GJENSYNSGLEDE MED WULFF

Formiddagen i Oslo har selvfølgelig blitt brukt sammen med Wulffen, det er alltid godt å se bestisen igjen! Hvorfor bor vi ikke i samme by? Er det noe jeg virkelig skulle ønske, så er det vel det! Den siste tiden har vi heldigvis vært flinke til å besøke hverandre, så da går det liksom greit likevel 🙂 I dag ble det burger og cola på oss til lunsj, men jeg fikk en sterk følelse av at restauranten må ha trodd vi var høye på ett par liter champagne. Vi snakker mannelatterkramper fra vi kom til vi gikk…. Skal ikke stå på stemningen rundt bordet vårt, nei! Haha.. Etterpå svettet vi oss igjennom ei litta shoppingrunde, og nå er jeg tilbake på hotellet for å gjøre meg klar til kvelden. Vi har begge litt lyst å ut og litt lyst til å ikke ut – etter snart 11 uker på vannvogna, får jeg sånn halvangst av tanken på alkohol igjen. Jeg har en tendenes til å ta helt av, og våkne opp i total angst av min egen snapstory….. Men nå har jeg jo blitt 26 år gammel siden sist, så mirakler kan vel skje?

HAPPY FRIDAY, DERE!

11 kommentarer

 1. Hege Kristin

  kos dere i kveld <3

 2. Ååå å gøy å se di fine bildene av dere . 2 Beauties 💖💖 kos dere i fine Oslo og have fun 👠😀

 3. Lashana

  Looks so beautiful and fun! Too bad the translation is kind of funny. Or maybe the alcohol is affecting the translation. Lol. Have fun love!

 4. Hvor spiste dere? Så kjempegodt ut :-))

 5. Jeanette

  Altså,FOR et fint sted!!!

 6. Kristina Andersen

  Jeanette: Ikke sant! Var utrolig kult der 😀

 7. Kristina Andersen

  Ellen: Takk Ellen <3

 8. Kristina Andersen

  Lashana: HAHA! I just wrote that we actually didnt drink, but people might think that – cause we always have too much fun :p

 9. Tina Isabél

  Hei! Hvor var dere å spiste? Kjempefin plass!

 10. Kristina Andersen

  Tina Isabél: Palmen på Grand Hotel 🙂

 11. Camilla Acklam

  Palmen har såå nydelige lokaler! Heldige som fikk spise der! 🙂

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *