DETTE HAR JEG SAVNET

i samarbeid med clarion

OH I’VE MISSED THIS

SLEEPING LIKE A TRUE PRINCESS

Er det noe jeg faktisk har savnet, så er det å bo på hotell! Nå er det lenge siden sist jeg har gjort nettopp det. Etter mange år med hotell og farting, har jeg hatt en periode hvor jeg har vært dødslei av nettopp det og valgt leilighet de gangene jeg har hatt muligheten. Men å takke nei til å bo på Clarion Royal Christiania her i Oslo? Det skjer ikke! Her har de ikke bare den beste hotellfrokosten som finnes, men de har de mykeste og beste sengene i hele verden. Ja, i hele verden – det mener jeg med hånda på hjertet! Jeg har i hvert fall tilgode å finne noen jeg liker bedre 😉

ZzzZZZz

Det var en stk trøtt jente som våknet av alarmen denne morgenen, det ble en sen og sjukt morsom kveld i går. Vi dro på Latter for ei litta runde med standup, og dere kan vel bare gjette én gang hvem som ble satt litt i skuddlinjen under showet? Jeg kan ikke huske sist jeg ble så flau at jeg begynte å svette! Haha, gi meg styrke sier jeg bare… Skal fortelle dere alt senere, men nå skal jeg først ned i hotellfrokosten – det aller beste med å bo på nettopp hotell. Mmmm!

11 kommentarer på “DETTE HAR JEG SAVNET

  1. Marie Vigebo skriver:

    Åh, det er utrolig deilig med et lite hotelopphold inni mellom – fult fortjent, Kristina! Håper dere får en nydelig lørdag i hovedstaden! Ta deg gjerne en tur innom bloggen min for litt lørdagsinspo, da hadde jeg blitt veldig glad 😀 Du er en av mine største inspirasjonskilder, det vil jeg du skal huske <3

  2. Kristina Andersen skriver:

    Anita: Harru sett SKAM eller? Eller vent.. Når jeg tenker meg om er det muligens jeg som har sett for mye på nettopp det :p

  3. Kristina Andersen skriver:

    Marie Vigebo: Tusen takk Marie! Tok turen innom bloggen på morgenen i dag, og wow – du er jo kjempeflink! Keep up the good work, søta 😀

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *