X-MAS WRAPPING

 JINGLE ALL THE WAY ..

Om jeg har gått amok på innkjøp av juleprops til innpakning eller? Oh yes! Hehe, klarer jo ikke dy meg vet dere. Jeg gleder meg altså sånn til å pakke inn årets gaver! Spør du meg er innpakningen halve moroa, det er jo så gøy å gi bort noe man virkelig har lagt arbeid i. Og hvor koselig er det ikke å få en gave som bare oser juleglede?

PERSONALIZED CHRISTMAS WRAPPING

♥   ♥   ♥

Jeg er jo egentlig veldig less is more sånn til vanlig, men i år kjente jeg at jeg ville ta den helt ut på årets innpakning. Vi snakker mini-nisseluer, glitter, store sløyfer, candy canes og masse gøy som skal på pakkene. Det kommer til å bli så fint, og skikkelig amerikansk! Hehe.. Gøy å være skikkelig julete når muligheten byr seg kjenner jeg 😉 Angående gavepapir så tenker jeg hvitt, naturbrun og sort. Tror dere ikke det kan bli fint sammen med dette? I think so! Så fort jeg er ferdig med årets julegavehandel og har pakket alt inn, skal jeg selvfølgelig vise dere det ferdige resultatet. HO-HO, som vi gleder oss til julaften altså!

19 thoughts on “X-MAS WRAPPING

 1. marte josefine says:

  Jeg leste denne teksten, og kjente bare energien komme gjennom skjermen! Hørte liksom stemmen din i hodet i mitt. Gavene blir nok utrolig fine, jeg ønsker å gjøre noe lignende 🙂 gleder meg til å se resultatet 🙂

 2. Victoria Larsen says:

  Er så enig! Veldig koselig å gi bort en kreativ gave, som er gjort litt ekstra med og har blitt lagt tid i 🙂 Ser ut til at det blir fine gaver hos deg 🙂

 3. Tiril says:

  Hyll til deg for den konstruktive kommentaren på instagrammen til Komikerfrue om pels! Ble varm om hjertet av å se at en annen stor blogger valgte å stå opp for dyrene (som selv ikke har stemme), når en annen valgte (etter min mening) å tråkke på dem. <3 <3
  Helt enig i at personer med stor påvirkningskraft i 2016 bør vite mye bedre enn å reklamere for pelsjakker, når det er kommet så mye kunnskap om hvordan dyrene disse pelsjakkene blir laget av har det. Det har i tillegg vært mye media rundt dette i det siste med tanke på norske pelsfarmer og pelshold generelt i verden, så er sjokkert over at slike ting faktisk blir reklamert for av store bloggere.

 4. Kristina Andersen says:

  Tiril: Kjenner jeg blir helt lei meg og ufattelig trist over at en så offentlig person som Marna faktisk bidrar til økt salg av pels.. Huff! Hun som er en kul og oppegående ellers hadde jeg virkelig trodd at visste bedre 🙂

 5. Anita says:

  Haha jeg haaater å pakke inn gaver:p gøy å få en fint innpakket gave, men det er jo vare gøy der og da. Innpakningen går jo i søpla til slutt uansett, og man glemmer den fine innpakningen til neste år. Unødvendig å bruke tid og penger på ekstra fin innpakning synes jeg, bruker det heller på innholdet 🙂

 6. Tiril says:

  Helt enig, syns også hun virker som en kul og oppegående dame – så vi får håpe og anta at hun ikke visste at pels fra vaskebjørn i USA i stor grad blir fanget av fotsakser og snarer og lidelsen det medfører.
  Igjen, takk for at du står opp for dyrene <3

 7. tonjesl says:

  Ah – gleder meg til å se det ferdige resultatet! Synes det er så kjekt å dulle litt ekstra med innpakningen, hører liksom til i juletiden med pepperkaker og julesanger i bakgrunnen, hehe <3

 8. Josefine says:

  Helt trassig å du støtter søstrene grene og barnearbeide.. du burde tenke hvordan de kan selge varene sine så billig og tjene penge.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *