LYST PÅ SUNT OG FINT HÅR?

annonse

Da var det jammen meg på tide med et skikkelig hårfint blogginnlegg igjen! Er du ikke enig? Tålmodighet er naturligvis det viktigste redskapet når man sparer til langt hår, hehe. Men likevel finnes det tips og triks som kan gjøre ventetiden litt kortere!

MINE BESTE HÅRTIPS

Velg riktige produkter: ja, gode produkter som er tilpasset din hårtype er viktig hvis du vil få sunt og fint hår. Håret ditt trenger næring for at det ikke skal bli tørt og sprøtt. Det å ta seg en liten tur til frisøren, be om hjelp til å finne en shampoo, balsam og hårkur som passer til deg – er en veldig smart ting. Og du? Er håret ditt slitt og tørt nå som kulden har satt inn, men du har ikke råd til å investere i en dyr hårkur? Prøv ut kokosolje i håret ditt på samme måte som du ville brukt en vanlig hårkur. La det virke noen timer eller gjerne over natten, før du vasker håret skikkelig etterpå slik at det ikke blir fett. Jeg lover deg, denne type oljebehandling funker gull! Håret blir silkemykt og supershiny.

Skyll håret i kaldt vann: bittelite minitips er å skylle håret ditt i iskaldt vann når du er ferdig med å dusje. Hvorfor? Da lukker du hårskjellene og bindre fuktigheten bedre til håret ditt.

Pass på hestehalen: hvis du går mye med hestehale, så ikke ha den for stram. Da strekker du hårsekkene dine og gir skade på håret. Noe som også er superviktig er å bruke riktig type hårstrikk – strikk med f.eks metall eller store spenner er no-no!

Slitte tupper: ikke gå i fella med å kjøpe superdyre produkter som skal hjelpe mot slitte tupper. Det eneste som hjelper mot nettopp det, er å klippe de slitte tuppene av! Slitte tupper kan flise opp håret akkurat like mye som det vokser ut, og da blir det vanskelig å få håret så langt som man ønsker. Stuss tuppene minst hver fjerde måned, det gjør i hvert fall jeg.

Unngå varmebehandling: nei, det er ikke lett å la rettetang, krølltang og hårføner hvile. Men prøv å unngå dette så langt det er mulig! Jeg lar som regel alltid håret mitt lufttørke, det å føne det tørt etter hver eneste dusj er bare tull. Jeg føner kun håret de gangene jeg har dårlig tid, og bruker rettetang så lite som jeg klarer. Og hvis du likevel ikke klarer å la være med disse redskapene, så må du for all del bruke varmebeskyttende produkter for å skåne håret.

Hvordan få håret til å gro: sist, men ikke minst – husk å bruk HairCare! Jeg har brukt dette kosttilskuddet såpass lenge nå at jeg ikke kan huske når jeg begynte, men en ting er sikkert – dette er et produkt som virkelig funker. Vil du ha langt og sunt hår, må du prøve ut disse tabelettene. Hver morgen starter jeg med to HairCare tabeletter, som jeg tar sammen med frokosten. HairCare består flere ingredienser som bidrar til økt hårvekst – blant annet ølgjær, hirse, biotin, selen, sink og kobber. Selv merket jeg at håret begynte å vokse fortere etter cirka åtte uker, samtidig som jeg også merket at jeg mistet mindre hår. Nå går nesten alle jeg kjenner på dette kosttilskuddet, i tillegg til en haug av dere blogglesere som stadig forteller at dere er like fornøyd som meg. Med andre ord går jeg virkelig 100% god for HairCare, og anbefaler det på det sterkeste hvis du ønsker deg et langt og fint hår.

BESTILL HAIRCARE HER

Om du ikke er en av de mange som allerede bruker HairCare, anbefaler jeg deg absolutt å prøve det ut. Det som er viktig er at du husker å ta tabelettene hver eneste dag, da dette alt å si for at du skal oppnå effekt så fort som mulig. Minst like viktig er det også at du fortsetter på tabelettene etter at du har oppnådd ønsket resultat, for å holde både lengde og fylde ved like. HairCare kan du bestille HER til 149,- for første pakke ♥

13 kommentarer på “LYST PÅ SUNT OG FINT HÅR?

  1. Mari skriver:

    Hei! Kan jeg spørre hva av menu lampene som henger over sofaen din heter ? Det finnes to typer, en som heter staple og ikke er fullt så lang, og en som heter warren og er er lengre. Har du den lengste eller korteste typen ?

  2. Kristina Andersen skriver:

    Mari: Du, det vet jeg dessverre ikke altså :/ Mine er ganske lange syns jeg.. Hvis du sender en mail til anne@hansenco.no – så kan hun helt sikkert hjelpe deg å bestille de jeg har. Hun driver butikken hvor mine er kjøpt, kjempe skjønn og flink dame 🙂

  3. Andrea skriver:

    Må bare si at jeg ELSKER håret ditt på disse bildene <3 Lengden er helt perfekt! Håper du har hatt en fin dag Kristina 🙂 du er favorittbloggeren!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *