I GODT SELSKAP

BY-LØRDAG

Noen snapshots fra i går, før jeg la bort kamera og mobiltelefon for å nyte en skikkelig by-lørdag i solsteiken Deilig det også i blant, leve i nuet og bare ta seg litt fri fra alt av dokumentering. Men dere, dette været? Altså.. Jeg føler virkelig det er vår, og det er lite som minner om at det faktisk er desember. Er det bare her i Kristiansand man føler sommeren er rett rundt hjørnet? Haha! Jeg ønsker meg jo kulde og snø, ikke varmegrader og grønt gress på denne tiden av året liksom. Jeg hadde uansett en superfin lørdag i godt selskap, og på kvelden dro jeg videre til Celina for sushi og julefilm. Alt i alt har jeg hatt noen skikkelig fine dager, og denne søndagen kommer også til å bli helt nydelig. Jeg skal nemlig hjem til mamma på kalkun, og jeg gleder meg en haug! Kalkun med brun saus og poteter er virkelig det beste jeg får. Skikkelig nyttårsmiddag, og det passer meg perfekt siden jeg er skal tilbringe nyttårsaften på Hawaii og derfor bytter ut kalkunen med hva enn de serverer der nede…. Hoho!

Sees igjen litt senere, dere! Har du noen fine planer for søndagen din?

17 kommentarer

 1. Så fine bilder.Her var du nydelig.God søndag fina.

 2. Elin Borgersen

  Hvor får man kjøpt den fine snøkula du la ut på snap? 😃😃

 3. Jeg ønsker meg også kulde og snø! Er så trist sånn som været er nå 🙁

  Planene mine i dag er at jeg skal på vegansk julematkurs, gleder meg 😀 Er så dårlig på å lage mat selv om jeg er veggis og har vært det i 14 år :p

 4. siljefjaren

  Så fine bilder! Er ikke noe desember-temperatur i Sogn heller, håper snøen kommer snart!

 5. Kristina Andersen

  Elin Borgersen: Hansen & Co 🙂

 6. Kristina Andersen

  TM: Oi, så spennende!! Det kunne jeg også godt tenkt meg å dra på altså, så nyttig og kult. Lykke til 😀

 7. Hei Kristina! Håper du har en fin søndag. Så skjønne bilder! Viktig med kvalitetstid! Jeg så du la ut bilder av en snøkule på Snapchat i går. Jeg forelsket meg helt i den! Kan jeg spørre hvor du har kjøpt den? 😍 klem

 8. Ranveig

  Den strikkejakka du har her er kjempefin, hvor er den fra? 🙂

 9. Jeg kunne også tenkt meg snø og skikkelig vinter til jul. Her er det regn og varmegrader. Plusset er jo at det er lett å jogge ute fortsatt.

  Kos deg med familie middag. Her blir det også det, men med pinnekjøtt og kos. Elsker disse søndags tradisjonene og førjuls stemningen. Joggetur og så pinnekjøtt. Perfekt. Kos deg. Klem fra meg til deg, hilsen Anja

 10. Kristina Andersen

  Ranveig: BikBok, flere år gammel 🙂

 11. Kristina Andersen

  Anja: Så digg med pinnekjøtt Anja! Kos deg MASSE <3

 12. Kristina Andersen

  Siri: Hei Siri! Den er fra Cool Winter Globes 🙂 Klem!

 13. Hei, Kristina!

  Jeg lurer på en ting ang blogging som jobb og karriere. Ser du for deg å fortsette og blogge «for alltid», eller er det et yrke du peiler deg inn på?

 14. Kos deg masse! I Trondheim har vi heldigvis snø og masse julestemning nå:)

 15. Ønsker meg også vinter og snø! Var på Blefjell i helgen og var ikke mye snø der heller, og det var varmegrader 🙈 Har du forresten skrevet en desember bucketlist i år?

 16. madelen

  Tja. I dag har jeg bakt lussekatter 🙂

 17. Elin Borgersen

  Jeg kan visst bestille den julekulen på nettsiden deres Kristina, men hvor stor er den? 🙂

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *