THE INTERN

Denne filmen, dere! Jeg kan ikke forstå at jeg ikke har sett den før nå, fordi den var så utrolig fin at jeg smeltet helt. Tipset om denne filmen har kommet flere ganger fra dere lesere, og forrige helg fikk jeg endelig tiden til å se den. For meg som er utrolig glad i både jobben min og eldre mennesker – var handlingen i The Intern virkelig midt i blinken.

EXPERIENCE NEVER GETS OLD

A MUST SEE MOVIE THIS WEEKEND

Ja, hvordan skal man forklare en sykt fin film som denne? Åh.. I korte trekk handler The Intern om verdens skjønneste Ben, en 70 år gammel enkemann, som finner ut av tilværelsen som pensjonist ikke helt er den han ønsker seg. En dag finner han en annonse for en spennende stilling i et flott og ungt selskap i New York, som søker en eldre prantikant takket være et nytt forsøkstiltak for nettopp pensjonister. Ben vil komme seg tilbake i arbeidslivet, han savner å bruke hodet og ha noe å gå til om morgenen. Så, han søker og jammen får han jobben! Ikke bare hvilken som helst jobb, han blir nemlig assistent til sjefen Jules – en ung og karrierebevisst kvinne som har gjort stor suksess med sin egen moteside på internett. Jules er skeptisk til dette forsøkstiltaket, og forstår ikke helt hva hun skal bruke den beskjedne herremannen i dress til…..

Jeg ble både inspirert og motivert av denne filmen, jeg lo, smilte og smeltet helt av flere av scenene, samtidig som jeg også felte noen tårer fordi jeg ble så rørt av den eldre herremannen Ben… Åh, denne filmen må du virkelig se altså

12 kommentarer på “THE INTERN

  1. Helene skriver:

    Den må jeg se snart! En film du må se (om du ikke har sett den allerede) er A little bit of heaven. Det er en av de fineste filmene jeg har sett, og tror du vil like den:)

  2. Kristina Andersen skriver:

    Tonje: Hei Tonje! Jeg har ingen stående lamper i stuen.. Tenker du på de som henger på veggen? De er i så fall fra Menu 🙂 Klem!

  3. Eirin skriver:

    Vet du.. Dette er den fineste filmen jeg noen gang har sett! Jeg både lo og gråt.. Takk for tipset, Kristina! Satte meg ned for å se den rett etter jeg leste innlegget, og det er jeg veldig glad for 🙂

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *