JEG VIL VÆRE 100% TILSTEDE

I dag vil jeg snakke litt om sosiale medier, noe jeg har tenkt mye på den siste tiden. For meg som lever av å dele, så er de rundt meg vant med at jeg sitter med nesa i alt fra iPhone til kamera til laptop store deler av dagen. Men dette året kjente jeg at iPhonen skal legges bort så godt det er mulig, spesielt på julaften. Det er rart med det, men vi deler ofte så mye at vi glemmer å leve. La oss ta julaften: hvorfor sitte med nesa i mobilen for å febrilsk dele alt som skjer rundt deg, mens de du følger på snap holder på med nøyaktig det samme? Dele, dele, dele. Til den store gullmedaljen. Sosiale medier har på mange måte tatt over livene våre, men en ting kan vi lettere kutte ut nå i høytiden. Snapchat. Det er jo ikke viktig! For hvorfor bli så opptatt av å dele alt det fine, flotte og gode som skjer rundt deg, i den grad at du glemmer tilstedeværelsen helt? Stopp, ta en pause og gi deg selv en utfordring. Logg av snapchat på julaften, det skal i hvert fall jeg gjøre. Mobilen skal ligge i et annet rom på denne kvelden, rett og slett fordi jeg skal være tilstede i nuet. Ofte deler vi så mye at vi glemmer å leve. Vi ser de gode øyeblikkene gjennom iPhonen, i stedet for å se de med egne øyne. Det er egentlig litt trist når jeg tenker på det.

Det er kanskje ironisk at dette innlegget kommer fra meg, jeg er av jo en av dem som lever av nettopp å dele. Men i år skal familien slippe å vente med å spise pinnekjøtt til jeg har fått tatt snapchat-bilde, jeg skal ikke filme reaksjonen når nissen kommer og jeg skal ikke være med på at de som følger meg denne dagen skal ha fokus på annet enn hva de burde ha fokus på. Familien sin og de menneskene som betyr noe. Så derfor har jeg logget av snapchat, og logger ikke inn igjen før 2.juledag banker på døren 🙂 En liten pause fra telefonen, som er godt for både meg, de rundt meg og dere som følger meg. Kanskje du vil gjøre det samme? Være tilstede, leve litt, sånn uten å måtte dele alt direkte på en kanal som egentlig ikke betyr noen ting.

Uansett hva du finner på, så håper jeg du nyter disse dagene og har de du er glad i rundt deg. Og bloggen? Den sees vi selvfølgelig på, jeg skal ikke bli helt yolo og logge av alt. Det finnes grenser, si! Haha.. Nå skal jeg på julelunsj med bestevenninna Ninus, før jeg kjører HJEM TIL JUL

acne sko / gina poncho / hm bukse & belte / céline veske / tiger of sweeden genser


15 kommentarer

 1. Dette skal eg og prøve på 🙂 og du var heilt smashing på håret!!! Og ellers selvfølgelig 🙂

 2. Ingeborg

  Jeg har kuttet ut både snapchat og Facebook og har ikke angret i det hele tatt. Jeg skjønner jo at ikke alle har lyst til det, men å legge bort telefonen i blant er kjempeviktig, tror jeg. Folk rundt en merker i alle fall stor forskjell. God jul uten snapchat! Gleder meg til å følge deg på bloggen gjennom både jul og Hawaii-tur:)

 3. Laila Monica Nikolaisen

  JEG ER IKKE SINNSYK!!!

 4. Kristina Andersen

  Maria: <33

 5. Kristina Andersen

  Ingeborg: Veldig smart ting å gjøre, Ingeborg 🙂 Gleder meg en HAUG til å ta dere med til Hawaii, nå er det ikke mange dagene igjen <3 GOD JUUL 😀

 6. Tilbakemelding

  For en stil. Ser ut som du er 65 i de klæra

 7. Hege Kristin

  det skal jeg også gjøre! <3

 8. Good 4 you!!:)

  Selv misunner jeg bloggere som har flotte bilder fra omtrent alt de har opplevd, men som du sier, det stjeler nok mye av oppmerksomheten fra å faktisk bare oppleve det som skjer! Skal selv pröve å huske å ta noen bilder fra julefeiringen,med 3 åring i hus er det jo kjekt med minner, men snapchat blir nok ikke oppdatert;)

  Ellers vil jeg bare si.. HVORFOR bruker du extentions?? Du er jo SÅ nydelig med kort hår!!

  God jul Kristina! Kos deg masse med familien 🙂

 9. Jeanette

  så enig! Selv er jeg ikke så avhengig av sosiale medier.Jeg har kun Facebook,ikke noe insta eller snap osv. Og det er jeg glad for! Har man først fått de tingene så blir man avhengig! Jeg går også ofte uten mobil,det er kjempedigg å slippe å tenke på sånt av og til.

  Har aldri skjønt poenget med å dele på fb og andre steder hvor man er,hva man gjør og hvem man er med.Hva så liksom? Vær heller sammen med de du er med uten å dele,for jeg tror ikke så mange bryr seg om hvem og hva man gjør.

  Dessuten er det mange ensomme,som kan føle seg verre av å lese slike statuser.Det er lett for å tenke at alle andre har det så bra,men ikke meg.

  God jul til deg Kristina! Jeg er så klar for pinnekjøtt nå!

 10. Jeg deaktiverte Facebook for et par dager og den kommer til å forbli deaktivert frem til nyttår 🙂 Jeg vil ikke bruke julen med nesa festet til skjermen.

 11. Guud så fin på håret!!

 12. Hei Kristina!

  Jeg ville bare fortelle deg at du ser skikkelig fresh ut med det korte håret. Kutt extentions for alltid og bare gå slik 🙂

  God jul!

 13. Karoline

  Håret ditt 😍 Så sykt fint!

 14. Jeanette

  anonym: jeg tror ikke det er så mange 65-åringer som går rundt med en Celine veske 😉

 15. ELSKER håret ditt sånn kort Kristina!! Og ha en riktig god og avslappende jul<3

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *