FILM AV LEILIGHETEN MIN

For en nydelig dag jeg har hatt! Humøret er virkelig på topp, og mye av grunnen er alle fine tilbakemeldinger jeg får av dere 🙂 Dere er så snille og gode, virkelig en fin gjeng med lesere! I dag har leiligheten min vært ute i flere reportasjer, og hvis dere har lyst å se boligfilmen av den – så finner du den her. Interiør er virkelig en stor interesse hos meg, og når jeg får så god respons tilbake – er det selvfølgelig ekstra gøy å åpne dørene til hjemmet mitt. Gleder meg til å dele mye mer inspirasjon med dere her i tiden fremover. 2016 har vært et fantastisk år på alle måter, og jeg er helt sikker på at 2017 blir minst like bra!

ONE HAPPY GIRL

Nå har jeg bestevenninna på besøk, jeg har mekket sammen bakt søtpotet til oss og vi koser oss her i sofakroken. En finfin tirsdag! Sett bort ifra at jeg tråkket rett i en hundedrit på vei hjem tidligere i dag, så har jeg ingenting å klage på altså 😉

32 kommentarer på “FILM AV LEILIGHETEN MIN

 1. Maria skriver:

  Du virker heilt fantastisk, Kristina 😀 Får så godt inntrykk av deg når du har videoer 🙂 Håper alt står fint til med deg <3

 2. LiseBenedi skriver:

  Hei skjønne Kristina!
  Lekker, lekker leilighet. Tror jeg må ta meg en tur til Kristiansand. Her ville jeg gjerne tatt en kopp kaffe 🙂 Råflott. Kose deg i førjulstiden 🙂

 3. Charlotte Tunes skriver:

  Du stråååler! Du er så flott, skjønn og veldig inspirerende – heier på deg altså <3 Du vil ikke skrive et innlegg om ulike bloggere du liker? Om det enten er interiør, mote eller annet. Synes alltid det er kjekt å oppdage noen nye å følge, hah! <3 Stor klem

 4. Nathalie skriver:

  Hei Kristina!
  Jeg bare lurte på dette svarte fatet fra Cooee Design, vet du målene på det? Ditt ser så mye større ut enn den som ligger på nettsiden til Hansen & Co. Klem<3

 5. m skriver:

  Alt virker veldig på stell og leiligheten er veldig fin. Bare en ting: hvor gjør du av rotet ditt? Jeg nektet å tro at det vi ser er alt du eier….

 6. Kristina Andersen skriver:

  m: Jeg har en bod som er større en gjesterommmet i tillegg, samt to store walkin/garderober – i tillegg til vaskerom. Så om det er rot, blir det vel helst i bodene :p

 7. Kristina Andersen skriver:

  Nathalie: Det er større enn det i nettbutikken.. Kan du ikke ta en printscreen av bildet mitt, og maile til anne@hansenco.no ? 🙂 Så er jeg sikker på at hun hjelper med å få sendt det jeg har til deg. Kleem <3

 8. Mine historier skriver:

  Leiligheten din er så fin! Får ikke sagt det mange nok ganger, virkelig drømmeleiligheten, og jeg elsker fargene på soverommet <3

 9. cuskima skriver:

  Utrolig lekker leilighet -husker eg tenkte da du kjøpte denne at den passer perfekt til deg <3
  lekker og småtøff 🙂
  Gratulerer med boligfilm…:)

 10. K skriver:

  m: Men så er det ikke alle som har noe rot heller, da 😀 det er jo bare å kvitte seg med det man ikke bruker og «just in case»-ting, så slipper man det problemet.
  Kristina, du har en nydelig leilighet 🙂

 11. Synne skriver:

  For en fin leilighet du har!! Så koselig men samtidig så stilren! Hadde vært gøy om du viste oss walkin/garderobene dine og badet ditt ordentlig også! Ha en fin dag!

 12. m skriver:

  Tusen takk for svar kristina! Til deg som mener at man ikke trenger å ha rot: Nei, man gjør ikke det, men det samler seg fort opp når man tar vare på ting, ikke bare »just in case». Feks pynt til de ulike høytidene. Mener du helt ærlig man skal kjøpe nytt hvert år?

 13. Christine skriver:

  Fantastisk fin leilighet! Elsker stilen din. Men savnet bilder/film av badet og vaskerommet, kan du ta noen bilder av det også? Stor klem!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *