BALLOON TIME

MY FAVE BALLOON BOUQUET

Jeg tror ikke jeg overdriver når jeg sier at hver eneste gang jeg har heliumballonger på bilder, raser det inn spørsmål fra dere lesere om hvor i alle dager jeg har fått tak i helium. Så når jeg hadde bursdag knipset jeg like godt noen bilder til dere, jeg har bare glemt å vise de frem før nå 🙂 Jeg er over gjennomsnittet glad i ballonger, og fyller opp en stor bukett hver gang annledningen byr seg. Har noen i vennegjengen bursdag, da kan du være 100% sikker på at Andersen kommer dansende med hakket for mange ballonger hengende etter seg… Haha! Det er jo umulig å ikke bli i godt humør av ballonger, og ikke minst så er jeg jo veldig fan av å gjøre det litt ekstra ut av slike anledninger.

NOBODY CAN BE UNCHEERED WITH A BALLOON

Tidligere har jeg bare droppet innom forskjellige restauranter som har helium, og spurt pent om de kan fylle for meg. Men i sommer fant jeg plutselig ut av at jeg faktisk kunne kjøpe heliumtank selv, så siden jeg har gjort det 🙂 Det er helt supert, da slipper jeg løpe nedover gatene med disse hengende etter meg og bli stoppet av ballongglade barn som spør om å få og deretter begynner å grine når jeg sier jeg må ha alle ballongene selv... Haha, gjerringknarken! Uansett, disse heliumtankene kan kjøpes hos Nille, og det koster rundt 450 kroner for en tank. Den varer til cirka 20 ballonger, og er perfekt å ha stående nede i boden slik at du er klar med helium når anledningen skulle by deg. Det er ingen som ikke digger heliumballonger, sant?! Yay!

18 kommentarer

 1. Kristina:-)

  Jeg så på snap at du hadde fått tak i alle ingridiensene til acai Coconut crunch – hvor fikk du tak i disse???

  Ha en fin dag:-)

 2. Kristina Andersen

  Maren: Ja, det stemmer 🙂 Kjøpte det på smoothieXchange, der har de alt 🙂 Ha en fin dag du også Maren <3

 3. Er ballongene også fra Nille? 🙂

 4. Kristina Andersen

  Mia: Nei, de er kjøpt på Etsy 🙂

 5. Jeg lurer på hvordan det går med snusslutt? Skulle det komme et innlegg om dette hehe 😛 ?

 6. Kristina Andersen

  Marthe: Det går superfint 😀 Og ja, det skal det.. Ila denne uken eller neste <3

 7. 450 kroner for helium til kun 20 ballonger? Det kan vell ikke stemme? Det er isåfall svindyrt, blir jo tom nesten med en eneste gang.

 8. Veldig fint med heliumballonger, men helium må vi ta godt vare på. Helium er en ikke-fornybar naturressurs og mange forskere mener vi kommer til å gå tom for helium om ca 25 år. Det er ikke sikkert at noen ballonger har så mye å si, men likevel verdt å tenke på.

 9. Kan kjøpe helium andre steder også, Clas Ohlson f.eks, og der får du med ballonger!

 10. Kristina Andersen

  Tone: Du får med ballonger også 🙂

 11. Kristina Andersen

  Anonym: Det er sant, der har jeg også kjøpt flere ganger. Samt på teknikkmagasinet 🙂

 12. Kamilla Haaland

  Åh, så fine ballonger!!

 13. Elisabeth

  Koster 419kr for heliumtanken på Nille. Det følger med ballonger og hyssing, og det er nok helium til ca 20-30 ballonger, alt etter størrelsen på ballongene. 😉

  Hilsen nille-ansatt 🙂

 14. https://www.nrk.no/hordaland/vil-oke-prisen-pa-gassballonger-1.11723607

  Hei Kristina. Jeg håper du kan lese denne artikkelen som en konstruktiv kritikk på hva du som blogger med stor påvirknigskraft fremmer.

  Jeg visste ikke selv hva betydningen av helium var før min mor (som jobber på røngten-avdelinen ved sykehuset i Vestfold) fortalte meg dette ved en diskusjon om heliumballonger. Det er ikke nødvendigvis noe alle anser som allmennkunnskap, derfor ønsker jeg også å gjøre andre observant på det.

 15. Døden for miljøet, dessverre 🙁

 16. Kristina Andersen

  marte: Herregud, huff 🙁 Jeg skal lese meg opp her. Takk for links!

 17. Camilla Acklam

  Seriøst, har de det på Nille? Så gøy! 🙂

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *