NESTE ÅRS FAMILIEFERIE

Som dere vet har familien alltid en fin tur sammen i året, og jeg har jo helt glemt å fortelle dere om planene våre for familieferien 2017! Bare tre uker etter at jeg er hjemme fra Hawaii skal kofferten pakkes igjen, og jeg hopper på flyet sammen med mine foreldre og lillebror. Vi skal til Fort Lauderdale, Miami, Haitii, Mexico og Jamaica!! For en DRØM! Du kjenner kanskje til reisemålene fra turen min sammen med bestevenninna tidligere i år, og den var så bra at det var ingen tvil om at neste års familietur måtte legges akkurat hit. Jeg gleder meg ihjel til denne turen, og alle opplevelsene vi skal få sammen.

Som dere vet er det ikke mange månedene siden sist jeg var på Jamaica, hvor jeg da valgte å besøke Blue Hole Falls. For meg som elsker å bade, dykke og hoppe fra klipper var dette helt perfekt – men verken Knollen eller resten av familien er like glad i å ha hodet for mye under vann… Haha! Jeg har likevel lyst at vi skal se en eksotisk og spesiell plass, gjerne fine fossefall og et sted som er eventyrlig – så jeg lurte på om noen av dere hadde tips? Da må dere gjerne si i fra, så blir vi så glade! Vi reiser i februar, og jeg gleder meg som en unge til ferie med den beste gjengen jeg vet om!

NEXT YEARS FAMILY VACAY Fort Lauderdale – Miami – Haiiti – Mexico – Jamaica

23 kommentarer på “NESTE ÅRS FAMILIEFERIE

 1. susanne skriver:

  ååå gled dere!! Er vel cruise dere skal på? Jeg var på Harmony of the seas i slutten av novemeber, og da var vi innom haiti, jamaica og mexico 🙂 Anbefaler dere å dra på Dune Buggy driving i Mexico! Da kjører dere egne Buggies med to guider gjennom hele kysten på Cozumel! I tillegg er det et stopp hvor dere snorkler i fantastisk krystallklart vann! Utrolig fin uke!

 2. henriette skriver:

  Så gøy!! Vi var på bryllupsreise i oktober på den reiseruten. Gleder meg til å følge med deg og mimre litt 🙂

 3. Kristina Andersen skriver:

  henriette: Så herlig Henriette! Bryllupsreise på den ruten må ha vært helt fantastisk kan jeg tenke meg 🙂

 4. Anonym skriver:

  Så hyggelig 🙂 Det beste er å reise med familien.
  Kos dere masse.
  Vi har vært på cruise også men bare i europa med
  Royal Caribbean! The best!
  Vi vil en dag reise til caribbean og 🙂
  så jeg gleder meg til å se deres bilder!

 5. Line skriver:

  Ikke et reisetips… Men ville bare si hvor glad jeg blir av å lese bloggen din Kristina! Du virker som en utrolig jordnær, god og omtenksom person, som alltid stiller opp for andre. Håper resten av dagen din blir kjempefin <3

 6. Anja skriver:

  Så fantastisk å dele en sånn tur med familien. Dere er heldige . Har dessverre ingen tips å komme med. Var på Haiti en dag da vi var på ferie i den domikanske republikk. Klem fra meg til deg, hilsen Anja
  Ps; for noen nydelige pakker på snapchat. Så flink du er!

 7. Kristina Andersen skriver:

  Anja: TUSEN takk for et utrolig fint kort i posten, Anja! Så utrolig skjønn du er, disse fine ordene skal jeg ta med meg inn i det nye året. Du er nydelig <3

 8. Christine skriver:

  Høres helt herlig ut! Vi reiser til Fort Lauderdale 4. Jan, deretter går turen til Haiti, porto Rico, st. James og st. Kitts. Aldri vært på cruise, så det blir spennende 🙂 skal bli så herlig!
  God tur!

 9. Victoria skriver:

  Kanskje vi treffes i Fort Lauderdale DENNE gang da;)hehe
  Tok nesten samme cruise sist, bare at vi var i Cayman Island i stedet for Mexico. Synes Jamaica var aller finest! Vi tok en river rafting på Martha Brae river! Det var UTROLIG fint!! Ikke sånn vill rafting altså, så der blir du kanskje skuffet da jeg vet du liker litt action, det var sånn rolig rafting på søte treflåter. Google det og du ser hvor fint det er, er noen fine youtube videoer fra det og 🙂 Anbefales for hele familien! Knollen kommer ikke til å kjede seg, det er mange steder langs elven de selger øl og egenprodusert hvitt rom og de kommer opp til flåten med dette! hehe. Var en fantastisk opplevelse, bare gli bortover i regnskogen med de fineste og mest intense fargene jeg har sett!

 10. Lisa Marielle skriver:

  Åååå… Kristina <3
  Det høres helt FANTASTISK ut!!!
  Unner deg alt godt for 2017 og ELSKER å følge med deg når du er på ferier, så håper du kommer til å ta med deg bloggen på tur? 🙂
  Og kanskje Knollen blir med på ett par bilder også? Siden det snart er jul og dere snart skal på ferie er han vel i godt humør om dagen tenker jeg 😉 Ha ha.
  Vil også bare si at du STRÅLER om dagen!
  Ønsker meg en god dose Kristina-støv til jul ass <3
  Ha en nydelig torsdag, vakre du!
  Klemmer

 11. Kristina Andersen skriver:

  Lisa Marielle: Altså, FOR en heerlig gladkommentar 😀 Kjenner energien helt hit, Lisa Mariell! Gjett om Knollen skal være med på et bilde eller fem 😉 Haha.. Klem!

 12. Enya skriver:

  Jeg jobbet som frivillig og bodde på Jamaica i 3 mnd, så jeg har utforsket øya mye på den tid 🙂
  Har et par tips, men det er alt etter hvor skipet legger til og hvor lenge dere blir på øya. Legger dere til i Ocho Ríos må dere ta en tur til Mystic Mountain. Der tar man stolheis til toppen med den fineste utsikten. Cruisepassasjerer får rabatt mener jeg, og blir prioritert i køer osv. På toppen finnes det et infinitiy pool med utsikt over Ocho Ríos havnen, zip lining, bobsled, utkikksplass og restaurant og bar. Finnes også en liten «privat» hage med kolibrier, sommerfugler og eksotiske blomster.
  Ta en tur til Margaritaville for drinker, slapp av på den gratis stranden rett nedenfor. Der finnes det også noen slags oppblåsbar wipeout lignende greier man kan leke seg med i sjøen. Der har jeg også sett ville piggrokker.
  Falmouth ligger ca en time utfor Ocho Ríos med bil. Reis der på kveldstid og bad i «the glistening waters». Mikroskopiske organismer i vannet som lyser opp i blått når det er bevegelse i vannet. Vanvittig fint og spesielt.
  Port Antonio er en veldig avslappet og fin atmosfære (slik som resten av landet haha) men midt i byen finnes det et stort marked med all slags dill dall og suvenirer. Kjøp en fersk kokosnøtt som blir kuttet opp og gjort klart med sugerør mens du står å venter.
  Anbefaler å kjøpe jerk chicken og en iskald red stripe øl! Blir ikke mer jamaicansk enn det.
  Ta turen til blue lagoon, ta båten ut til Monkey Island. Er egentlig bare en liten privat strand, men der er det også mulighet for snorkling.
  En strand som jeg dessverre ikke fikk vært på, men som er utrolig vakker er Frenchman’s Cove.
  Montego Bay og Negril har vakre strender, men det er kanskje et stykke fra der dere skal være.
  Tror ikke jeg kommer på så mye mer akkurat nå.
  God tur! 🙂

 13. Sara Holmberg skriver:

  Åh, så deilig! Gud, som jeg missunner deg, men det fortjener du – blir sikkert en topp tur med familien <3 Hvis du gjerne vil gi de litt av samme opplevelsen som du selv fikk, vil jeg anbefale Dunns River. Det er også et fossefall som du klatrer oppover, men så går du en fin tur gjennom regnskogen ned igjen – altså ikke så vått og actionfyllt som Blue Hole, men fortsatt veldig, veldig fint 😀

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *