KRISTINA'S JULEPANNEKAKER

MED SMAKEN AV JUL

Nå som det er jul, er det ekstra koselig å tilsette litt nye og spennende smaker i maten. Alt for å få opp julestemningen når snøen lar vente på seg her på det glade sørlandet 😉 Disse minipannekakene er supergode, og topper du med friske bringebær, banan og en liten dryss melis – får du virkelig et nydelig pannekakemåltid. Og best av alt? Det både smaker og lukter jul av disse.

TIL TO PERSONER TRENGER DU:

2 ss sukker ♥ 6 egg ♥ 5 dl melk ♥ 5 dl hvetemel ♥ 50 g smør En liten klype av… kanel, kardemomme og nellik.

SLIK GJØR DU:

Start med å piske sammen egg, sukker og melk, før du tar i hvetemel, kanel, kardemomme, nellik og smeltet smør. Sett pannekakerøren i kjøleskapet, og la den stå å svelle i en time – før du steker i smør i en stekepanne.


Håper det smaker ♥

21 kommentarer på “KRISTINA'S JULEPANNEKAKER

 1. minrefleksjon skriver:

  Hei!
  Må bare kommentere på noe helt annet. Nemlig artikkelen i avisa om interiør. Jeg kjenner meg sånn igjen på det med å like nøytrale farger/sort, hvitt og grått. Jeg synes måten du har innredet leiligheten din er så smakfull at jeg kjenner at jeg kommer til å herme litt, hehe. 🙂 Tusen takk for masse inspirasjon. Ha en fortsatt fin dag. Klem.

 2. Hanne skriver:

  Hei pena 🙂 hva mener du med at du har sluttet å trene? Så det i det forrige innlegget ditt. Hva mener du? 😘Ikke noe galt i det ass, leva livet !! Men får selv så dårlig samvittigheten når jeg ikke trener😰

 3. Kristina Andersen skriver:

  renathe: Joo, badet har jeg jo vist frem to ganger 😀 Det ligger bilder av det hos både Aftenbladet og Aftenposten.

 4. Kristina Andersen skriver:

  Hanne: Rett og slett fordi jeg trenger en periode uten å tenke på det, jeg er helt ærlig dritt lei av trening. Utrolig kjipt at jeg har en så dårlig periode med det 🙁 Tenker å gi meg selv noen uker, om jeg presser meg selv mer nå, er jeg redd jeg får ting helt opp i halsen. Løper ute og går lange turer hver dag i mellomtiden 🙂

 5. Therese skriver:

  Det så nydelig ut😍 Jeg skal på jente julebord ilveld , og skal ha med en gave. Har du noen forsalg ? 😃
  Mange bra innlegg om dagen.

 6. Michelle skriver:

  Vet du, du er ei så nydelig person! Blir så glad av å komme inn i bloggen din. Alltid spennende og veldig ‘hjemme’ koselig sted å klikke seg inn på ❤️
  Lurte på hvor bestikket er fra? Kjempe nydelige!
  God jul, Kristina 😀

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *