DESTINATION: HAWAII

Aloha fra Honolulu! Endelig er vi fremme, og som vi koser oss her. Det er varmt, masse sol og helt nydelig fine omgivelser 🙂 Og vet du? Jeg kan nesten ikke tro at reisen ned hit gikk så smertefritt som den gjorde. Både jeg og Wulffen hadde gruet oss ganske heftig til å sitte nesten 20 timer på fly til sammen, det er jo så lenge at det nesten føltes helt uoverkommelig. Men ting gikk virkelig over all forventning, jeg sov store deler av turen og tiden fløy overraskende fort. På siste flight fra San Francisco spanderte vi på oss en oppgradering til first class, og det var virkelig helt amazing. Tre retters middag, god drikke og super service gjorde virkelig siste del av turen helt super. 25 timer senere var vi plutselig fremme på Honolulu, og gjett hva som skjedde på veien til hotellet vårt? Veien ble sperret, og selveste Barack Obama kjørte rett forbi oss… Det er ikke hver dag, gitt!

ALOHA FROM HONOLULU

I går startet vi dagen med frokost på Heavenly Island, etter tips fra en snill bloggleser som fortalte at dit måtte vi bare dra. Og jeg er så glad vi dro dit, for dette er seriøst den mest magiske frokosten jeg har spist i hele mitt liv. Acaibowlsene her nede er virkelig noe for seg selv, og de blir servert toppet med den nydeligste frukten du kan tenke deg og har bare helt ubeskrivelige smaker. Her vil jeg spise frokost hver dag for resten av mitt liv! Ingen tvil om at vi skal tilbake dit en eller fem ganger til 🙂 Om du noen gang er i Honoluli, må du virkelig legge et besøk til dette sjarmerende spisestedet.

BREKKIE AT HEAVENLY ISLAND

Vi ligger elve timer bak dere her nede, så mens dere leser dette – ligger jeg forhåpentligvis å snorker i senga mi. Hvis ikke jetlaggen har kicket inn 😉 Jeg skal tidsinstille innleggene i tiden fremover, slik at det ikke blir den store forskjellen for dere der hjemme. Gleder meg til å ta dere med på reisen vår, jeg er helt sikker på at dette blir tidenes eventyr!

Dette innlegget ble lagt inn i Ferier. Bokmerk link.

16 kommentarer på “DESTINATION: HAWAII

 1. Gmarie skriver:

  Så fine bilder og koselig at dere er på tur. Har samme kamera som deg som er canon 6d. Bruker du manuell innstilling og photoshop for sterke bilder før de legges ut?:-)

 2. Henriette skriver:

  Hei Kristina
  Kos dere så masse på tur <3
  Hawaii er virkelig paradis på jord. Skal dere besøke flere av øyene mens dere er der? Selv har jeg vært på Oahu og Maui. Oahu valgte vi pga Pearl Harbor og Waikiki beach, men det er på Maui du virkelig får oppleve Hawaii; helt fantastisk natur, nydelige strender og fjell. Det går virkelig ikke an å beskrive men det er akkurat like flott som du har forestilt deg på forhånd. Håper dere får oppleve det 🙂 Vi bodde på Ka’anapali beach og jeg har aldri sett noe vakrere 🙂

 3. Benedicte skriver:

  Aloha og åååh! Jeg er så misunnelig. Bodde på Hawaii for noen år siden og har hatt lyst til å dra tilbake helt siden jeg kom hjem. Dere må ta turen på Bonfire. Nydelig utsikt, gode drinker og veldig gode marinerte sukkererter. Dere må også leie bil og ta turen til North shore, hike og snorkle i hanama bay, gå stairway to heaven, diamond head og ta turen til maui. Honolulu er fantastisk, men maui er paradis. Kos dere glugg 🙂 mahalo

Comments are closed.