TRADISJONEN TRO

ÅRETS STORE BAKEDAG

Meg og Hilde har en fin tradisjon – hvert eneste år baker vi sammen til jul. Og det er såå koselig! Det skal sies at det er bestis som er bakestjerna av oss, jeg er jo utålmodigheten sjæl og får fort et par raseriutbrudd på kjøkkenet når deigen setter seg fast på kjevla eller ting ikke går helt etter planen… Haha! I går bakte vi fem typer julekaker, og jeg gleder meg så til å dele alt med dere i ukene fremover! Det ble så utrolig mye godt, og jeg er skikkelig fornøyd over alt som ble tryllet frem i går 🙂 Eneste tingen som ikke ble velykket, var en julevri på twix-småkaker. Vi stresset så innmari med disse kakene,  og trodde de ble vellykket, men mitt lille innfall om at mikrobølgeovnen min også kunne brukes som stekeovn (ikke spør..), ødela dessverre hele twix-karrieren vår. Så disse gikk dessverre rett i søpla. Kan ikke vinne hver gang, si! Hehe.. Resten ble heldigvis superbra, med hver vår fine julegenser og selvfølgelig julemusikk på full guffe i bakgrunnen, så koste vi oss en hel haug 

♥   ♥  

Jeg vil selvfølgelig også ønske dere en riktig fin første søndag i advent  Fortell meg, hva skal du gjøre i dag? Her står jobb med Knollen på planen i ett par timer, før jeg skal avgårde på noe ordentlig julete og koselig sammen med Celina. Etterpå blir det hjem til familien for middag tenker jeg 🙂 Kamera blir selvfølgelig med, slik at dere kan få en fin oppdatering fra denne dagen også. Skrives igjen litt senere, godtfolk! Enn så lenge må dere ha en nydelig start på søndagen.

37 kommentarer på “TRADISJONEN TRO

 1. Anja skriver:

  Så koselig. De jule cookies vil jeg prøve meg på! Så søte dere var i julegensrene.
  Her er det rolig søndags morgen før det skal pyntes litt til jul og ryddes i leiligheten. Gleder meg! Før det blir søndags middag hos mamma og pappa. Tradisjonen tro blir det nok noe julemat der i kveld. Første søndag i advent blir det pinnekjøtt eller ribbe og jeg gleder meg. Søndags middag der er fast innslsg i uken og det er så kos. Og så skal det overraskes med pakkekalender til mamma og pappa.
  Kos deg med denne fine søndagen! Klem fra meg til deg, hilsen Anja

 2. Birthe skriver:

  Så herlig! Gleder meg til å teste ut noen nye oppskrifter fra deg Kristina. I fjor prøvde jeg meg på dine gule suksesskjeks som var helt fantastiske!
  Ønsker deg en fin søndag 🙂

 3. Rikke skriver:

  Elsker julespaltene dine! Håper du kan opprette en julekategori slik at det blir lettere å finne fram til innleggene når jeg selv skal bake og teste ut tipsene dine 🙂

 4. Kristina Andersen skriver:

  Rikke: Hei Rikke! Bare gå i arkiv og trykk på desember, de aller fleste juleinnleggene mine ligger i denne måneden, og også litt i november <3

 5. Synne skriver:

  Heii, å jeg elsker bloggen din Kristina! Så mye glede og moro her:D Men er det ikke vanskelig med «sukkerstopp» når dere baker så mye godt, kan du ikke ta en liten smakebit en gang? Deigen er jo nesten også alltid det beste:D

 6. Sigrid Elise skriver:

  Åååh, så koselig 😀 Ikke lenge igjen til du også kan smake nå, Kristina! Du er forresten ikke alene om å tro at mikro’n også fungerer som stekeovn… Bodde på en bitteliten hybel uten komfyr, så det var jo verdt forsøket, og HELDIGVIS utløste jeg ikke brannalarmen!

 7. Kristina Andersen skriver:

  Synne: Vi sluttet visst med sukkerstopp litt før tiden…. Haha! Både jeg og Nina gikk på en smell, så da stoppet vi og kjører igang igjen på nyåret 😀

 8. Kjersti skriver:

  HAHAHA, dauer av svaret ditt litt lenger oppe her.. «Norsk Skogkatt.» Jeg griiiiner! Du er så herlig 😀 Sarkasme gjør livet litt morsommere altså!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *