EN JULETE HELG

Åh, for en deilig fredagsmorgen! Jeg tok helgen litt på forskudd, og sov helt til ni i dag. I helgen blir det nemlig ikke mye søvn på meg, så jeg tenkte å unne meg denne morgenen som en liten backup for at helgens sovemorgener forsvinner… Haha! I tillegg skal jeg jobbe i hele kveld, så da har jeg ikke ha dårlig samvittighet for en rolig morgen 🙂 Jeg sovnet faktisk rundt klokken ti i går, så elve timer på øyet var virkelig digg. Det betyr bare en ting – jeg trengte å sove ut denne dagen.

THIS WEEKEND …

Denne helgen er spekket med både jobb og artige planer, jeg gleder meg masse til de kommende dagene! Denne dagen og kvelden vil gå utelukkende til jobb, sett bort i fra en treningsøkt jeg må få gjort. Ukens tredje, sier meg veldig fornøyd med egen innsats nå som kravene bare er å få rutiner på dette igjen… Hehe! I morgen står alarmen på 08.00, da er det rett avgårde på butikken sammen med Hilde for å handle inn til årets store kakebakedag. Får julestemning av bare tanken, jeg! Vi har fem forskjellige typer julekaker som skal bakes, og jeg gleder meg masse til å dele alt av oppskrifter med dere i tiden fremover. Så koseliiiiig! Søndag blir det jobb fra morgenen sammen med lillebror, før jeg senere skal på et koselig julearrangement et sted her i byen sammen med Celina og Noah. Og på kvelden? Da blir det selvfølgelig feiring av første søndag i advent sammen med familien, og julen braker løs her på bloggen også. Får frysninger av bare tanken jeg! Kamera blir med på alt jeg skal denne helgen, slik at jeg har masse koselig og julete jeg kan dele med dere

Nå får jeg se å lukke ned laptopen, spise frokost og makke meg på trening. Beklager forresten for antall ganger jeg har skrevet jul i denne innlegget, jeg lest igjennom teksten min nå og ser at jeg har tatt helt av…. Haha! Jeg bare gleder meg så alt for mye at jeg klarer ikke styre meg, som dere sikkert har forstått allerede… Hehe! Uansett, vi sees igjen litt senere, hva sier dere til at vi da kickstarter adventshelgen med en liten oppskrift på peppernøtter?!

11 kommentarer

 1. Therese V

  JA til peppernøtter! :D:D

 2. Ragnhild

  ha en nydelig helg! Vi har samme «onepiece» og den er bare så hærlig. Skal love deg at jeg skal bo i den hele julen <3

 3. Kristina Andersen

  Therese V: Yay! Da blir det peppernøtter 😀

 4. Kristina Andersen

  Ragnhild: Den er suuuuperdigg 😀 Alt kosetøy er digg! God helg Ragnhild <3

 5. teamchrisa

  … ikke vært her før, men siden det er en miks av litt av hvert så kan det jo være nyttig å svinge innom fremover 🙂 godt å høre at mix fungerer 😉

 6. Lisbeth

  Den pysjamasen har jeg også!! Den er så deilig <3 Håper du får en super helg, fine deg!

 7. Kristina Andersen

  Lisbeth: I like så, Lisbeth <33

 8. Du har et veldig enkelt språk på bloggen din. I dette innlegget har du skrevet …Haha! ….Hehe! fire ganger. Ønsker du ikke å ha litt mer varierende og bedre språk? Tenker siden dette er jobben din?

 9. Kristina Andersen

  Hege: Hei Hege! Nå har jeg drevet en av Norges desidert største blogger de siste åtte årene, så tydeligvis gjør jeg noe riktig. Om du derimot ikke liker tekstene mine og språket mitt, med tanke på hvor mange ganger du har lagt igjen slike kommentarer, så vil jeg anbefale deg å heller finne en annen blogg å lese 🙂

 10. Hei, lurer på hvor one-piecen kommer fra 😀??

 11. Kristina Andersen

  Tove: Cubus 🙂

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *