TRADISJONEN TRO

ÅRETS STORE BAKEDAG

Meg og Hilde har en fin tradisjon – hvert eneste år baker vi sammen til jul. Og det er såå koselig! Det skal sies at det er bestis som er bakestjerna av oss, jeg er jo utålmodigheten sjæl og får fort et par raseriutbrudd på kjøkkenet når deigen setter seg fast på kjevla eller ting ikke går helt etter planen… Haha! I går bakte vi fem typer julekaker, og jeg gleder meg så til å dele alt med dere i ukene fremover! Det ble så utrolig mye godt, og jeg er skikkelig fornøyd over alt som ble tryllet frem i går 🙂 Eneste tingen som ikke ble velykket, var en julevri på twix-småkaker. Vi stresset så innmari med disse kakene,  og trodde de ble vellykket, men mitt lille innfall om at mikrobølgeovnen min også kunne brukes som stekeovn (ikke spør..), ødela dessverre hele twix-karrieren vår. Så disse gikk dessverre rett i søpla. Kan ikke vinne hver gang, si! Hehe.. Resten ble heldigvis superbra, med hver vår fine julegenser og selvfølgelig julemusikk på full guffe i bakgrunnen, så koste vi oss en hel haug 

♥   ♥  

Jeg vil selvfølgelig også ønske dere en riktig fin første søndag i advent  Fortell meg, hva skal du gjøre i dag? Her står jobb med Knollen på planen i ett par timer, før jeg skal avgårde på noe ordentlig julete og koselig sammen med Celina. Etterpå blir det hjem til familien for middag tenker jeg 🙂 Kamera blir selvfølgelig med, slik at dere kan få en fin oppdatering fra denne dagen også. Skrives igjen litt senere, godtfolk! Enn så lenge må dere ha en nydelig start på søndagen.

37 kommentarer

 1. Så koselig. De jule cookies vil jeg prøve meg på! Så søte dere var i julegensrene.

  Her er det rolig søndags morgen før det skal pyntes litt til jul og ryddes i leiligheten. Gleder meg! Før det blir søndags middag hos mamma og pappa. Tradisjonen tro blir det nok noe julemat der i kveld. Første søndag i advent blir det pinnekjøtt eller ribbe og jeg gleder meg. Søndags middag der er fast innslsg i uken og det er så kos. Og så skal det overraskes med pakkekalender til mamma og pappa.

  Kos deg med denne fine søndagen! Klem fra meg til deg, hilsen Anja

 2. Karoline

  Så koselig! Gjerne legg ut noen oppskrifter på dine beste julekaker. Så kjempe godt ut!

 3. Hva slags katterase er det?

 4. Kristina Andersen

  Anja: Så herlig det høres ut Anja! Nyt søndagen din 😀

 5. Kristina Andersen

  Karoline: Oppskrifter i fleng skal det bli, Karoline! 😀

 6. Kristina Andersen

  Anonym: Norsk Skogkatt.

 7. Så herlig! Gleder meg til å teste ut noen nye oppskrifter fra deg Kristina. I fjor prøvde jeg meg på dine gule suksesskjeks som var helt fantastiske!

  Ønsker deg en fin søndag 🙂

 8. Kristin

  Kan du legge ved oppskriftene til de cookisene?😊

 9. Ragnhild

  så herlig! Fikk julestemning av dette her, hehe! Ha en fin søndag videre 🙂

 10. Her var det mye digg.Gleder meg til oppskriter fra deg.

 11. Kristina Andersen

  Birthe: Såå herlig å høre Birthe! Gleder meg til å dele med dere <3

 12. Kristina Andersen

  Kristin: Selvfølgelig 🙂

 13. Elsker julespaltene dine! Håper du kan opprette en julekategori slik at det blir lettere å finne fram til innleggene når jeg selv skal bake og teste ut tipsene dine 🙂

 14. Kristina Andersen

  Rikke: Hei Rikke! Bare gå i arkiv og trykk på desember, de aller fleste juleinnleggene mine ligger i denne måneden, og også litt i november <3

 15. Marielle

  Så fine gensere? Hvor er de fra? 😃

 16. Heii, å jeg elsker bloggen din Kristina! Så mye glede og moro her:D Men er det ikke vanskelig med «sukkerstopp» når dere baker så mye godt, kan du ikke ta en liten smakebit en gang? Deigen er jo nesten også alltid det beste:D

 17. Hvor er julegenseren din fra, Kristina? Var kjempefin! 🙂

 18. Sigrid Elise

  Åååh, så koselig 😀 Ikke lenge igjen til du også kan smake nå, Kristina! Du er forresten ikke alene om å tro at mikro’n også fungerer som stekeovn… Bodde på en bitteliten hybel uten komfyr, så det var jo verdt forsøket, og HELDIGVIS utløste jeg ikke brannalarmen!

 19. Kristina Andersen

  Synne: Vi sluttet visst med sukkerstopp litt før tiden…. Haha! Både jeg og Nina gikk på en smell, så da stoppet vi og kjører igang igjen på nyåret 😀

 20. Kristina Andersen

  Aurora: Den er fra Match <3

 21. Kristina Andersen

  Sigrid Elise: HAHA!! Fort gjort jammen meg :´)

 22. Kristina Andersen

  Marielle: Sant de var søte? Jaaa 😀 Min er fra Match og Hilde sin fra Moods of Norway <3

 23. Lashana

  Seriously fun! I love this tradition. I should start this with someone. Lol. And little Milo is sooo cute!

 24. Kristina Andersen

  Lashana: Do it, Lashana! Its so much fun 😀 Hope you’re having a great sunday, sweety <3

 25. Så koselig 😀 Hvor er den hvite hyllen du har på kjøkkenet fra?

 26. Kristina Andersen

  Silje: Den er fra VIPP 🙂

 27. Hege Kristin

  så koselig ut <3

 28. Baking er koselig 🙂 I dag har jeg vært på vegansk julefestival i Oslo 🙂

 29. Siv Renate

  Prøvde meg på kakemann oppskriften din 🙂 de ble super gode!

 30. Hilde og jeg*

 31. Caroline Otilie

  Hei, hvor er de sorte pottene du har i bakgrunnen ifra ?

 32. Kjersti

  HAHAHA, dauer av svaret ditt litt lenger oppe her.. «Norsk Skogkatt.» Jeg griiiiner! Du er så herlig 😀 Sarkasme gjør livet litt morsommere altså!

 33. Kristina Andersen

  Kjersti: Hahah! Måtte le litt selv av den :p Ha en super start på mandagen Kjersti <3

 34. Er genseren fra Match kjøpt i år? 🙂

 35. Kristina Andersen

  Ingrid: Ja 😀

 36. Hvor har du fått tak i poser med smørbukk ?😊

 37. Kristina Andersen

  Malen: Butikken 🙂

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *