MED BUKSESMEKKEN ÅPEN

GOD MORGEN

Gjett hvem som forsov seg to timer i dag? Jess, hvem andre enn denne jenta. Jeg har fått ny iPhone, og vi har ikke blitt helt bestevenner enda kan du si 😉 Her hopper det fra norsk til gresk tastatur, og jeg blir jo så hissig at hele telefonen snart går i peisen. Så alarmen ringte selvfølgelig ikke når den skulle, og jeg som skulle våknet 07.00 – stod plutselig opp med et brak klokken ni. Så nå har jeg dårlig tid, mildt sagt! Hater når sånne ting skjer… Dagen skal jeg som vanlig bruke på eldresenteret, og vet dere hva? Til mandag braker det løs med en julekonsert for beboerne som jeg er så glad at jeg fikk til! Så her må det planlegges litt. Og ja, apropo eldreomsorgen! Jeg skriver ikke så mye om det, men i dag kommer det et ganske stort innlegg om nettopp det. Gleder meg til å dele med dere!

Før jeg løper avgårde kommer noen bilder av gårsdagens antrekk. Ble ikke så mange å dele dessverre, jeg løp tydeligvis rundt med buksesmekken åpen hele dagen og Knollen fortalte meg det selvfølgelig ikke før etter bildene var knipset 😉 Når du tror du har en god outfitdag sier jeg bare, men så har du egentlig løpt rundt som en mann hele dagen..

tiger of sweeden genser / gina jeans / bianco sko / zara kåpe

8 kommentarer på “MED BUKSESMEKKEN ÅPEN

  1. frida skriver:

    Hei Kristina!
    Jeg så videoen fra Abito av leiligheten din og den er nydelig! Vil du fortelle hvor du har kjøpt knaggrekken som du hadde i gangen, den så veldig praktisk ut 🙂

  2. K skriver:

    Jeg mente du hadde iphone 6/s eller 6pluss for litt siden. Opplever at når jeg får meldinger på facebookmessenger så står det bare at jeg har fått melding, men før så kunne jeg lese innholdet i meldinga når skjermen var låst. Funker ikke dette lenger?

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *