KAN VI PAUSE LITT?

Jeg blir helt rørt når jeg tenker over julen jeg har hatt. Over hvordan livet er generelt. Jeg har verdens beste familie, og kunne vært med de alle sammen 365 dager i året – uten å gå lei. Vi har det så fint alle sammen, og jeg ville ikke endret på en ting. Familien er virkelig mine beste venner, har jeg de – vil jeg alltid være fornøyd. Den eneste personen jeg har savnet i jula er Mofar, snart er det tre år siden han døde. Han er i hodet mitt hele tiden, men er det noe jeg vet, så er det at han følger med på oss fra der han er nå. De siste tre årene har gått sakte, men samtidig skremmende fort. Årene fyker avgårde, og jeg skulle ønske jeg kunne pause litt. Stoppe toget, bare ha det sånn her i noen år til. Jeg orker ikke at jeg en gang kommer til å måtte savne noen flere. Måtte ting alltid være sånn her. Bare oss. Sammen. Med latter, glede, samhold og kjærlighet.

♥  ♥  

I går var det tid for årets siste familieselskap for min del, jeg inviterte til stor brunch her hjemme og det var virkelig en helt magisk kveld. Nå skal ikke jeg ta æren for det hjemmebakte brødet og all den flotte maten på bordet, det var det mamma som stod for. Verdens beste dame, som gjør alt for at vi skal ha det så fint. Fyttikatta så heldig jeg er! På bordet stod det alt man kan ønske seg, og enda litt til. Sammen koste vi oss til sene kvelden, og avsluttet hele gjengen med Hjemme Alene 5 i sofakroken.

LAST DAY OF CHRISTMAS

Kinderkaken hadde jeg laget da, men det regner jeg nesten med dere ser. Det slottet mitt gikk ikke helt etter planen kan du si 😉 Hehe.. Den smakte helt amazing da, så jeg får øve meg noen ganger til og håpe den blir finere å se på neste gang. Nå sitter jeg som en zombie i sofakroken, jeg har seriøst ikke sovet et eneste minutt i natt pga stormen som jeg var sikker på at skulle rive ned leiligheten min. Jeg ble derfor liggende våken i hele natt med Greys Anatomy på skjermen, og jeg hadde helt glemt hvor emo man blir av den serien. Den kan umulig være bra for hodet mitt. Altså, hva skjer med å ta hele sykehuset sine problemer såpass på alvor? Du vet det er galt når du tar deg selv i å bli direkte trist og halvveis deppa av Derek og Meredith sine problemer… Tror de ønsket seg parterapi til jul, og det jeg konkluderte med i natt, var at jeg, som den gode vennen jeg tror jeg er av Grey-familien, burde foreslått dette til de. Hoho! Nå skal jeg avgårde for å gjøre neglene mine sommerklare! Hejdå!

13 kommentarer

 1. Det så deilig ut. Du har en snill mamma 🙂 jeg lurer på om du vet hvilket merke di avlang hvite fatene som maten lå på er? Fortsatt god jul og god tur til Hawaii 🙂

 2. Så flott julebord! Flinke deg. Dere er heldige som har hverandre! Kos deg og gled deg til tur til Hawaii. Skikkelig misunnelig.

  Om du vil se en koselig julefilm anbefaler jeg merry Kissmas. Ligger på Netflix. Jeg begynte dagen min på sofaen med masse kaffe og dyne og den! Herlig start på en romjuls dag! Klem fra meg til deg, hilsen Anja

 3. Hva er oppskriften på kinderkaken? vil teste den ut selv 😀

 4. Kristina Andersen

  Inger: Jeg er usikker, de er mamma sine :/ Fortsatt god jul til deg også, Inger <3

 5. Kristina Andersen

  Anja: Tusen takk, snille deg! Og takk for filmtips, kanskje jeg snurrer den ikveld fra hotellsenga 😀 Klem

 6. Kristina Andersen

  Anonym: Kan legge den ut neste gang jeg lager den 😀

 7. Victoria Larsen

  Så fantastisk! Kos deg masse. Blir utrolig inspirert, så det kan godt hende jeg tar noen tips til borddekorasjon. Flink du alltid er! Ønsker deg en god romjulstid 🙂 Klem!

 8. Kristina Andersen

  Victoria Larsen: Takk Victoria <3

 9. Hege Kristin

  herlig <3

 10. Så koselig! Hvor ser du grey’s anatomy?

 11. Kristine

  Hei Kristina!

  Fra hvilken ikea serie er TV benken din? Det er akkurat noe sånt jeg er ute etter selv! Du har det så utrolig fint hjemme hos deg 😀

 12. Hei fine Kristina <3

  Jeg lurer på hvor man får kjøpt den greia som henger ned under tven din, der man samler ledninger?

 13. NerdySweet

  Klikk på meg hvis du vil ha date med meg <3

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *