CHRISTMAS SNAPS

Yes, da var det på tide med et aller siste bildedryss fra julen min. Denne gangen fra mobilen 🙂 Jeg har egentlig en god del flere bilder å vise dere, men de ligger på den gamle telefonen. Jeg byttet nemlig over til en iPhone 7 pluss i midten av desember, og er så latterlig fornøyd med den. Kameraet tar jo nesten like gode bilder som speilrefleksen min gjør, noe som er gull verdt for meg som knipser bilder dagen lang. Derfor selger jeg min tre måneder gamle iPhone 6s pluss, 128 gb i gull for 7000,- om noen av dere er interessert. Send meg en mail hvis du har lyst på den, så svarer jeg så fort jeg kan. Yay!

Jeg har overnattet på hotell i Oslo frem til i dag, og er nå i London for å hoppe på fly nummer to på veien mot Hawaii. Vi har en 22 timers reise foran oss, og nesten flytur blir på ikke mindre enn 11 timer…. Før vi skal fly nye 8 timer etter det igjen. Her er det bare å stålsette seg, haha! Ha en fin onsdag enn så lenge.

– FØLG MEG GJERNE PÅ SNAP, @LADYYYKA –

9 kommentarer på “CHRISTMAS SNAPS

 1. Renate skriver:

  Den røde Swix-jakka var veldig fin! Kan jeg spørre hvor du har kjøpt den, og hva modellen heter? Har prøvd å Google litt selv, men finner den ikke. Fortsatt god jul!:)

 2. Tina og Maria skriver:

  Glædelig bag jul,
  skønne billeder, god stemning.
  Vi har pt. en giveaway med hundefoder og hundegodbidder:-)
  Rigtig godt nytår ønskes og et super godt 2017!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *