TRADISJONEN TRO

Det beste med å våkne opp på første juledag hjemme hos mine foreldre, er alltid at mamma har gjort klar julestrømpe til meg og Knollen. Man blir aldri for gammel til å holde på disse tradisjonene fra man var liten, eller hva? Jeg tror de aller fleste kanskje får julestrømpen på julaften, men vi får den altså dagen etter. Mamma gjemmer den alltid så alt for godt et eller annet sted i huset, slik at jeg og lillebror må leite de frem. I kjent stil blir jeg både hissig og irritert mens jeg holder på, jeg eier jo virkelig ikke tålmodighet til å støvsuge stuen for å finne en sokk med godteri – men jammen har jeg gjort det i alle år likevel 😉

Nå er jeg tilbake igjen hos meg selv, og jeg tror seriøst leppa mi hang ned på knærne når jeg kjørte fra familien i går.. Det fristet så vanvittig lite å hjem til leiligheten, julehuset til mamma er så koselig og jeg liker aller best å være hjemme hele julen. Men, jeg skal både holde julebrunch i dag, samt at jeg snart hopper på flyet mot varmere strøk og må tenke på å pakke kofferten – så da ble det noe ufrivillig tilbake til Kristiansand i går. Jeg overlever nok 😉 Nå venter jeg straks levering av ballong- og blomsterdekorasjon, så skal jeg gjøre i stand alt klart til gjestene kommer. I dag blir vi 12 stk til et skikkelig juleselskap her hos meg, og jeg gleder meg maks! For anledningen så har jeg for aller første gang prøvd meg på brownieskake som skal bli pyntet til et kinderegg-slott, det er i hvert fall tanken. Hvordan resultatet faktisk blir får vi krysse fingrene for, jeg har mine tvil.. Haha! Sees igjen litt senere dere, enn så lenge må dere nyte andre juledag

8 kommentarer på “TRADISJONEN TRO

 1. Anonym skriver:

  Jeg tror ‘tradisjonen tro’ må være et av de mest brukte uttrykkene dine – men tradisjon er jo tradisjon;D SÅ koselig med juleselskap for venner, da!

 2. Bell skriver:

  Ååå heeerreguuud !!! Den kaka må du legge ut bilde av !! Hørtes ut som drømmekaka mi 😀 så gøy med skikkelig gjennomført fest med ballonger og pynt, gleder meg til å se! Kos dere :):)

 3. Ia skriver:

  Jeg skulle ønske at vi var venninner.
  Tipper at du er verdens beste venninne, jeg hadde trengt en som deg i livet mitt og jeg hadde verdsatt d.

 4. K skriver:

  Jeg elsker å feire med familien min, og har vært i juleselskap hver dag siden 23. nå 🙂 Her i huset står godteriet alltid fremme, så det er bare lillebroren min på 4 år som får julestrømpe. Jeg orker virkelig ikke godteri i både strømpe og på bordet, klarer jo aaaaldri å spise det opp hahaha. Her i huset pleier mamma også å gi oss strømpa 25.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *