SPICY TOMATSUPPE

ET SUNT OG GODT MIDDAGSTIPS

Vil du ha en rask og enkel suppe å du kan servere i hverdagen nå som det er høst – må du prøve deg på denne spicy tomatsuppen. Den er så fantastisk god! Jeg er veldig glad i mat som er spicy, og har derfor valgt å ha chili i suppen min. Men dersom du ikke ønsker det dropper du den bare, selv om chilien etter min mening gir den lille prikken over i’en 😉 Jeg elsker å ha varm suppe til middag nå som det er litt kaldere utendørs. Mmmm!

TIL TO PERSONER TRENGER DU:

2 hønsebuljong 2 pakker hakkede tomater med basilikum 1 chili  2 ss tomatpure 3 dl matfløte 3 dl vann 4 egg

SLIK GJØR DU:

Sett eggene til kok, de skal være hardkokte noe som tar rundt 7 minutter. Start med å blande vann og buljong, la det blir varmt helt til buljongen har løst seg opp. Tilsett så tomatpure, oppkuttet chili, fløte og hakkede tomater, før du tar stavmikseren og kjører den helt til det har blitt en fin og jevn suppe fri for klumper. La suppen småkoke mens du rører rundt i cirka 15 minutter. Tilsett egg, server og nyt – gjerne med godt brød til.

HÅPER DET SMAKER!

21 kommentarer

 1. Henriette Celin

  Har så lyst å prøve meg på hjemmelaget tomatsuppe. Er nok en hel del bedre enn de man kjøper tenker jeg <3

 2. minrefleksjon

  Dette så nydelig ut.

 3. Annette

  Hei ☺ Jeg ser i et tidligere innlegg at noen ba om tips til sykkel, jeg har selv spurt om det samme men det er veldig lenge siden da. Men jeg kan ikke huske at du svarte på det spm den gangen heller. Du har en super blogg og jeg følger deg fast men syntes du er litt dårlig til å svare leserne dine. Du var kjempe flink i en periode men nå syntes jeg det er dårligere igjen. Men når det er sagt så er jeg avhengig av blogger din 😂 haha jeg blir i skikkelig godt humør av å lese den ☺

 4. Mmm dette så fantastisk ut.Så fristende og fine bilder.

 5. Kristina Andersen

  Henriette Celin: Det er SÅ mye bedre! Og tar egentlig ikke noe lengre tid, så her er det bare å kjøre på Henriette 😀

 6. Kristina Andersen

  Annette: Hei kjære deg! Tips til sykkel? Her er jeg ikke sånn veldig god altså.. Hehe! Jeg har sykkel fra Merida, som fungerer veldig fint 😀 Jeg kommer ikke til å komme med et eget innlegg om sykkel, da dette ikke er noe jeg har veldig peiling på.. Prøver så godt jeg kan å svare dere alle, men da skal jeg prøve å bli flinkere 😀 Klem!

 7. Kristina Andersen

  Anonym: Tusen takk <3

 8. IdaCamilla

  Dette så utrolig godt ut!

 9. Du bruker ordet ta/tar veldig mye i oppskriftene dine :p I stedet for å ta stavmikseren og kjøre suppa til den blir fin og jevn kan man mose suppa med stavmikseren til den blir fin og jevn.

  Også kan man skrive «tilsett xxx i xxx» i stedet for å skrive «ta xxx oppi xxx».

 10. Dette skal prøves! Må bare si at du er en fantastisk blogger! Du er så ærlig, oppriktig, knall god smak innen mote og morsom. Min nr 1 blogg! Håper du fortsetter med bloggingen for alltid så jeg har noe å lese på i fremtiden, og at du har det bra 🙂 Håper også at du lager flere filmer med knollen, det er så sykt morsomt å se!

 11. Henriette Celin

  SV: Å, da skal jeg få gjort det en dag 😀

 12. Marie Oma

  Åhh, dette så godt ut 😀

 13. Kristina Andersen

  Tonje: Ååå Tonje, så koselig kommentar å lese 😀 Takk for fine ord, det gjør meg glad <3 Og ja, jeg håper også på flere videoer med Knollen 😀 hihi!

 14. Åh, så lurt å mose den! Jeg har laget en lignende suppe selv, men har aldri tenkt på å mose den med stavmikser. Har alltid irritert meg over klumpene, så takk for tips 😃 Vil og anbefale å ha oppi en kvart/halv gul løk. Gir kjempegod smak!

  Og tusen takk for en inspirerende blogg. Du stråler og motiverer!

  Klem <3

 15. Aaah. Gode gamle tomatsuppa! Visste at det var noe som manglet i livet mitt 😉 denne skal jeg lett lage! Takk for oppskrift 🙂

 16. Charlotte

  Surr en liten finhakket løk og 2 fedd hvitløk i litt olje først, det gir ekstra smak og er fantatisk godt! 😀

 17. madelen

  Suppe er godt, men enda bedre om du bruker friske råvarer som løk og tomat 😀

 18. Endelig en blogg oppskrift uten løk<3 Hilsen en som har veldig løk allergi!

 19. Camilla Acklam

  Høres så utrolig godt ut! 🙂

 20. hei! hvor kjøper du saltet?

 21. Susanne

  Blir det ikke riper i gryta av stavmikseren, eller er ikke mikseren din i metall? Denne vil jeg prøve! 🙂
  Du er så flinke å variere og dekke bordet med fine serviser og tilbehør, elsker det! 🙂

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *