ET LITE SERIETIPS

YES, endelig har jeg funnet en serie jeg har blitt hekta på! Takk for tips til Kjersti, en snill bloggleser som virkelig hadde rett i at hun og jeg har samme seriesmak 😉 Digger du Greys Anatomy, liker du garantert denne også. Bare så synd det kun er lagt ut syv episoder som jeg selvfølgelig allerede har pløyet meg greit igjennom, hehe. Gleder meg allerede til neste episode blir sluppet! Så hvis du er som meg og føler du har sett alt av serier som er, burde du så absolutt sjekke ut denne.

SYRROR

Syrror er en svensk dramaserie som du finner på TV2 Sumo, hvor vi følger hverdagen og livet til fire sykepleiere på et av Stockholms største akuttmottak. Spennende, passe dramatisk og perfekt underholdning når du vil ha noe oppslukende som snurrer på skjermen. Jeg liker denne veldig godt! Sykehusserier er av en eller annen merkelig grunn alltid fengende, ikke sant? Og apropos det, gjett hvem som fant ut at hun ikke har sett de to siste sesongene av Greys? Say what! Ikke spør meg hvordan det er mulig at dette har gått forbi meg, men jeg ble i hvert fall happy 😉 Jeg har nemlig sluttet å sove om nettene, så da er det kjekt å ha en episode eller fem som kan få tiden til å gå. I morgen er det ut å få tak i nye madrasser til den steinharde senga mi, jeg føler meg som en levende zombie om dagen ass…

16 kommentarer

 1. Martine

  Du må se Banshee, sykt bra serie med mye spenning☺️ Du finner den på hbo.

  Ha en fin dag!

 2. Som ei som elsker Greys, og som sykepleierstudent trodde jeg denne serien passet midt i blinken, men blei ikke helt fanget av første episoden så ga den opp etter episode to.. Du må gjerne si om du føler den blir mer spennende, og om jeg skulle gitt den en ny sjanse 🙂 Liker veldig godt både filmtipsene og serietipsene du kommer med, det må du ikke slutte med selv om det kommer et nytt år <3

 3. Det er lagt ut 9 episoder på tv2 sumo 🙂

 4. Fin nok blogg,men synes du bør få et nytt ansiktsutrykk. Samme uttrykk på de fleste bildene.

 5. Heisann

  Så koselig blogg du har:) dette er sikkert helt vilt, men jeg synes å lest for en stund siden når du hadde kjøpt leiligheten at noen sa det spøkte i den?! Tenker på det hver gang du nevner nattesøvnen. Om det er noe i «veggene». Vet ikke om jeg tror på slikt

  selv, men hvis det ikke hjelper å bytte ut madrassen. Så kan du jo se om noen kan komme å ta en titt. Håper det ordner seg. Masse lykke til, å Ha en riktig god jul.

 6. Ida Amelie

  Saving hope er også fantastisk om du liker greys! Du finner den på sumo. God jul til deg Kristina <3

 7. Therese

  Er kommet 9 episoder på Sumo:-)

 8. camilla

  Har du vurdert sykepleieutdanning? Kan se for meg at du hadde passet som det 🙂

 9. Kristina Andersen

  Anonym: Æææææ… Nå tok du garantert fra meg enda flere timer med søvn :(( Jeg blir jo livredd, haha! Men ja, god jul <3

 10. Kristina Andersen

  Ida Amelie: Den må jeg sjekke ut 😀 Goood jul Ida Amelie <3

 11. Kristina Andersen

  camilla: Jaa, jeg har vurdert det. Men kommet frem til at sykepleier ikke går for meg, jeg hadde aldri klart å legge fra meg jobben… Men, når det er sagt. Eldreomsorgen er noe jeg brenner veldig for, så vi får se hva fremtiden bringer og hvilke dører som åpnes 🙂

 12. Kristina Andersen

  Emilie: Ah, jeg likte den fra episode to. Men igjen, vi har jo alle forskjellig smak 🙂 Prøv en episode til kanskje, Emilie?? <3

 13. Du bytta vindu ein tid tilbake. Eg tenker å få bytta nokre vindu til sommaren og lurte på kor du kjøpte dine? Er det PVC vindu med 3-lags isolasjon?

 14. Haha, grunnen til at du ikke tar sykepleierutdanning er vell mer pga lønnen og arbeidsmengden enn det gjelder at du ikke klarer «å legge fra deg jobben» 😉 ingen skam å innrømme det

 15. Denne så jeg de fire første episodene av på sumo for noen uker siden – kjempebra, var den! Studerer medisin selv, så syns alltid det er litt ekstra moro med sånne sykehus-serier 😉

 16. kristin

  Har du sett saving hope? 🙂 Ligger 4 sesonger på sumo! Hvis du liker Syrror og Greys så anbefaler jeg den veldig 🙂

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *