JULEMORGEN

Disse ordene delte jeg i 2013, og jeg vil gjerne dele de igjen. I dag er det julaften, som jeg er så heldig at jeg ser på dette som årets beste dag. Skulle verden vært rettferdig, ville det vært sånn for alle. Men slik er det ikke. Jeg vil derfor sende mine tanker til de som i denne tiden har måtte snu på hver eneste krone, og pines av tanken på at han/hun ikke kan gi barna det beste verden har å by på. De som prøver iherdig å holde tilbake tårene, og smile etter beste evne. De som har mistet en kjær de savner så sårt, for det er i disse tider det tomme rommet blir enda større. Og samtidig går mine tanker til de som bader i glede, kjærlighet, familie og velstand. Jul er ikke bare mat, pakker og bakst, men følelser, ofring og ettertanke.

Her startet julemorgenen med rømmegrøt og spekemat sammen med mamma, Øyvind og lillebror. Tradisjonen tro. Jeg ønsker alle mine fantastiske blogglesere en riktig GOD JUL  Hva enn julaften betyr for deg, så håper jeg du er omringet med de du er glad i og de som bryr deg om deg. Stor klem fra oss alle!


CHRISTMAS MORNING AT MOM’S

7 kommentarer på “JULEMORGEN

  1. Anja skriver:

    Jeg mistet pappa når jeg var 10, nå er jeg 20. For 2 måneder døde min stedfortredende far, rollemodell og forbilde, Onkel. Tante og barna har reist til andre siden av Norge for å feire jul. Jeg, mamma og bror er alene. Jeg gruer meg

  2. Kristina Andersen skriver:

    Anja: Sender deg stor klem, Anja! Håper du, mammaen din og bror klarte å kose dere sammen så godt det var mulig i går <3

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *