NOSTALGISK JULESTEMNING

ÅRETS FINESTE JULEKULE

SNOW GLOBE

Hvor flashback får man ikke til barndommen av denne snøkulen? Så himla fin! Jeg kom inn i butikken akkurat når disse ble pakket opp, og måtte selvfølgelig plukke med meg en hjem. Blir glad av å bare se på denne, og den lille røde julebilen inni da? Den gjør jo alt! Ønsker meg akkurat en sånn rød bil jeg kan kjøre rundt i snøen med og hente en haug av juletrær….. Haha! Nå skal jeg straks komme meg ut på langtur i sola, i dag er jeg nemlig hundevakt for verdens skjønneste valp. Casko er Milo sin aller best venn, så det er maks koselig å se de to leke så fint sammen. Kjekt med en lekekamerat for lille M også i blant! Ser dere igjen litt senere godtfolk, håper dagen deres er fin. ♥

12 kommentarer på “NOSTALGISK JULESTEMNING

  1. Silje skriver:

    Duuu, jeg så på snap at du hadde laget bakt søtpotet, og jeg MÅ få komme med et forslag på tilbehør: revet ost, sprøstekt bacon, vårløk og lett cremefraiche! Det er en magisk kombinasjon av det salte baconet med søt potet, mmmmm…. 🙂

  2. Silje skriver:

    … Og et tips til.. Hehe. Bruk en gaffel og stikk noen hull i søtpoteten før du baker den, så er det bare å skjære på langs når den er ferdig 🙂

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *