LUN VINTERSALAT

I går var jeg på besøk hos skjønne Olivia, og jeg fikk servert en helt nydelig lunsj. Vintersalat med reinsdyrskav, virkelig helt nydelig og perfekt å servere til gjester på dager hvor du gjerne vil ha et litt lettere måltid. Dette hadde så gode smaker, og ikke minst var det skikkelig digg med en god salat som en kontrast til all julematen som fort kan bli tungt. Jeg fikk selvfølgelig spurt om oppskriften på vintersalaten, slik at jeg kunne dele den med dere.

TIL TO PERSONER TRENGER DU:

250 g reinsdyrskav  2 ss smør og olje til stekning  100 g brokkoli 1 finhakket chili 2 gulrot 100 g rødkål 65 g babyspinat Saften av en appelsin 1 ts eplecidereddik Salt & Pepper

SLIK GJØR DU:

Stek reinsdyrskavet i en varm stekepanne med 2 ss smør, til det er helt gjennomstekt. Krydre med salt og pepper, før du legger kjøttet over i en gryte. Ha litt olje i stekepannen og fres brokkoli til den blir mør. Ta så i chili, gulrot, rødkål, babyspinat som du freser enda litt til, klem over saften av appelsinen, ha i eplecidereddik og reinsdyrskavet. Bland godt, før du til slutt smaker du til med salt og pepper over hele salaten. Server gjerne med brød og smør.

Bon Appétit!

1 kommentar

  1. Åh nam, reinskav som er så godt! Denne skal jeg lage til familielunsjen 2. Juledag! Gleder meg 🙂

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *