TEXAS TACO PLATTER

Taco er noe jeg gjerne spiser flere ganger i uka, da dette er en av mine absolutte favorittmiddager. Jeg prøver å skille mellom hverdag og helg, så i ukedagene går jeg for den litt sunnere varianten. Nemlig tacoplatter, eller tacosalat om du vil 🙂

MY FAVE DINNER ANY DAY OF THE WEEK

I ukedagene bytter jeg ut lefsene og tacochipsen med havrelomper, som jeg bruker på to måter. Enten bruker jeg lompene slik jeg ville brukt en vanlig lefse, og pakker tacoen inn i den. Det er alltid like godt! Eller så kutter jeg opp lompene slik du ser på bildene, med en pizzarulle slik at de blir formet som chips, krydrer med masse godt krydder og steker på 210 grader på midterste rille i ovnen. Slik får du hjemmelaget tacochips, som både er sunne og gode! Disse er virkelig helt perfekt å ha til taco, og en fin erstatning for chili og oste-chipsene jeg gjerne har til tacoen i helgene. Mye sunnere, og neeesten like gode!

SO YUMMY .. AND HEALTHY TOO!

En typisk ukedag tacotallerken hos meg ser akkurat sånn her ut, og inneholder masse forskjellig digg. Alle ting jeg liker! Salat, tomat, chili, masse rødløk, avokado, mango og minipurre – det er så digg! I tillegg har jeg alltid raspet hvitost, karbonadedeig, lettrømme/drømmelett og sukkerfri salsa. Jeg kræsjer bare alt over på en tallerken, og storkoser meg hver gang jeg spiser dette. Det er jo så himla godt! Og hvem har egentlig sagt at taco er usunt? Noen små og kreative forandringer gjør den til en super hverdagsmiddag som både er sunn og full av gode smaker. Mmm! Hvordan liker du tacoen din?

9 kommentarer

 1. Hege Kristin

  taco er godt <3

  er veldig glad i taco med lefse jeg 😀

 2. Sandra Marie

  naam!

 3. Hei ! Kan du please legge ut en link på de brune skoene du har på det bildet der du har den rød genseren? Finner de ikke på Bianco sin nettside.De ser så fine ut! Super fin blogg forresten😊

 4. Så fantastisk ut.

 5. Dette så jo magisk ut!

  Jeg og en vennine reiser til Kristiansand i helgen, hvilke uteplasser/nattklubber vil du anbefale for 18 åringer? 🙂

  Ønsker deg en fin uke videre <3

 6. Kristina Andersen

  Tina: Åh, den var vanskelig Tina! Usikker på 18års steder her i byen, beklager :/

 7. Kristina Andersen

  Maria: Skoene er fra i fjor, Maria 🙂 Tusen takk for det!

 8. Kristina Andersen

  Hege Kristin: Me2!! 😀

 9. tina: Dis er vel det eneste alternativet 🙂

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *