SHOP O'CLOCK

WHEN IT’S RAINING AND BEACH DAY GETS CANCELLED

… SO YOU DECIDE TO GO SHOPPING WITH YOUR BESTIE

♥  ♥

Jepp, sånn gikk altså gårsdagen! Planen vår var en langdag på stranda, men jammen bydde dagen på både regn og vind. Når været først var dårlig bestemte vi oss for å bruke dagen på shopping, så vi la turen til Ala Moana – verdens største utendørs shoppingsenter. Et helt amazing sted, som har alt man kan ønske seg av butikker. Det ble en god del med tilbake for oss begge, men vet dere hva? Det gøyeste å kjøpe når man er i USA er faktisk ting fra dagligvarebutikkene. Det er jo så latterlig mye gøy der! Ting vi ikke har hjemme, og som er ekstra gøy å få med seg. Jeg kunne seriøst fylt opp en hel koffert fra disse butikkene, jeg! Vi må på jakt etter Whole Foods en av dagene her nede, da kommer jeg til å fyke i taket av glede.. Haha!

I dag er heldigvis både sol og sommer tilbake, så vi skal ta turen til Lanikai Beach 🙂 Nå er det jo selveste nyttårsaften hjemme, så jeg må selvfølgelig ønske dere alle sammen en helt super feiring. Hva er planene dine? Hva enn du finner på, så håper jeg du koser deg masse på årets siste dag! Vær forsiktig, og nyt kvelden med de du er glad i. Happy New Year, godtfolk!

Dette innlegget ble lagt inn i Ferier. Bokmerk link.

31 kommentarer på “SHOP O'CLOCK

 1. Siri skriver:

  Det ligger en Whole Foods i Kailua, byen dere kjører til når dere skal til Lanikai. Dette er den eneste Whole Foods på Hawaii (hvertfall når jeg bodde der for to år siden).
  Ellers anbefaler jeg drinks og mat på Lulus i Waikiki på mandager, i tillegg til sushi på Nobu i Waikiki. Også MÅ dere leie bil og kjøre opp til Haleiwa som ligger på North Shore. Hyggeliste byen i verden etter min mening. Derfra kan dere kjøre bort på Sunset Beach hvor alle sponsorhusene til surferne ligger på rekke og rad. Kos dere!

 2. Jeanette skriver:

  slike innlegg hvor man kun skriver for å vise frem hele 13 poser man har shoppet blir litt for dumt spør du meg. vet ikke om alle posene er dine,men likevel. overforbruk.no!

 3. Anja skriver:

  Så gøy. Kos deg videre. Jeg skal fortsette nattevakts helgen min jeg. Men først middag hos en venninne. Godt nyttår. Klem fra meg til deg, hilsen Anja

 4. Veronica skriver:

  Jeg lurer på hvorfor du poster masse skrytebilder der du viser frem shopping fra dyre designermerker som Saint Laurent når du samtidig ikke vil vise frem julegavene pga. feil fokus? Er ikke det litt dobbeltmoral? Du vil ikke vise julegavene fordi det blir feil fokus, men du vil vise hvor dyre butikker du handler i samtidig? Jeg ble så glad da du lot være å legge ut skrytebilde av alle julegavene du fikk, men så ble jeg så skuffet når du stiller opp forbruket ditt/deres for å (tilsynelatende) vise hvor mye penger dere har allikevel. Er det for å provosere litt? Eller er det noe annet poeng ut over å vise hvor privilegerte dere er som kan bruke slike summer på shopping? Dette synes jeg ikke var noe bedre enn å vise frem oppstilte julegaver, men jeg er veldig interessert i å høre hva du mener 🙂 Mvh Veronica

 5. Silje skriver:

  Godt nytt år!! Så enig med Veronika over her og spent på ditt svar. For all del; gjør som du vil. Du har tjent pengene og kan gjøre som du vil etc, men ift det du tidligere, for kun noen dager siden, sa så er det noe som skurrer. Jeg synes det var såå fint at du ikke flashet julegaver men stusset da selvfølgelig på denne merkepose-pornoen som fremvises nå..? Jodajodajoda, satt litt på spissen.. 😉

 6. K skriver:

  Som Veronica over lurer jeg på hva tanken bak å dele bilder av alle disse posene var. Jeg syns det var veldig positivt at du ikke ønsket å dele julegaver, men hva er forskjellen?

 7. Kristina Andersen skriver:

  K: Ingen tanke, annet enn at jeg deler bilder fra ferien min. Og denne dagen stod det shopping på planen 🙂

 8. Anonym skriver:

  Hvorfor så bestemt la være å vise julegaver, men gledelig skryte over alle disse posene som inneholder sikkert flere hundre tusen? Kan du forklare hvorfor det er greit, men ikke julegaver?:)

 9. Kristina Andersen skriver:

  Anonym: Det er en vesentlig forskjell. Alle kan jobbe og tjene penger, slik at de kan kjøpe seg ting. Men det er ikke alle, uansett situasjon, som har en familie og venner de er så heldig å få julegaver av.

 10. Charlotte Tunes skriver:

  Ser ut som en fantastisk måte å tilbringe dagen på! Har man råd og mulighet, hvorfor ikke? Folk er altfor misunnelig her i verden (og det er i grunn lov det også, men man kan holde det for seg selv) 🙂 Kos dere masse videre, fine <3 <3

 11. Obama skriver:

  Ikke alle er så privilegerte at de tjener såpass mye som du gjør. Hvis du faktisk mener det du sier om at alle kan jobbe og tjene nok til å shoppe på dyre merkebutikker så passer du nok godt inn i det landet du er i nå, spesielt med Trump som president!

 12. Anonym skriver:

  Forklaringen til Kristina kl 18.59 er det mest hjerteløse jeg har lest. Noen blir syke og kan ikke jobbe Kristina Andersen. Du fremstår som en hjerteløs blondine med det svaret.

 13. Anna skriver:

  Enig med over, godt svar og helt enig Kristina. Nå synes jeg materialisme og det der er litt kvalmt men dette kan «alle» unne seg om de faktisk vil og da gjør en innsats for det! Alle har ulik smak og interesser 🙂 Mens julegaver er noe helt annet, det er jo ikke opp til enhver akkurat.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *