JEG ER KLAR FOR ET NYTT ÅR

Året 2016 nærmer seg slutten, og det er jeg faktisk litt glad for. Det er ikke det at dette året har vært kjipt, fordi jeg har ikke hatt noen ting å klage på. Det er jo slik livet mitt er, alt er liksom så trygt, flott og godt. Men jeg har kanskje …. kjedet meg litt? Ikke at jeg vet hvordan det er mulig, fordi det er jo alltid noe jeg kan, skal og må gjøre i hverdagen. Jeg vet ikke, men dette har ikke vært det mest spennende. 2016 begynte brått med at jeg solgte leiligheten min, hoppet på flyet til USA og flyttet hjem til mine foreldre for noen måneder. Høydepunktet på året kom i mai, når jeg vant budrunden og ble stolt eier av det som virkelig er drømmeleiligheten. For en følelse, jeg kan enda nesten ikke tro den er min og bare min. Etter det har liksom ting bare gått sin gang, jeg har jobbet masse og hatt vanlige hverdager. Dette er ting som aldri vil være nok for meg i lengden, autopilot fungerer ikke for meg over lengre tid. Jeg vil nok alltid trenge en eller annen utfordring. 2016 var fint, fritt for drama, med mye glede og veldig godt jobbmessig. Slik livet mitt er. Null tull som jeg sier, og det er nettopp det jeg liker så godt. Men, nå må det skje noe her og jeg trenger noe nytt. Hva det er, det vet jeg ikke enda. Jeg føler jeg har nådd drømmene mine, og er kanskje litt klar for å skape noen nye? Jeg er sikker på at nye dører vil åpne seg i 2017, og hvis ting går som jeg håper – skal jeg hoppe rett i det.

Dette året avsluttes med det jeg er sikker på at vil bli en helt fantastisk reise med bestevennen min. Hawaii. Hvor sykt er ikke det? Jeg er tilbake i midten av januar og blir bare hjemme i fire uker før jeg reiser på nytt til USA og Karibien. Med andre ord begynner året slik jeg vil, for 2017 har jeg bestemt at skal bli året for opplevelser. Og utfordringer. Det er ingen hemmelighet at frivillighetsarbeidet mitt i eldreomsorgen har gitt meg noe jeg egentlig ikke har vært klart over at jeg trengte så sterkt. Det å hjelpe andre gir meg mye glede, jeg føler meg nyttig og gleden jeg får av å jobbe med dette er så enormt stor. Så her skal jeg fortsette til neste år, og jobbe på spreng for å utrette flotte ting for de som trenger det mest.

Jeg har alt jeg noen gang kunne ønsket meg i livet mitt, likevel kjenner jeg på følelsen av at jeg trenger noe mer. Jeg vet bare ikke helt hva det er enda. Det er rart med det. Hvordan kan man kjede seg når alt egentlig går så smooth? Når man kan reise dit man vil, gjøre det man vil, ta jobben med seg hvor enn man er og i tillegg har verdens fineste folk i livet sitt? Kanskje jeg må lære meg å utnytte mulighetene mine litt mer, tøffe meg opp litt og ta en tur ut av komfortsonen? Jeg vet ikke, men noe er det jeg strever etter som jeg enda ikke har. Jeg har alltid trodd at det å drive et suksessrikt firma og ha muligheten til å leve livet slik jeg ønsker er det som vil gjøre meg 100% lykkelig. Det er godt mulig det fortsatt er veien å gå for meg, men akkurat nå føles det bare ikke nok. Jeg føler jeg har vokst skikkelig opp dette året, og funnet meg selv på en god måte. Jeg er klar for å finne ut hva jeg føler at jeg mangler, og jeg håper det kommende året vil by på muligheten til nettopp det. Jeg har noen planer i bakhodet, men brikkene er overhodet ikke falt på plass enda. Heldigvis har jeg god tid på meg, og et helt nytt år hvor jeg forhåpentligvis vil kjenne på følelsen av å nå nye og annerledes høyder. 2017? Come at me bro!

Takk for at dere har latt meg gå inn i mitt tiende år som blogger, jeg gleder meg til enda flere år med dere på laget og til å ta dere med på hva enn 2017 bringer. Og vet dere hva? Nå er vi fremme på magiske Hawaii!

22 kommentarer på “JEG ER KLAR FOR ET NYTT ÅR

 1. Heidi skriver:

  Det er helt klart en kjæreste du trenger! Kanskje ikke du vil innrømme det selv, men ganske sikker på at brikkene faller på plass da

 2. Anonym skriver:

  Syntes du ikke det er dumt å reise så mye når du har milo? 🙂 jeg får dårlig samvittighet av å reise fra hundene min i mange mange uker.. Også når det blir flere ganger tett oppå hverandre. hvem passer han?

 3. Ingvild skriver:

  Skjønner hva du mener! Har også alt jeg kan tenke meg, men fremdeles føler jeg noe mangler. Men det å gå ut av komfortsonen tror jeg er noe som hjelper! Jeg droppet blant annet å feire tradisjonell julaften i år, og heller var frivillig på et arrangement for rusmisbrukere. Var helt fantastisk! Jeg vil også bruke 2017 på å reise og oppleve nye ting! Lykke til Kristina, håper dette blir en flott år for deg!

 4. Anne skriver:

  Hei Kristina😄Det er alltid så koselig å titte innom bloggen din og du er så positiv og du sprer så masse glede . Jeg skjønner godt hva du mener med å ha utfordringer. Jeg har videreutdannet meg flere ganger gjennom livet og liker godt å prestere noe til eksamener og lære nye fag. Jeg har for det meste arbeidet inne medisin og tenker at du som gjør så mye bra i eldreomsorgen at det hadde vært givende for deg å utdanne deg innen helse og omsorg. Du kan gjøre en forskjell. Ønsker deg en fin tur😄

 5. Maria skriver:

  Kjenner meg litt igjen i det du skriver der altså! Har der så bra, men føler det er noke som mangler.. veit berre ikkje heilt kva 😉
  Lurte og på om det var mulig å stemme på deg til noke på vixen? Synes såååå du hadde fortjent ein pris der! Håper du nyter livet på Hawaii <3 stor klem

 6. Lene skriver:

  Du er superheldig som kan reise så ofte og så langt, men det ligger vel neppe de store utfordringene i sånne ferieturer? Skjønner godt at det blir litt kjedelig i lengden, for det er tross alt utfordringer man vokser på her i livet. Hva med å lære et nytt språk, et musikkinstrument, skrive artikler, etc? Eller et håndverk? Innsatsen du gjør i eldreomsorgen er jo helt fabelaktig, så flott at du fortsetter med det! Nyttårsforsettene mine er for øvrig å skrive mer og være mer på sjekkern;)

 7. :) skriver:

  Så godt å høre at det ikke bare er meg , føler det på akkurat samme måte selv. Føler også at jeg «kjeder» meg selvom jeg er ute å farter og dagene går i ett. Men samtidig klarer jeg ikke helt å finne ut av hva det er jeg mangler. Håper vi finner ut av det begge 2 🙂 ønsker deg en fortsatt fin romjul og en super nyttårsfeiring når den tid kommer :-)) klem fra meg

 8. Trist sjel skriver:

  Håper du ikke er som idiotene som skyter opp raketter :/ ser på vg nå om hester som bl så redde av raketter at de ble påkjørt og noen måtte avlives og skadet med knust kjeve og svære sår :/ huff får like vondt hvert år nyttårsaften at dyr skal måtte lide for folks tåpskap.nå de blir drept slik og hardt skadd Pga redsel av raketter er det for tåpelig og fælt …

 9. Lene-Marie skriver:

  Håper du får en fin ferie og tur til Hawaii! Gleder meg til å titte innom bloggen din for oppdateringene som kommer nå når dere er der! 😀

 10. T skriver:

  Tror du trenger noen å dele de gode øyeblikkene med, det er da man føler seg
  Komplett … Da snakker jeg om en evt. Kjæreste 😏

 11. Anja skriver:

  Håper 2017 blir et spennede og bra år for deg, Krisitina. Kos deg på Hawaii, utrolig flott der ser det ut som. Heia dere. Jeg skal ha nattevakts helg i helgen. Sånn er det med helsesektoren og sykehus. Men men. Kos deg og heia 2017. Klem fra meg til deg, hilsen Anja

 12. Rebecca skriver:

  Jeg skjønner veldig godt hva du mener Kristina, jeg kjenner meg svært godt igjen i det.. rastløsheten, trangen etter noe annet enn bare et vanlig A4 liv (selv om det bare er for en periode) og lysten til å gjøre noe sprøtt. Jeg har fulgt deg lenge og vet at du elsker å reise, hva med å legge ut på en jorda rundt reise? Tror du hadde fått det knall på en slik tur! Muligheten for nye opplevelser rundt i verden, du kan bidra med frivillig arbeid innenfor dyrevelferd og muligheten til å bli kjent med mange fantastiske mennesker fra hele verden. Bare en ide! 🙂 Håper dere storkoser dere MAKS på Hawaii, det fortjener dere virkelig begge to!

 13. Anonym skriver:

  Ser at flere skriver du trenger kjæreste. Min mening er at man ikke skal fylle tomrommet ved å finne en kjæreste – man skal ikke måtte være avhengig av en annen person for å finne indre ro/lykke. Samtidig som penger ikke er veien til lykke. Veien til lykke er å finne glede innenfra. Å finne indre ro og indre lykke er det som fyller tomrommet mange kan ha.

 14. Kristina Andersen skriver:

  Folkens: Jeg tror dere missforstår meg ganske mye. Jeg snakker ikke om kjæreste eller privatliv her, jeg snakker om jobb 🙂

 15. Amalie skriver:

  Hva med å studere til f.eks sykepleier? Ja studiet er noe tøft, men jobben er fantastisk. Men det fine er at man kan «frilanse» i etterkant. I fjor var jeg på 5 reisee, og i år noe mindre. Men jeg avtaler med arbeidsgiver hvordan jeg skal jobbe. Tar selv kontakt når jeg skal jobbe og får mer enn nok vanter til både lønn og vedlikehold av faget. Nå er målet etterhvert leger uten grenser. Du som trives så godt med de eldre og virker til å ha en enorm porsjon med empati, respekt og engasjement for de eldre kan gjøre mye godt 🙂 Eller reise å jobbe som frivillig på humanitære prosjekter:-)

 16. Lene skriver:

  Du savner nok utfordringer, hvis du er på et stabilt sted jobbmessig. Klart det er deilig når alt er trygt og komfortabelt, men vi trenger jo alle å utvikle oss. Ellers blir det kjedelig. Kanskje en utdannelse innen noe du interesserer deg veldig for?

 17. Karoline skriver:

  Søk sykepleiestudiet! Masse utfordringer, du har en sikker jobb den dagen du evt. velger å legge bloggen på hylla og du får muligheten til å hjelpe andre 🙂 Enda et stort pluss er jo at du kan jobbe hvor som helst 🙂 Håper du finner ut av det! Nyt ferien 😀

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *