme når jeg snart har vært hjemme i to uker? Hjelpes altså! I kveld kommer Hilde til meg, så jeg får håpe hun tvinger meg til å holde øynene oppe ett par timer ekstra.. Ha en kjempefin dag, godtfolk!

29 kommentarer

 1. Åå, da blir nok de gamle glad! Pizzaene fra Herlig Land er såå god. Var student i Kristiansand, og om det er noe jeg savner så er det den plassen… Ha en riktig så fin dag Kristina 🙂

 2. Gå ein luftetur på 30min når klokka bikkar åtte i kveld! Eller ta ein powernap midt på dag så du held deg lenger våken i kveld 😀

 3. Så god og snill du er, Kristina! Virkelig! Jeg unner alle som bor på et eldrehjem/sykehjem dette, spesielt etter jeg selv har fått oppleve hvordan det er på disse stedene etter bestefar ble beboer. Disse menneskene er så mye verdt og fortjener virkelig alt! God klem til deg <3

 4. Jeanette

  så koselig! du må jo være favorittpersonen til de på eldrehjemmet! Selv skal jeg hente min niese i barnehagen i dag,alltid like koselig!

 5. Henriette

  Pizza er digg, men jeg tror ikke jeg hadde fått mormor til å spise det, haha 😛 Men sånne hvitløksbrød av bunnen med deilig smår til – da snakker vi

 6. Hege Kristin

  det så herlig ut 😀

 7. Må bare si det, du virker så fantstisk snill og god! Så herlig at du gjør sånt for de eldre, det er så viktig 💓

 8. Så utrolig mye fint du gjør frivillig for eldresenteret.Tenker de koser seg pizza du ordner…

 9. Kristina Andersen

  Ingrid: Så fint sagt av deg Ingrid! Tusen takk <3

 10. Kristina Andersen

  Tonje: Er helt enig! Pizzaen der er helt amazing 😀 Ha en fin dag Tonje <3

 11. Kristina Andersen

  Rikke: <3 <3

 12. Kristina Andersen

  Jeanette: Så herlig Jeanette 🙂 Håper dere har hatt en fin dag sammen <3

 13. Camilla

  Heisann 😊

  Vi gifter oss i juni, men pgav små barn har vi lyst til å bare dra på en mini ferie bare oss to, og har vurdert Kragerø Resort. Er jo så fint nedover mot Sør (bor utenfor Oslo) Så jeg lurer da, har lest litt negativt om stedet her og der, men hva synes du? 😊 Setter stor pris på svar!

 14. Kristina Andersen

  Camilla: Jeg liker Kragerø Spa veldig godt altså :)) Vært der to ganger, og superfornøyd. Så koselig med en miniferie for bare dere to <3 Jeg ville booket en leilighet / suite, med to soverom i så fall. Da får dere goood plass, stor veranda og slike ting 🙂

 15. Verdens snilleste Kristina <3 håper dagen på eldresenteret var helt fantastisk koselig! Om bare alle eldresentrene kunne hatt en så godhjerta besøksperson som deg 🙂 ble SÅ glad av alle snappene du la ut i dag! Favorittbloggeren of all time <3

 16. Veronika

  Hei!

  Er det noen grunn for du valgte akurat det eldresenteret du er på nå? Følte du at det var noe som manglet der, som alle andre eldresenter har? Eller var det bare helt tilfeldig?

  Jobber i helsevesenet selv, og synes du gjør en fantastisk jobb! Mange som trenger slike frivillige som deg 🙂

 17. Hei Kristina! Det gulvteppet du har under sofaen din, hvor er det i fra? Og husker du hva det heter og hvilken farge det er i? Syns det er såååå fint! <3

 18. Åååå så fint gjort av både deg og restauranten!!! Blir så glad inni meg av å høre sånt <3 Håper du hadde en fin dag på gamlehjemmet! Og for et stunning sted på de bildene!

 19. Du er bare helt fantastisk snill. Tenk å glede andre folk så høyt selv «bare» med pizza. Det er sånn mange tenker at det hadde vært koselig å gjøre, men du gjør det. Jeg bøyer meg i hatten for deg. Klem fra meg til deg, hilsen Anja

 20. Susanne

  Da jeg kom hjem fra et langt utenlandsopphold i desember så følte jeg meg jet-lagged i en mnd! Tror det hadde noe å si at jeg var vandt med masse sol og lange, lyse dager. Ble tungt å komme tilbake til Norge i mørketiden. Jeg våknet tidlig samme hva, selv om jeg holdt meg våken til 03 om natten gjennom julen. Var mye trøtt og sliten i den perioden før det gikk seg til 😅

 21. Kjersti

  Kristina! Jeg har aldri kommentert her før.. men nå måtte jeg! jeg har fulgt bloggen din i mange år! er selv 28 år, vi har en datter på 2 år… å ser på hverdagens små høydepunker som livet! Du er virkelig ei fantastisk flott jente!!! blir helt rørt! Er sykepleier og har jobbet masse med eldre før.. å det du gjør på frivillig basis? får helt frysninger! du er den bloggjenta som virkelig er verdt å trykke seg innpå mange ganger om dagen! du er så jordnær, så ærlig, så vakker og så god mot alle i rundt deg! måtte alle ha en Kristina i livet sitt! å det du gjør for de eldre.. det varmer hjerte mitt så enormt <3 du er ikke overfladisk å tenker på å se best mulig ut og fronte bare dyre klær å sminke! du viser at du har en enormt god personlighet!!! <3 Takk!! å ps: du får meg til å le, MASSE! Elsker alle snap videone med knollen, med Geir og når du filmer mammaen din i skjul! fortsett ditt fantastiske arbeid <3

 22. Elsker bloggen din ❤

  Du er så heldig som har nok penger til å gjøre hva du vil og kjøpe hva du vil. Misunner virkelig alle dere topp bloggere. Jeg er 24 år og har ikke opplevd noen ting, pågrunn av økonomien. Men jeg har bestilt en reise til meg og min søster på 16 år på avbetaling som vi gleder oss mye til. Hele lønnen min går til den ferien. Håper bare jeg får betalt den før april. Aldri vært i syden før! Så det gleder vi oss mye til

  Mvh en stoooor Kristina fan

 23. It looks so cozy!

 24. Det er så flott det du gjør for eldresenteret, det at det kommer noen «utenifra» og gir de selskap og opplevelser de ikke ville fått ellers – eldrehjem er rett og slett fult av like dager. Har selv jobbet på eldrehjem og følte aldri jeg gjorde en god nok jobb for at de ikke bare skulle stelles å gå mat, men trives! Takk for at du gjør dette!

 25. Madeleine

  Hei Kristina! Så fin blogg du har! 🙂 Har et stort ønske om oppskriften på Kinderkaken du postet i julen, den så utrolig god ut!

 26. Hej, vi ser på cruise med Royal Caribbean i mars. Vet att du har sagt att det kommer en rabattkod ifbm att du ska resa med dem. Kan du ge en hint på när den kommer på bloggen? 🙂 hade varit väldigt fint att få lite rabatt.

 27. Veronica

  Hva skjer? Ingen oppdatering på så lenge… 🙁

 28. Nydelige bilder!

 29. Kriiistiiina! !! Hvor blir du av? Blir bekymret for deg nå😯

  Håper det ikke er alvorlig…

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *