WINTER MAKEOVER

A LITTLE MAKEOVER AT HOME ..

LIVINGROOM

Stuen min har fått seg en liten makeover, og de duse sommerfargene er byttet ut med grått og sort. Interiør har virkelig blitt en stor interesse for meg, kanskje spesielt etter at jeg kjøpte leiligheten jeg har nå – jeg syns det er så gøy å ordne her hjemme. Det jeg har gjort denne gangen er å fjerne lampen i taket, og heller sette opp to vegglamper fra Menu over sofaen. Disse lampene er superkule, og jeg liker at de både gir et røffere uttrykk her hjemme og bare er et skikkelig blikkfang i rommet.

PILLOWTALK

Den store kurgen i stuen er fylt opp med fluffy puter og varme pledd for den kalde tiden vi har i møte. Jeg digger denne kurven, den bryter litt ned det røffe uttrykket og gjør ting hakket meg cosy. Det skal ikke så mye til 🙂 Ellers er putene også nye, de med mønster er fra House Doctor og den i skinn er fra Muubs. Sistnevnte er jeg helt forelsket i, den er bare dødscool!

ADDING LIFE TO THE HOME

Det er ingen tvil om at interiørstilen min er ganske røff og nordisk, derfor liker jeg å skape liv med grønne planter. Og gjerne masse av det! Jeg har fylt opp stuen, spisestuen og kontoret mitt med hele fire slike store planter, og mer skal det bli. Nå gleder jeg meg bare til å pynte til jul her hjemme! Det skal bli så koselig, det

47 kommentarer

 1. Så utrolig stilig å gjennomført du har det.Gøy med masse interiørnytt på bloggen din.

 2. Ååh, fint!!

 3. Så fint du har det! 🙂

 4. Når begynner du og pynte til jul? Henge opp stjerne osv

 5. Lizbeth Osnes

  Så nydelig du har det 🙂 Hvor er bildene over sofaen fra?

  Jeg prøver å søke opp, men finner ingenting. Jeg lurte bare på om du har delt tips til det å kunne fortsette hverdagen på best mulig måte, selv om en møter motgang? Jeg ble nylig alenemor, og selv om det på alle vis går veldig fint, så merker jeg at det er vanskelig å jobbe. Som journalist og forfatter har jeg et yrke ganske likt ditt eget, så jeg lurte rett og slett på om du har noen gode råd? Jeg blir alltid så inspirert av å lese dine tips, så jeg måtte bare spørre 🙂

 6. Cecilie

  Nyyydelig! Bare digger stilen din😍

  Hvor er de svarte lyktene og det svarte brettet på bordet fra? 😃

 7. Katrine

  Så fint! Hvor er kurven du har pledd i fra?:)

 8. Hvor har du kjøpt pærer til lampene? Så fint😊

 9. Kristina Andersen

  Cecilie: Lyktene er fra KID og brettet fra Cooee 🙂

 10. Kristina Andersen

  Katrine: Er litt usikker.. Men mener Søgne Home 🙂

 11. Kristina Andersen

  Aina: Hansen & Co 🙂

 12. Kristina Andersen

  Anonym: Tusen takk <3

 13. Kristina Andersen

  Aina: Jeg har hengt opp en julestjerne på kjøkkenet, men resten blir ikke gjort før ila neste uke 🙂

 14. Ååå så stilig du har det.

 15. Hei 🙂 det brettet hva heter det? Ser de har to størrelser på nettsiden, men står ikke hvilken som har hvilken størrelse.

 16. Så fint du har det😍

  Hvor er svarte kurven du har planten i fra?

 17. Kristina Andersen

  Silje: Usikker på navn 🙁

 18. Veronica

  Du har en utrolig gjennomført og clean stil, alt passer bra sammen og ser veldig ryddig ut. Men jeg lurer på om du har noen ting med litt personlighet og særpreg? Jeg føler denne stilen er så «vanlig» at det kunne være hjemmet til hvem som helst og alt er kjøpt nytt fra butikken. Det er så anonymt og alminnelig liksom. Har du tenkt å ha noen litt unike møbler/kunst etterhvert, eller vil du helst ha det safe og kjøre stilen som er mest «in» blant folket?

 19. Ragnhild

  så fint du har det! Gleder meg til å kjøpe leilighet om et par år!

 20. Okei 🙂 Hvor kjøpte du det? Nordiske hjem?:)

 21. Charlotte

  Herlig! Du har en herlig smak av interiør, og et fantastisk godt øye for detaljer også! Flink er du <3 Håper du koser deg masse med baking og kos i dag 🙂 Jeg har en skikkelig jentehelg med søstrene, helt perfekt <3 Blir bakedag i morgen på oss også, hihi!

 22. Cecilie

  Hei Krisitina, så utrolig fint du har det! Digger den tøffe stilen 🙂 Lurte bare på hvor den svarte kurven du har planten i er fra?

  Ha en fin kveld, å god første adventshelg til deg!

 23. Lekkert!

  Ang en annen del av leiligheten din: Hvor har du kjøpt spisestuestolene dine?

 24. Kristina Andersen

  lixil: De er fra HAY 🙂 Modellen heter about a chair.

 25. Kristina Andersen

  Charlotte: Takk snilleste! Kos deg masse med baking <3

 26. Kristina Andersen

  Cecilie: Takk snille! Den er fra Oohh 🙂

 27. Kristina Andersen

  Veronica: Jeg kjører min stil jeg bare, bryr meg lite om hva som er in eller ut 🙂

 28. Kristina Andersen

  Ayd: Oohh <3

 29. Veldig kalde farger? Hvorfor ikke lage det lunt og koselig til vinteren?:)

 30. Hvor har du kjøpt bordet? 🙂 Utrolig fint!

 31. Hvor er bildene fra?

 32. Hei så utrolig fint bord! Hvor er det fra?:)

 33. Silje Vik

  Skikkelig kult hos deg!

 34. Hei!

  Hvor er teppet fra ? 😍

 35. Liker stilen veldig godt 🙂 hvor er de to fremste putene i fra?

 36. Kristina Andersen

  Anonym: Bohus 🙂

 37. Kristina Andersen

  Maria: House Doctor og Muubs, som det står i teksten 🙂

 38. Kristina Andersen

  Trine: Ox Denmarq 🙂

 39. Kristina Andersen

  Silje: Alt på disse bildene, bortsett fra bordet og bildene på veggen, er kjøpt hos Hansen & CO 🙂 En interiørbutikk her i Kristiansand.

 40. Sara Holmberg

  Åh, du har det så fint!! Men hvor kjøper du de grønne plantene? Og er de ekte eller falske? VIl så gjerne ha noen slike selv!

 41. Kristina Andersen

  Sara Holmberg: De er ekte, kjøpt på Plantasjen 🙂

 42. Kjempefint og gjennomført 🙂 Selv har jeg litt mer sånn beige, drivved og sånn type ting, er ikke så glad i det helt minimalistiske, men kult å se andres hjem og stiler også 🙂

 43. Mammalivet

  Så utrolig fint hjem du har!

  Gleder meg til yngstemann blir større og slutter å spise /rive i stykker potteplanter. Da skal det bli grønt i heimen igjen :p

 44. dødsfint! hvor er sofaen ifra? 🙂

 45. Kristina Andersen

  connie: Muuto 🙂

 46. Hei 🙂

  Ha heter teppet, fra bohus ? 🙂

 47. Digger stilen din! Husker du størrelsene på bildene dine på veggen? Skal lage en tilsvarende bildevegg, men usikker på størrelsene fra Desenio 😊

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *