FRISK SALAT MED SPEKESKINKE

Denne salaten serverte jeg til lunch for noen dager siden, og etter antall screenshots på snapchat – tenkte jeg at det kunne vært kjekt å dele fremgangsmåte med dere. Den siste tiden har jeg fått helt salatdilla, hvis man serverer med tilbehør som pesto, balsamiko, rømme og gjerne varme rundstykker – så er det virkelig helt fantastisk godt.

TIL EN STOR SALAT TRENGER DU

Ruccola ♥ Isbergsalat  Spinatblader Avocado  Rødløk  Minipurre  Paprika  Agurk Cherry Tomater  Chilinøtter  Spekeskinke

Enkelt og greit! Jeg blander bare alt sammen i en bolle, og passer på at jeg hakker opp alt av ingredienser (bortsett fra selve salaten og avokadoen..) veldig smått. Da er det aller best syns jeg. Til slutt strør jeg over chilinøtter, det gir prikken over i’en og er så godt til denne salaten. Server med hva enn du måtte ønske, her ble det grønn pesto, balsamiko og rømme. Pluss varme rundstykker rett fra ovnen, selvfølgelig. En nydelig lunsj som falt godt i smak hos alle 🙂

HÅPER DET SMAKER

14 kommentarer på “FRISK SALAT MED SPEKESKINKE

  1. Katrine skriver:

    Hei 🙂 så deilig. Neste gang kan du lage tortellini med ost, avokado, cherry tomater og stekt spekeskinke i ovnen 3 min. Topp det med revet parmesan 😉 Sykt digg. God jul fina☺

  2. Lene E skriver:

    Godt å høre det ikke bare er meg! Har selv fått helt salatdilla i det siste. Får nesten ikke nok. Nettopp spist noe lignende denne salatoppskriften og sitter nesten og tripper av utålmodighet – skal lage tacosalat til lunsj i morgen 😂

  3. Tonje skriver:

    Du er så flink med mat Kristina! lager så mye fristende og tar utrolig fine bilder, elske å titte innom bloggen din 🙂

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *