RECAP: WEEK 47

God mandagsmorgen, dere Vet dere hva? Jeg kjenner jeg savner uken som gikk, jeg! Så jeg lager spalten igjen i dag, og dersom dere ønsker at den skal komme tilbake her – så gi meg gjerne beskjed. Om du har ønsker om spørsmål som skal være med her – skrik ut! Jeg syns dette er en hakket mer personlig og morsom spalte, bilder som jeg ikke har vist enda blir med og ting jeg ellers ikke får fortalt her på bloggerten…. Så, si hei til en liten recap av uke 47!


MOOD

Glad, fornøyd og litt småtrøtt! Hehe.. Regner med det er mørketida, og at flere kjenner seg igjen her? Energien går liksom ned fem hakk på denne tiden av året, det er helt rart med det.

BEST DAY

Åh, her er det vanskelig å velge bare en dag altså! Hele uken har vært veldig fin – jeg har kost meg med fine folk hver eneste dag. Lørdagen var kanskje ekstra koselig, med bakedag, julemusikk og god stemning fra sola stod opp til sola gikk ned. Mine to fettere, Torjus og Vetle, kom også for å joine oss litt. Koselig for kidsa å joine kakemannbaking kan du forstå, og ikke minst spise deig… Hehe! Kakemanndeig må jo være noe av det diggeste?

LOOKING FORWARD TO

Hawaii! Jeg teller virkelig ned dagene til jeg og Wulff setter snuten mot det jeg virkelig mener er selve definisjonen på en drømmeferie. I år har jeg virkelig ikke reist mye, så gjett om jeg gleder meg til å dra tilbake til varmen. Får frysninger av bare tanken, jeg! Det er ingen tvil om at det skal bli mye reising i 2017! Et nytt eventyr bare noen uker at jeg kommer hjem fra Hawaii er allerede bestilt, og jeg klør i fingrene etter å fortelle dere.

MOST PLAYED TRACKS

Ellie Goulding – Still Falling For You Bruno Mars – 24K Magic Maroon 5 – Don’t Wanna Know

ME-TIME

På torsdag ettermiddag var jeg så sliten i hodet etter litt mye stress. Og hva er det som hjelper da? Gå en lang tur i skog og mark! Så jeg pakket meg inn i en varm parkas, tok Milo med meg og dro for å hente lille fadderbarnet mitt Noah. Så trillet vi på en skikkelig langtur alle tre! Så deilig å bare spasere rundt i egne tanker, og ikke minst se den magiske solnedgangen fra turløypa. Jeg elsker virkelig å gå turer på denne tiden av året, det er så friskt og deilig ute.

TV-SERIE

Helene Sjekker Inn. Endelig kom det ny episode! Denne dokumentarserien er så vanvittig bra, og er en serie alle burde få med seg altså. Her får du innblikk av stedene mange av oss glemmer at finnes, som rusbehandling, sykehjem, fengsel og asylmottak. Helene flytter rett og slett inn på disse stedene, og får innblikk i hvordan det er å bo og jobbe der. Det har kommet seks episoder til nå, og en som spesielt traff meg midt i hjertet – var episoden på sykehjem / eldreomsorgen. Åh, jeg har ikke ord.. Det er virkelig sterke og gripende episoder, samtidig som det er fint og rørende.

SHOPPING

Grønne planter til leiligheten, nye potter og litt julepynt. Til fredag får jeg besøk av ABITO, som skal lage en stor sak på leiligheten med både film og bilder. Så da prøver jeg å gjøre det ekstra fint her! Hehe..

TRAINING

Det ble med tre økter det, bah.. Er det mulig altså! Jeg forstår ikke at det er mulig å være så dårlig til å prioritere. Jeg føler dagene bare løper i fra meg, og jeg sliter skikkelig med å gjøre treningen til en del av rutinen. Altså noe jeg prioriterer, og legger inn i timeplanen min. Det går bare ikke, alt annet kommer liksom først. Men tre økter er uansett mye bedre enn ingenting, i tillegg har jeg vært flink til å gå lange turer utendørs – så da sier jeg meg sånn halvveis fornøyd.

FUNNIEST PICTURE

Når du har noe i øyet, og samtidig prøver å vifte vekk Knollen med kameraet ..

13 kommentarer på “RECAP: WEEK 47

 1. Ingvild skriver:

  Morsom sak det her.
  Men jeg må bare påpeke – mørketid i Kristiansand? Nei! Det er mørketid i Nord Norge – ikke i Kristiansand. Ja, sola er kortere oppe på himmelen. Men her i nord er det faktisk mørketid. Sola kommer ikke lenger over horisonten. Når vi kommer litt ut i desember, da er det mørkt nesten hele døgnet. Anbefaler deg en tur til Nord Norge i mørketiden så får du oppleve det. Den blå timen, lyset, stjerneklart, nordlyset, måneskinn og ikke minst bitende kaldt og knitring av snø.

 2. Kristin Haugen Granli skriver:

  Tre økter er ikke dårlig det da!
  Jeg prioriterer alltid minst 3 tunge/middels helkroppsøkter, og to kondisjonsøkter med tøyning og stretching + mobilitet. Også er jo hverdagsaktiviteten viktig å få inn 🙂 Syns du er flink jeg! Du jobber jo beinhardt og har mange baller i lufta! Husk å senke skuldrene også!

 3. Ida skriver:

  Yeyy favorittspalten er tilbake! må også bare si jeg at jeg er så enig ang «Helene sjekker inn», så rørende serie! spesielt var forrige ukes episode ekstra sterk for meg, da jeg selv har vært innlagt med anoreksi for et par måneder siden. Fint å sette lys på spiseforstyrrelser. Det er så få forstår hva det dreier seg om, grunnet for lite kunnskap om det. FIN uke ønskes til deg solstråla! <3

 4. Mammalivet skriver:

  Tre økter er jo slettes ikke dårlig Kristina!
  Selv har jeg vært gørrforkjøla og har syntes så synd på meg selv at det ble null trening den siste uka 😛

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *