UKEN SOM GIKK

UKENS HUMØR

Full av julestemning og reisefeber! Jeg nyter virkelig denne fine tiden, samtidig som jeg gleder meg så utrolig mye til Hawaii. Nå er det ikke lenge igjen til jeg og Wulff skal på nye eventyr. Iiih, det kommer til å bli helt magisk! Nyttårsaften på Honolulu er jeg helt sikker på at blir en uforglemmelig opplevelse.

UKENS JULESTEMNING

Søndag sammen med familien. Såå koselig! Da hadde mamma disket opp med det beste jeg vet om – nemlig kalkun med brun saus, poteter, rosenkål, gulrøtter og rødkål. Livets middag, det er faktisk ingenting som slår kalkun. Hele familie var samlet rundt bordet, jeg er så takknemlig for å ha et hjem som alltid er så godt og trygt å komme hjem til. Etterpå var det småkaker og juleprogrammer resten av kvelden. Glede!

UKENS SPILLELISTE

Chris Tomlin – Noel ft. Lauren Daigle Rod Stewart – Silver Bells Kurt Nilsen – Stjernesludd

UKENS LUNCH

På tirsdag var jeg på besøk hos Monique, det var alt for lenge siden sist jeg hadde sett go’jenta nå. Hun inviterte til koselig lunsj, og det var så gøy å se det nye huset hennes. Altså, for en drøm! Splitter nytt funkishus med sjøen som nærmeste nabo… Åh! Det er Monique vel fortjent, hun er nemlig en av de mest hjertegode og flinke jentene jeg vet om.

UKENS SERIE

Hmmm.. Jeg finner rett og slett ingen serier jeg faller for om dagen. Har dere et serietips til meg? Jeg har prøvd meg på både Shameless og Empire den siste  tiden, men de falt faktisk ikke i smak hos meg i det hele tatt. Så kjedelig, spesielt siden alle snakker så fint om begge to. Så, om dere har tips må dere gjerne si i fra! Jeg er så glad i å slappe av med en episode eller to om kveldene før jeg skal sove, men nå føler jeg seriøst at jeg har sett alt som er verdt å se.

UKENS SKJØNNING

På fredag hadde jeg koselig besøk av mamma og Målfrid, og gjett hvem som var med? Denne lille valpen! Han må jo være noe av det skjønneste jeg har sett… Måtte selvfølgelig snike på han nisselue for ei litta fotoshoot 😉

UKENS KOSEKVELD

Det er sjeldent jeg drar med meg kamera på privaten lengre, men her kjenner jeg rett og slett at jeg må skjerpe meg litt. De aller fleste vennene mine burde overleve ei litta fotoshoot en gang i blant, eller hva? 😉 Før hadde jeg med kamera hvor enn jeg dro, dette er jo årevis siden nå, men jeg vet jo at dere liker godt når jeg deler litt fra privatlivet også. I sommer var jeg så flink, men nå har det liksom dabbet litt av her igjen kjenner jeg. Så fremover skal jeg prøve å bli flinkere til å by litt mer på slike ting også, og min kjære Marianne ble altså mitt første offer. Hehe! På onsdag koste vi oss en haug med ost og kjeks, noe som virkelig er den mest koselige snacken jeg kan tenke meg. Sitte rundt bordet i flere timer, ha gode samtaler og nipse på maten. Mmmm!

UKENS TANKE

Som sikkert hele Norge har fått med seg har det skjedd et tragisk dobbeltdrap her i Kristiansand, og når slike forferdelige ting skjer på såpass nært hold – er det vanskelig å tenke på stort annet. Jeg syns så uendelig synd på de berørte, og hele saken er bare så utrolig trist. Jeg har vært veldig i tvil på om jeg skulle nevne dette på bloggen, men jeg føler i det minste for å si at jeg tenker på alle pårørende. Ufattelig trist og tragisk hendelse som har berørt tankene mine døgnet rundt de siste dagene..

UKENS BESTE BILDE

Hvordan det ser ut når jeg prøver å gi Knollen en klem ..

75 kommentarer

 1. Kristina Andersen

  Amalie: Sett alle de du nevner, hihi! Supergode serier <3

 2. Silje Vik

  Nokon av mine favorittserier for augeblikker er Silicon Valley, The Office og Insecure, alle på HBO. Eller kan eg anbefale Daredevil, Rick and Morty, Westworld, Game of Thrones og The Get Down. Ha ei fin veke! 🙂

 3. Anbefaler Springflo! Ligger på NRK nettv, superspennende!

 4. Du må se Unreal!! Gir deg et helt nytt syn på serien «ungkaren», da man ser hvordan det produseres med drama, intriger og romantikk! Kos deg <3

 5. The affair. Virkelig en serie med mening

 6. Blindspot = seriøst det beste jeg har sett i 2016 😀

  Lethal Weapon = trist, morsom + ection

  UnREAL = DRAMAAAAAAA! Handler om alt som foregår bak kulissene i serier som feks unkaren 🙂

  Sons of anarchy har du sikkert sett allerede 😛

  Shameless burde du virkelig gi en sjanse til!

  You’re the worst på netflix = komedie (minner litt om new girl)

  Quantico

 7. Karoline

  Må bare si det at Derek (finnes på netflix) er en utrolig fin serie! Den handler om Derek som ser det gode i alt og jobber på et eldrehjem som strever med budsjett og fordommer. Det er korte episoder på ca 23 min, og den er så utrolig hjertevarmende. Du kan ikkeannet enn elske Derek som må være en av de godestepersonene på jord!

  Hvis du har sett The Office og liktedetsåvil du elske dette, det er den samme manusforfatteren, som er han som spiller Derek selv:)

 8. Anbefaler deg å se Frikjent ! Så utrolig spennende:-) Går på Sumo

 9. Victoria

  Du MÅ se Gåsmamman på TV2 Sumo. Utrolig bra svensk krim! 🙂

 10. Rebecca

  Elementary Og The Good Wife på Netflix er begge råbra serier som jeg anbefaler på det sterkeste! «Make it or break it» er også sinnsykt bra! Litt usikker på om det er Netflix eller Viaplay som viser den, men det ser du jo ganske fort! 🙂

 11. Kristina Andersen

  Emma: Sett den, veldig vittig serie.. Full av drama! HAha..

 12. Jeg har sett 4 sesonger av Game of Thrones på 4 dager nå. Veldig bra serie. Men går an å ringe litt av og til..

 13. Kristina Andersen

  Exen: HAHA!!

 14. Hei kristina 🙂

  Måtte du få en fantastisk jul med alle du er glad i <3

  Et lite serie tips er power, tror det er hbo. Den har Alt, også innmari spennende 🙂

 15. Du MÅ se white collar 👏🏻 På Netflix 😄 Morsom, nervepirrende og ikke Værst for lya heller 😉

 16. Jeg reiste på solotur til Hawaii hvor jeg møtte mannen i mitt liv, og vi skal faktisk gifte oss på nyåret! Så mildt sagt er Hawaii magisk i mine øyne!! Anbefaler på det sterkeste å leie bil og kjøre rundt O’ahu. Av strender er Lanikai beach og Waimanalo favoritter. Personlig synes jeg Waimanalo var mest spektakulær! Gå heller ikke glipp av Hale’iwa, koselig liten by med små butikker. Her bør dere også gå innom den berømte Matsumoto for Shave Ice i alle herlige smaker. Noen mer syntetiske enn andre men kan ikke dra dit uten å prøve det! Bare pass på å se mer av det ekte Hawaii da Honolulu og Waikiki er mer som andre storbyer ved sjøen. De beste stedene finner du på nordsiden av øya! God tur! Gleder meg til å se bilder 🙂

 17. Absolutt ingenting slår Grey’s Anatomy for min del, bare elsker det!

  Ellers kan jeg anbefale Jane the Virgin, American Horror Story, Prison Break, Criminal Minds(!!) og The Blacklist 👊🏼

 18. Susanne

  Serietips spenning: Game of Thrones (disse sesongene kan man gjerne se 2-3 ganger 😍), Dexter, The Walking dead, Fargo, sons of anarchy, breaking bad, prison break, Westworld, the killing, White collar, frikjent, Green arrow, Sherlock (nyeste versjonen)

  Sykehusserier: House, greys anatomy

  Komedie: modern family, side om side, big bang theory,

  Ellers finnes det jo mange gode dokumentarer. Jeg elsker også å se på flip eller flop. Med din interiør-interesse så kan jo det være noe for deg og.

 19. The 100 er jeg sikker på du kommer til å like!!😍😍

 20. Mailèn

  Anbefaler The Missing som gikk på tv2 (finnes på sumo)! Venninnen min og jeg ble helt hektet etter første episode og gikk bare og telte dager til neste episode kom ut 😀 vi begynte på andre sesong, men skal snart se første sesong, siden den var så bra!!

 21. du kan prøve å se wags, det er litt sånn typ kardashians eller dash dolls 🙂

 22. Har du sett stranger things? 🙂

 23. The mentalist, friends eller criminal minds!

 24. Du mååå se westworld som går på hbo!! Eller stranger things på netflix! Om ikke du har sett dexter anbefales denne også VELDIG!

 25. Cassandra Lysgård

  Hørtes ut som en bra uke. 🙂

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *