KVELDSMAT SAMMEN

Noe av det koseligste jeg vet, er å spise kveldsmat sammen med noen jeg er glad i. Altså, jeg kunne gjerne gjort ting som dette hver eneste dag jeg! Dagens siste måltid er uten tvil det beste etter min mening, og jeg koser meg alltid når jeg kan rigge meg til med noe ekstra godt. I dag tenkte jeg å dele mine beste tips til koselig kveldsmat med venninner

KVELDSMAT MED NOEN DU ER GLAD I

Prøv deg gjerne på hjemmelaget pålegg. Jeg er for eksempel veldig glad i eggesalat, det er så digg! Da bruker jeg hardkokte egg, majones, finhakket vårløk, salt og pepper for å få den akkurat slik jeg liker den. Her er mulighetene mange, og det er helt innafor å prøve seg frem.

Sjokolmelk, varm kakao eller te må jeg alltid ha på bordet hvis jeg har invitert venner over på kveldsmat. Det er rart med det, men disse tre tingene forbinder jeg virkelig med kos og hygge. Spesielt sjokomelk! Mmmm..

Jeg er veldig glad i bake disse rundstykkene. De er supergode, sunne og ikke minst så går de raskt å lage. Det tar meg fem minutter å mekke sammen denne deigen. Disse er virkelig en slager hvis du vil ha ekstra god kveldsmat! Og du? Rundstykkene er best når de er varme rett fra ovnen, så server de gjerne med en gang.

Det er mye som er skikkelig kosemat på kvelden… Eggerøre, røkelaks, spekeskinke, sprø paprika, frisk agurk, varm omelett rett fra panna og masse digg pålegg.

Tenn masse stearinlys, ha rolig belysning rundt der dere spiser og dander kveldsmaten litt ekstra fint på bordet – da blir det liksom ekstra kos. Det skal virkelig ikke mye til for å få en ekstra cosy kveld sammen.

KOSEKOS

Noen bilder fra en dag jeg hadde kveldsmat en kveld i forrige uke, hvor tiden ikke strakk helt til – så jeg gjorde det like greit helt enkelt. Det trenger ikke alltid være så mye, da det viktigste er tiden man har sammen. Denne kvelden serverte jeg hjemmebakte rundstykker, ost, skinke, cherrytomater, nutella, diverse syltetøy og selvfølgelig sjokomelk…

10 kommentarer på “KVELDSMAT SAMMEN

 1. Anonym skriver:

  Dette har absolutt ingenting med innlegget å gjøre, men jeg lurte på når innleggene om trening med strikk og bein-trening kommer? Du nevnte en gang I sommer at du skulle lage et innlegg om trening med strikk 🙂 klem fra fast leser ✌

 2. Kristina Andersen skriver:

  Anonym: Åh, skal få det til asap.. Jeg er så treig med treningen for tiden, og sliter nok med å få trent meg selv, om jeg ikke skal ta bilder på toppen av alt.. Sånn for å være ærlig :p

 3. Helene P skriver:

  Hei! Jeg er såå missunnelig på de fine glassene dine!! Kan jeg spørre hvor de er fra?
  Jeg er forresten heelt enig med deg at kveldsmat er magisk, men her spiser vi middag så sent at kveldsmat går bare ikke… 🙂

 4. Anonym skriver:

  Lurte på om du enda har sukkerstopp eller om det kanskje er over? Tenker bare siden du spiser nutella, sjokomelk og boller til lunsj (heheh snappen din idag). Dette fristet!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *