O S L O

WEEKEND GETAWAY

Hei hei fra Osloen! Endelig er jeg på plass her, etter å ha blitt helt oppgitt over rare ting jeg får til. På vei ut fra flyet mitt hadde jeg det litt for kjekt på snapchat, og så mer ned i iPhonen enn hva jeg så på veien foran meg. Før jeg visste ordet av det hadde jeg rotet meg inn på utenlands transfer, og var faktisk på vei mot taxfree. Haha, herregud! Fikk heldigvis hjelp til å komme meg ut igjen, men er det mulig egentlig? Ler meg ihjel!

Jeg kom frem på hotellet for en god time siden og har egentlig bare stresset med å få kameraet mitt til å fungere. Det vil nemlig ikke slå seg på! Jeg ladet batteriet mitt helt opp i går før jeg dro, og det funket på morgenen i dag – men nå lever det ikke litt en gang. Helt dødt! Noen av dere som har peiling på kamera og vet hva det kan være? Jeg bruker Canon 6D. Hååååper noen av dere kan hjelpe meg, hvis ikke må jeg komme meg avgårde til en fotobutikk asap 🙂 Uansett, dette blir en super helg i Oslo! Nå skal jeg straks avgårde å møte Wulffen min igjen, som jeg gleder meg til å se henne! Nå har vi begge fylt 26 år siden sist vi så hverandre, så kanskje vi må få til en liten feirings av oss selv i kveld? Haha! Vi får se hva kvelden bringer, men en ting er sikkert – kose oss skal vi uansett. Ha en super fredag, godtfolk! Håper jeg ser dere igjen litt senere

zara jakke – gina tricot jeans – adidas sko – louis vuitton bag

10 thoughts on “O S L O

  1. Thale says:

    Tipper det er et LP-E6 du har som batteri? Disse har det med at de blir «oppbrukt». Flere som sliter med at de ikke lader eller bare dør ut. Prøv å kjøpe et nytt og hvis det ikke virker så tar du med kameraet til en fotobutikk så får de se på det. 🙂 Likte jakka di forresten! <3

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *