JULAFTEN 2016

FROM ALL OF US, TO ALL OF YOU – A VERY MERRY CHRISTMAS

♥  ♥ 

Riktig god første juledag, fine gjengen min! Jeg tenkte å starte dagen med å dele et aldri så lite bildryss fra gårsdagen med dere, vår jul 2016. Jeg koste meg så mye med familien, og forstår virkelig hvert eneste år hvor utrolig heldige vi alle er som er omringet av alle vi er glad i, trygghet og god mat. Tradisjonen tro spiste vi pinnekjøtt med poteter og kålrotstappe, før det ble riskrem og bærsaus til dessert. Og gjett hvem som fikk mandelen i år? Yes, der traff jeg jammen med blink! Tror faktisk jeg fikk den i fjor også om jeg ikke tar feil, haha! Det får meg alltid til å tenke tilbake på barndommen, når jeg var liten og alenebarn med de voksne, la alltid mommo og mofar mandelen i skålen min slik at jeg skulle få den. År etter år, og gliset var alltid like stort når marsipangrisen ble plassert på fanget mitt! Typisk besteforeldre, ikke sant? Hehe.. Skjønneste! Dette ble det selvfølgelig slutt på når både lillebror og fettere meldte sin ankomst, men det var gøy så lenge det varte 😉

Årets julaften var alt jeg ønsket meg og enda litt til, virkelig! Familie betyr alt. I tillegg fikk jeg fikk masse fine gaver og ting jeg trengte til leiligheten, så jeg er virkelig storfornøyd 🙂 Vi koste oss i flere timer, lo oss halvt ihjel, spilte spill og før vi visste ordet av det var kvelden over. Julaften går så alt for fort, jeg føler alltid den er over på et blunk! Hvordan var gårsdagen for deg? Jeg håper du koste deg masse, og at du nyter disse fine romjulsdagene.

20 thoughts on “JULAFTEN 2016

 1. Victoria Larsen says:

  Så utrolig koselige bilder. Bra du hadde en fin feiring! Feiret sammen med mamma i år, så det ble en rolig og koselig julaften <3 🙂

 2. Anja says:

  Så flott familie og fine bilder! Dere er heldige og det virket skikkelig koselig. Jeg hadde også en kjempe koselig feiring sammen med de jeg er aller mest glad i god min bror. Sammen med søsteren, mamma og og pappa, svigerinne og to tantebarn. Beste! Men av en eller annen grunn får denne tiden meg til å ønsker meg en egen mann i tillegg!! Hehe. Kos deg videre i julen!
  Klem fra meg til deg, hilsen Anja

 3. Kristina Andersen says:

  andrea: Haha, helt i juletåka jeg! Gira på et nytt år, si :p Takk for at du passer på meg Andrea, så fikk jeg fikset det 😀

 4. Marte says:

  Så stemningsfulle bilder! Kos deg videre i romjulen Kristina <3
  Lurer på hvilken hudsminke du bruker, huden din gløder så fint?😍

 5. Celina says:

  For ett flott dekket bord! Mamman din er flink altså:) og først nå har jeg sett det etter å ha fulgt deg i mange år, du er veeldig lik både mommo og mamman din 🙂 håper du vil vise hva du har fått 🙂 ha en flott romjul og ett godt nyttår 🙂 og håper på ennå ett flott år å følge deg i 😀

 6. Kristina Andersen says:

  Marte: Jeg bruker for det meste Bare Minerals sin sminke 🙂 Gløden er jeg 99% sikker på at kommer fra hudproduktene mine, som er fra Elixir. Klem!

 7. Stine says:

  For et nydelig dekket bord. Hadde aldri tenkt på å bruke sort duk, men det var virkelig flott med all pynt og dekor. Moren din gjør allting så delikat. Ser ut som en veldig koselig julekveld🎄

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *