CHRISTMAS IN THE KITCHEN

LILLE JULAFTEN HJEMME HOS MEG

Jeg har jo helt glemt å vise dere hvordan kjøkkenet mitt er pyntet til jul. Her ser dere det, det er jammen ikke så mye som skal til! Julestjerna i vinduet er jeg helt forelsket i, og etter at jeg hang den opp var jeg såpass fornøyd at jeg dro rett avgårde for å kjøpe to nye til stua også. Der henger de to sammen i ett vindu, en litt annerledes vri jeg likte veldig godt 🙂 Den er så enkel og fin, samtidig som den gjør akkurat passe mye ut av seg. Jeg har nesten lyst å la den henge der i månedene fremover også, men jeg er litt usikker på om det er innafor? Det er jo faktisk en julestjerne, selv om jeg gjerne skulle hatt den oppe hver dag hele året. Hihi! Ellers kan jeg jo melde at jeg har kommet hjem til mine foreldre og nettopp spiste nydelig middag med alle sammen. Resten av kvelden blir slik en lillejulaften skal være – kvelden før kvelden på NRK og snoperier sammen med familien

10 kommentarer

 1. God jul kjære deg! Kos deg masse og nyt denne deilige høytiden. Klem fra meg til deg, hilsen Anja

 2. Hege Kristin

  kjempefint 😀

 3. Kjempefint! Hvor er de fine lysstjernene fra?

 4. Grammatikk-Nazien

  *in the kitchen. lol

 5. Kristine

  Hei Kristina. Jeg elsker bloggen din, men jeg må bare spørre deg om hvor du har kjøpt TV benken din? Har sett du har svart ikea, men vet du hvilken serie det er? Klarer ikke å finne noe lignende på nettsiden dems

  Ønsker deg og dine en riktig god juuuul <3

 6. In the kitchen..

 7. Kristina Andersen

  Anja: God jul gode Anja <3

 8. Kristina Andersen

  Ida: Sirius 🙂

 9. Kristina Andersen

  Kristine: Jeg husker jammen ikke hva modellen heter :/ Beklager Kristine!! Goood jul <3

 10. Hei,
  Du har det så fint! Hvilken størrelse har du på «coffee guide» bildet?
  Takk for svar. 🙂

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *