Mer jul enn dette blir det ikke

SKOGENS STØRSTE JULETRE

Når du sier du skal ha skogens største juletre for å slå en liten fleip, men lillebroren din tar deg på ordet….. Knollen tok seg en tur i skogen han, og kom med denne edelgranen på døren min i ettermiddag. Altså, jeg trodde jeg skulle svime av. Det er ingen tvil om at det blir jul i stoga i år, for å si det sånn! Jeg kreperer helt av dette treet, som er så stort at jeg ikke helt vet hvor jeg skal gjøre av det. Skal jeg stusse det? Klippe det? Få det litt mindre? En ting er sikkert, og det er at jeg fikk det jeg sa jeg ville ha. Skogens største edelgran står nå pent plassert i stua mi, og jeg vet liksom ikke helt hva jeg skal verken si eller gjøre. Jeg ler meg faktisk ihjel! Og du, lille Knollen? Gleder meg til å gjøre payback for denne pranken ass….. God jul, a!

43 kommentarer

 1. Haha jeg digger deg så mye Kristina! Du har en helt fantstisk latter, og virker som en herlig person ❤️

 2. Så du stjal et tre? Har du ikke råd til å betale?

 3. STINA BLOGG

  Hahaha! Det var litt av et tre! 😀 Nå blir det virkelig jul!

 4. Hahaha, jeg dør av dere to ass!! Dere må være det morsomste søskenparet jeg vet om 😂

 5. Hahaha, så utrolig festlig 😂 Det er vel noe av det største treet jeg har sett i et privat hjem 🙈

 6. Såå herlig!! Gleder meg skikkelig til å se det pyntet:D

 7. Victoria Larsen

  Så utrolig vittig!! Hehehe 🙂 Men, det var utrolig fint og grønt 🙂

 8. kjempefint juletre.Nydelig med edelgran da.

 9. Anne Lise

  Haha, jeg ler meg i hjæl! Digger broren din!

 10. Haha! Festlig. Du kan jo lage det litt kortere og deretter stusse det litt om det blir for stort. Da trenger du en øks ihvertfall! Men så fint tre da. Nå blir det skikkelig jul hos deg. Herlig klem fra meg til deg, hilsen Anja

 11. Snill lillebror du har, syntes treet var kjempefint !!

 12. Kristina Andersen

  kari: Jaa, det er muligens det fineste (og største treet…) jeg har sett! 🙂

 13. Kristina Andersen

  Julie: <33

 14. Kristina Andersen

  Yvonne: I KNOW!! Det er så stort, enda større i virkeligheten.. Haha, hjelpes sier jeg bare 😀

 15. Kristina Andersen

  Victoria Larsen: Haha.. Enig i den 😀

 16. Kristina Andersen

  Anonym: Åå, så skjønn du er!! Takk for fin kommentar <3

 17. Kristina Andersen

  Anonym: Som de fleste sikkert vet, så er det strengt forbudt å hogge ned juletre uten tillatelse. Men spør du grunneier av skogen du ønsker å få juletre fra om lov, kan det være du er heldig 🙂 I dette tilfellet kjente min lillebror grunneieren, og bonden ble med han i skogen for å hogge ned dette gigantiske juletreet 🙂

 18. Ragnhild

  for et tre 😀 gleder meg til å se det pyntet og håper det kommer enda en video av deg og broren din, det er like festlig kver gang 😀

 19. Hjelpes, se det utrykket til Knollen haha! Dere har sikkert glede av å se «hjelp det er juleferie» – med familien Griswold, den fra 1989 med Chevy Chase, hysterisk morsom (finnes på netflix) http://www.imdb.com/title/tt0097958/

 20. Kristina Andersen

  Anonym: HAHA!! Den skal jeg si vi må se sammen :’)

 21. Knollen<3 Du he en steike kjekk og artig bror Kristina!! Håper på fleire videoer av dokke to snart 😀

 22. Therese

  Haha ååå, Kristina, jeg skulle ønske vi var venner på ekte! trenger en med ditt humør i livet mitt! Høres ut som jeg er tidenes stalker her nå, men lover at jeg er en snill og grei jente fra Arendal og ikke Runar fra Loddefjord på 59

 23. Kristina Andersen

  Anonym: Haha, ja! Knolleboll er verdens beste lillebror, til tross for alle hans divanykker :p Håper også det blir nye videoblogg snart <3

 24. Kristina Andersen

  Therese: SØTA!! Det var koselig sagt av deg 😀 Du får hilse på hvis du skulle se meg i Arendal en eller annen gang <3

 25. Helene Einlien

  I mitt barndomshjem har vi slike fantastiske edelgraner til jul hvert eneste år😍 Så du får IKKE stusse det! Vet ikke om noen som legger like mye tid og energi i det perfekte juletreet som min far😂👍🏼 Nyt at du mest sannsynlig får Kristiansands nydeligste juletre!😍

 26. For et nydelig tre.

 27. Heheh, dævver! Koster noen kroner å pynte deg treet :p spent på å se hvordan det blir!

 28. Haha, dere to ass… Jeg dør :’D

  Treet som faren til ei venninne av meg fikk tak i et år var faktisk hakket verre. De har det veldig høyt under taket så han ville ha et veldig høyt tre. Han kjøpte et som var høyt og ferdig innpakket og som selgeren sa var veldig fint. Da han kom hjem og tok ut det så fant han ut at det var like bredt som høyt, og at det meste av greiner samlet seg som ei kule nederst op treet. Det fylte i hvert fall stua da! 😛

 29. Kristina Andersen

  Hanne: HAHA!! Ikke bare med disse juletreene ass.. Ler meg ihjel!

 30. Kristina Andersen

  Silje: Her er det bare å åpne lommeboka har jeg forstått.. Haha!! Hvor finner jeg fin juletrepynt?! Jeg hadde egentlig tenkt å bare ha lys på treet, men med tanke på størrelsen, må det nok pynt til for å si det mildt :p

 31. hahahhaah knollen

 32. JEG LER MEG HJEL!! 😂

 33. Haha så gøy! For et utrolig flott tre da, kommer til å bli sååå fint! Må kjøpe en million kuler for å få pyntet det da :’D

 34. Creds til deg for at du sa meningen din til komikerfrue på instagram, applauderer deg for det! 🙂 Syns det var supert gjort og absolutt beundringsverdig at du ikke bryr deg om følgerne hennes som mest sannsynlig vil forsvare henne på død og liv.

  Treet er helt nydelig, får håpe du klarer å holde liv i det ut julen 🙂

 35. VIDEOBLOGG MED KNOLLEN DER DER PYNTER JULETREET!! Syns forresten treet var blant de fineste jeg har sett, minner meg om det bestefar brukte å ha <3

 36. therese

  hahah herlig… og tidlig 😀 åssen har du tenkt å holde liv i treét helt til over julaften da?? 😮

 37. Hahahah 😂😂 Dere to er fantastiske👏🏻 Det er så min type humor😂👌🏻

 38. Elsker treet! Broren din har vært ordentlig snill nå 😉 Julepynt finner du på søstrene grene, kremmerhuset, åhlens, nille og butikker som selger interiør 😀

 39. Elsker treet! Broren din har vært ordentlig snill nå 😉 Julepynt finner du på søstrene grene, kremmerhuset, åhlens, nille, møbelbutikker (skeidar, bohus, osv) og butikker som selger interiør 😀

 40. For et nydelig juletre! Gigantisk og fantastisk! Flink lillebror 😉 jeg og kjæresten min kjøpte leilighet sammen i fjor og hadde for første gang juletre vi også! Det er så utrolig koselig. Vi inviterte en haug av venner til «julegrantenning» og det ble skikkelig hyggelig. Siden vi brukte alle pengene våre på leilighet (hadde så lite penger igjen at vi arvet seng av grandtanten min, hahaha!!) så ble det ikke noe særlig penger igjen til pynt. Men i år skal det prioriteres! Det er jo så gøy! Drømmer om å finne noen vakre vintage-kuler som disse: http://elsa.elle.se/en-skor-trumpet-och-en-tekanna/

  Gleder meg til å se ditt tre pyntet ? det må jo bli legendarisk!

 41. Altså, han lillebroren din er jo bare helt fantastisk! FOR en hyggelig type 🙂 Snill han er som hjelper deg. 🙂

 42. Jona -Mammalivet

  Og vipps så ble det «litt» grønnere i stua. haha!

  Så snill lillebror du har da 🙂

  Gleder meg til å se treet pynta!

 43. Haha, det der kunne lillebroren min ha funnet på også, dere to minner meg faktisk om oss, og særlig det med juletreet, ler så høyt nå at det ikke er mulig.. Så da vet jeg hva jeg ikke skal gjøre og det er og spørre lillebroren min om juletre hjelp, haha..

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *