Mer jul enn dette blir det ikke

SKOGENS STØRSTE JULETRE

Når du sier du skal ha skogens største juletre for å slå en liten fleip, men lillebroren din tar deg på ordet….. Knollen tok seg en tur i skogen han, og kom med denne edelgranen på døren min i ettermiddag. Altså, jeg trodde jeg skulle svime av. Det er ingen tvil om at det blir jul i stoga i år, for å si det sånn! Jeg kreperer helt av dette treet, som er så stort at jeg ikke helt vet hvor jeg skal gjøre av det. Skal jeg stusse det? Klippe det? Få det litt mindre? En ting er sikkert, og det er at jeg fikk det jeg sa jeg ville ha. Skogens største edelgran står nå pent plassert i stua mi, og jeg vet liksom ikke helt hva jeg skal verken si eller gjøre. Jeg ler meg faktisk ihjel! Og du, lille Knollen? Gleder meg til å gjøre payback for denne pranken ass….. God jul, a!

43 kommentarer på “Mer jul enn dette blir det ikke

 1. Anja skriver:

  Haha! Festlig. Du kan jo lage det litt kortere og deretter stusse det litt om det blir for stort. Da trenger du en øks ihvertfall! Men så fint tre da. Nå blir det skikkelig jul hos deg. Herlig klem fra meg til deg, hilsen Anja

 2. Kristina Andersen skriver:

  Anonym: Som de fleste sikkert vet, så er det strengt forbudt å hogge ned juletre uten tillatelse. Men spør du grunneier av skogen du ønsker å få juletre fra om lov, kan det være du er heldig 🙂 I dette tilfellet kjente min lillebror grunneieren, og bonden ble med han i skogen for å hogge ned dette gigantiske juletreet 🙂

 3. Ragnhild skriver:

  for et tre 😀 gleder meg til å se det pyntet og håper det kommer enda en video av deg og broren din, det er like festlig kver gang 😀

 4. Therese skriver:

  Haha ååå, Kristina, jeg skulle ønske vi var venner på ekte! trenger en med ditt humør i livet mitt! Høres ut som jeg er tidenes stalker her nå, men lover at jeg er en snill og grei jente fra Arendal og ikke Runar fra Loddefjord på 59

 5. Kristina Andersen skriver:

  Anonym: Haha, ja! Knolleboll er verdens beste lillebror, til tross for alle hans divanykker :p Håper også det blir nye videoblogg snart <3

 6. Kristina Andersen skriver:

  Therese: SØTA!! Det var koselig sagt av deg 😀 Du får hilse på hvis du skulle se meg i Arendal en eller annen gang <3

 7. Helene Einlien skriver:

  I mitt barndomshjem har vi slike fantastiske edelgraner til jul hvert eneste år😍 Så du får IKKE stusse det! Vet ikke om noen som legger like mye tid og energi i det perfekte juletreet som min far😂👍🏼 Nyt at du mest sannsynlig får Kristiansands nydeligste juletre!😍

 8. Hanne skriver:

  Haha, dere to ass… Jeg dør :’D
  Treet som faren til ei venninne av meg fikk tak i et år var faktisk hakket verre. De har det veldig høyt under taket så han ville ha et veldig høyt tre. Han kjøpte et som var høyt og ferdig innpakket og som selgeren sa var veldig fint. Da han kom hjem og tok ut det så fant han ut at det var like bredt som høyt, og at det meste av greiner samlet seg som ei kule nederst op treet. Det fylte i hvert fall stua da! 😛

 9. Kristina Andersen skriver:

  Silje: Her er det bare å åpne lommeboka har jeg forstått.. Haha!! Hvor finner jeg fin juletrepynt?! Jeg hadde egentlig tenkt å bare ha lys på treet, men med tanke på størrelsen, må det nok pynt til for å si det mildt :p

 10. Anita skriver:

  Haha så gøy! For et utrolig flott tre da, kommer til å bli sååå fint! Må kjøpe en million kuler for å få pyntet det da :’D

 11. LH skriver:

  Creds til deg for at du sa meningen din til komikerfrue på instagram, applauderer deg for det! 🙂 Syns det var supert gjort og absolutt beundringsverdig at du ikke bryr deg om følgerne hennes som mest sannsynlig vil forsvare henne på død og liv.
  Treet er helt nydelig, får håpe du klarer å holde liv i det ut julen 🙂

 12. Anonym skriver:

  VIDEOBLOGG MED KNOLLEN DER DER PYNTER JULETREET!! Syns forresten treet var blant de fineste jeg har sett, minner meg om det bestefar brukte å ha <3

 13. m skriver:

  Elsker treet! Broren din har vært ordentlig snill nå 😉 Julepynt finner du på søstrene grene, kremmerhuset, åhlens, nille og butikker som selger interiør 😀

 14. m skriver:

  Elsker treet! Broren din har vært ordentlig snill nå 😉 Julepynt finner du på søstrene grene, kremmerhuset, åhlens, nille, møbelbutikker (skeidar, bohus, osv) og butikker som selger interiør 😀

 15. Inga skriver:

  For et nydelig juletre! Gigantisk og fantastisk! Flink lillebror 😉 jeg og kjæresten min kjøpte leilighet sammen i fjor og hadde for første gang juletre vi også! Det er så utrolig koselig. Vi inviterte en haug av venner til «julegrantenning» og det ble skikkelig hyggelig. Siden vi brukte alle pengene våre på leilighet (hadde så lite penger igjen at vi arvet seng av grandtanten min, hahaha!!) så ble det ikke noe særlig penger igjen til pynt. Men i år skal det prioriteres! Det er jo så gøy! Drømmer om å finne noen vakre vintage-kuler som disse: http://elsa.elle.se/en-skor-trumpet-och-en-tekanna/
  Gleder meg til å se ditt tre pyntet ? det må jo bli legendarisk!

 16. Jona -Mammalivet skriver:

  Og vipps så ble det «litt» grønnere i stua. haha!
  Så snill lillebror du har da 🙂
  Gleder meg til å se treet pynta!

 17. Anonym skriver:

  Haha, det der kunne lillebroren min ha funnet på også, dere to minner meg faktisk om oss, og særlig det med juletreet, ler så høyt nå at det ikke er mulig.. Så da vet jeg hva jeg ikke skal gjøre og det er og spørre lillebroren min om juletre hjelp, haha..

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *