NOE JEG BLIR GRETTEN AV

God torsdag fra sinnataggen! Dere tror kanskje at jeg aldri har dårlige dager, og jeg har helt ærlig sjeldent det, men i dag har jeg faktisk ikke vært i mitt beste humør. Grunnen er vel helt enkelt bare at jeg er dritsliten, og lei av å konstant ha ting jeg kunne gjort før jeg sovner – selv om jeg har jobbet som en helt både dag og kveld. Denne uken har jeg egentlig bare jobbet, jeg har ikke en gang fått tid til å trene – og er det noe jeg blir gretten av, så er det vel nettopp det. Gretten og dvask, hvem liker vel det? HEHE. Trening gjør meg til en bedre person ass! Så når jeg våknet opp med vondt i ryggen denne morgenen også, fant jeg ut av at jeg rett og slett trengte ei litta roadtrip, med Westlife på full guffe og synging til jeg blir sår i halsen. And so I did! Og ikke nok med det, jeg fant både 10-kroners marked OG vaskemiddel på tilbud på matbutikken jeg svippet innom! To ting som gjør meg glad uansett hva: carpool karaoke og gode tilbud på mat. Jepp, en sånn person er altså jeg! Haha..

I morgen stikker jeg til Oslo, det skal bli så deilig å komme seg bort en tur og bruke tid med andre enn laptopen min. Nå har jeg vært ti uker på vannvogna også, den godeste Knollen mener jeg snart kan kalles for bestemor – så jeg trur jaggu hu mor skal slå ut håret i helgen ass 😉 Men først skal jeg være granny noen timer til, ville bare stikke innom å si hei! Har du det fint?

27 thoughts on “NOE JEG BLIR GRETTEN AV

 1. anja says:

  Huff, håper ting roer seg for deg. Det gjør jo alltids det etterhvert. Og hallo, det er jo deilig å være på vannvogna. Bare at formen blir sykt dårlig når man da først drikker. Hehe. Jeg har det fint. Grugleder meg til å løpe oslos bratteste i helgen. Bare å joine da!! Hehe. Ha en koselig kveld og god bedring med ryggen. Klem fra meg til deg, hilsen Anja

 2. minrefleksjon says:

  God tur til Oslo! Du virker jo som en solstråle, men selv solstråler er mennesker som har dårlige dager som alle andre. Og det er helt lov. 🙂

 3. Kristina Andersen says:

  anja: Jeg vet, helt krise hvor klein man blir dagen derpå.. God grunn til å holde seg unna for alltid spør du meg :p Haha! Lykke til i helgen Anja, du er bare råsprek!! Klem tilbake <3

 4. Ellen says:

  Du er like vakker som alltid 🌸 Og ei venninne lærte meg akkurat i går med å si ikke vær irritert på noen eller noe for du bare bruker helt feil energi . Snu om med en gjeng sa hun , se på fine ting Mail med bare gode folk eller vær med gode folk når en er litt irritert eller sint for noe . Ikke vits idet hele tatt sa hun . Og det ersåå deilig med sånn gode venninner som sier i fra med engang . Så hun satte meg på plass med en gang og vet du hva etter 2 min glemte jeg at jeg var irritert for noe som helst . Alt det gode humøret kom rett tilbake for det er ikke vits å gå å være irritert eller sint som hun sa det er såå feil energi . Og jeg viste det veldig godt . Men det var så godt når hun sa ifra med en gang . Og hun er virkelig bestevenninne. Hun sier rett ut alltid og hun jatter ikke med for hun er såå klok . Hun har reist mye i hele verden og vært mange turer i Afrika og ,
  Der smiler de alltid alle . Så vi burde alle tenke på det . Det er lov å være irritert bitte litt . Men ikke leeeenge . Måtte bare si . For hadde hun sagt til meg ja bare vær du irritert på han eller hun eller hva det er så bruker enn bare ennå mer energi på å vare irritert . Hun er så fin hun som sier det og ei klok jente er alltid glad med bitte små unntak som et minutt av og til . Og du er alltid Glad Kristina , så en sjelden gang er det lov å være sint og irritert men så mye deiligere der er å heller være glad . Jeg er så glad for hele den kvelden gjorde at jeg var glad hele tiden og jeg som hedde nok tenkt å være irritert på vedkommende mye lenger . Og det er ikke vits . Have fun i fine Oslo 🛍👛💄💛 du har den beste blog 👌🏻👌🏻👌🏻💞

 5. Stine says:

  Rett fra levra, det er skjønt! 🙂 Kjenner på både gode og dårlige dager jeg også, det er jammen ikke bare bare å være student med alt som skal leses, pugges, forstås og leveres inn. Kos deg masse i Oslo, det er vel fortjent!

 6. Kristina Andersen says:

  Stine: De er fra HAY og et annet merke jeg ikke husker :/ Tusen takk Stine, det gjør meg skikkelig glad å høre 😀

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *