NYE MULIGHETER

A BRAND NEW WEEK

Hei mandag, her er du alltid hjertelig velkommen! Det er alltid en god følelse å vite at man har en ny uke og nye muligheter i vente 🙂 Er du ikke enig? Mandager er for meg alltid kontordag, så i dag har jeg jobbet fra syv på morgenen og frem til nå. En riktig så fin og produktiv start på det som blir en fin uke! Etter at jeg fikk kontoret mitt på plass her i leiligheten, fyker timene på mirakuløst vis mye raskere avgårde. Det er skikkelig kjekt å ha alle arbeidstingene mine på en plass, jeg føler jeg har mye mer kontroll og oversikt på det jeg holder på med. En liten motivasjonsboost rett og slett! De kommende dagene skjer det mye rundt meg, så det er egentlig bare å henge i noen timer til. Men først, en liten spisepause! Jeg har hjemmelaget kyllingsuppe som står å småkoker på kjøkkenet, og så fort dere er oppdatert blir det middag i heimen. Håper du har hatt en fin start på dagen

acne sko – zara jeans – bikbok cardigan – holzweiler skjerf – ysl veske

15 kommentarer på “NYE MULIGHETER

 1. Charlotte skriver:

  Åå, disse bildene var superfine!! Du er virkelig fin altså <3 Håper mandagen forsetter bra! Kom forresten på noen serier til, foruten Lethal Weapon. The Blacklist, Orphan Black og Chicago P.D, Younger – dette er absolutt favorittene! Og så ser jeg på alt av ungkaren og ungkarskvinnen da, hah!!! 😀

 2. Linn skriver:

  Hei 🙂 kan jeg få lov og spørre hvilken farge du har på veggen på kjøkkenet? Har du noen vegger i stuen og i den samme fargen?:)

 3. Kristina Andersen skriver:

  Linn: Hei Linn! Her kan jeg dessverre ikke hjelpe deg, veggen bak spisestuen og på kjøkkenet var nemlig malt sånn når jeg flyttet inn. Men fargen er en nøytral beigefarge vil jeg si 🙂

 4. Anne skriver:

  Hei Kristina😄Jeg er en godt voksen dame som for tiden studerer på universitetet. Jeg pleier ikke å kommentere på bloggen men vil bare skrive til deg at du er så inspirerende og koselig. Jeg har følgt deg på bloggen en tid og synes du alltid er så blid og hyggelig også skrivet du så fint og «lett «. Synes du fortjener en positiv tilbakemelding fra meg som leser. Ønsker deg en fin og koselig jul🌸Klem

 5. Silje skriver:

  Blir så glad av å lese bloggen din! Elsker at du er så positiv til alt!!
  Kan du vise sminkerutinen å hudpleierutinen din?:D

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *