HELG FOR MEG

VELKOMMEN, FREDAG!

Helg for meg er er rent og pent hjem, fredagsbuketten med blomster, nyvasket sengetøy, tid med de jeg er glad i, sene kvelder, late morgener og lave skuldre. Hele denne uken har vært spekket med sosiale kvelder, og helgen blir likedan. Det skjer noe hver dag på denne tiden av året, og selv om jeg kjenner at hodet higer litt etter en skikkelig alenekveld – får det rett og slett vente litt. Hehe! Om et par timer venter jeg mamma og ei venninne på lunsj, så det første jeg gjorde når jeg våknet i dag var selvfølgelig å ta helgevasken. Sengetøyet står til tørk i trommelen, men bortsett fra det, så ønskes fredagen hjertelig velkommen.

LYNGBY PORCELÆN

Hvor utrolig fine er ikke disse vasene, dere? De er fra Lyngby Porcelæn, og jeg begynner allerede å få en liten samling. En i duserosa til soverommet, en i svart matt til stua og en ekstra stor i glass til kjøkkenet. Sistnevnte er mitt siste kjøp, og jeg liker den utrolig godt 🙂 Føler disse vasene er et lite kunststykke i seg selv, og kan brukes i flere år uten å gå lei. Etter at jeg flyttet i denne leiligheten har jeg vært skikkelig flink til å kjøpe ordentlige ting, som jeg eventuelt kan samle på over flere år og som jeg virkelig setter pris på. Dilldall er jeg helt ferdig med, det er rart med det, men jo eldre man blir jo mer finner man stilen sin. God fredag, fine dere! Sees igjen litt senere, nå skal jeg gjøre klart til besøk med spekeskinkesalat og deilige rundstykker.

16 kommentarer

 1. God helg fine Kristina:) nyt den! Savner blogginnlegg med selfies, du er jo så pen:)

 2. Såå fine vaser.NYDELIGE.

 3. Marianne

  Ja, de vasene var utrolig fine!

  Ha en flott helg, Kristina <3

 4. Kristina Andersen

  Marianne: I like måte, Marianne <3 Goood helg!

 5. Kristina Andersen

  Maria: Hei Maria! God helg kjære deg 🙂 Selfies er det lite av her på bloggen, da må du heller følge meg på snapchat @ladyyyka. Men bilder av meg får dere jo cirka hver eneste dag 🙂 Klem til deg søta 🙂

 6. Kristina Andersen

  Anonym: Tusen takk 😀

 7. Hvor har du kjøpt vasene,så fine.

 8. Kristina Andersen

  Anonym: Hansen & Co <3

 9. Så nydelige vaser! Kjempe flotte <3 og for en deilig måte å starte helgen på! Jeg er enig. Kos deg med fredag og helg, her blir det julebord med jobben i kveld! Klem fra meg til deg, hilsen Anja

 10. Kristina Andersen

  Anja: kos deg masse på julebord, herlige Anja <3

 11. Lurte på hvor lysestaken er fra?

  Digger deg og bloggen din, stå på! <3 God helg og klem fra meg

 12. Siv Renate

  Nydelige vaser ❤️ Ha en super helg fine deg:-)

 13. Så fin den fargen på soverommet. Den har sett så mørk ut på andre bilder, men her kommer den frem i et annet lys. Det varierer vel ila. dagen? Superfin, ihvertfall!

  Hvis du vil ha en ny tv-serie å se på en dag, kan jeg anbefale «This is us». Morsom og rørende. Tommel’n opp!

  God helg. 🙂

 14. Kristina Andersen

  LinnH: Ja, det varierer veldig fra lys og når på døgnet bildene er tatt. Veldig fornøyd med blåfargen, syns den er så dyp og fin 🙂 Takk for serietips, hvor finner jeg den? God helg Linn <3

 15. Kristina Andersen

  Helene: Den er fra By Lassen 🙂 Klem tibake <3

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *