MY FALL BOOTS

THIS FALL IT’S ALL ABOUT THE BOOTS

Disse fantastisk fine høstskoene fant jeg da jeg var innom Bianco i dag, og jeg måtte bare kjøpe de med meg hjem. Var de ikke fine? Jeg elsker den kraftige og noe spesielle sålen i fire forskjellige farger. Det er ingen tvil om at jeg er en skikkelig skojente, fottøy er noe jeg aldri får nok av – og nå på høsten syns jeg det er spesielt gøy. Det er jo så mye fristende og fint i butikkene! Men nå tror jeg at jeg er sikret for denne sesongen – to brune boots og tre svarte ankelboots står i skoskapet mitt, selvfølgelig i forskjellige typer skinn. Disse, sammen med noen gode par sneakers og de obligatoriske gummistøvlene, er jeg klar for å spasere meg fint inn i høsten! Oktober – her er du hjertelig velkommen

25 thoughts on “MY FALL BOOTS

 1. irene taylor says:

  Promotering av skinn er en uting mener jeg. I nåtiden kan vi imitere skinn såppas bra at man ikke ser forskjellen. Fine sko da!:) Hadde vært enda finere om det var falskt skinn.

 2. Camilla says:

  Hadde vært gøy med flere videoer. Du er jo et sjarmtroll med masse liv i. Så gøy å følge deg, og enda gøyere er det å se videoer. Vet du har laget en video tidligere som heter en dag i Kristinas liv, men det er jo en evighet siden. Kan du ikke lage en ny? 😀 Fra morgen til kveld. Med frokost, sminking, jobb og andre ting du ellers gjør. Hadde vært så gøy 😀

 3. Lurer says:

  Men.. blir du ikke lei av livet ditt i kr.sand ? Du er 26? Og lever samme liv som en aktiv pensjonist. Du ville flytte til usa en gang men ville ikke det pga familien din? Hvorfor skal du tenke på de? De eldste kan jo leve i mange år til om det er det?!
  Syns du bare trasker rundt å leker bimbo i byøn hele dagen. Spise på cafe, shoppe å flette håret. Spise hos de mor. Kjøpe kjedelige interiørting som du ikke får til. Kle deg så typisk richbitch kristiansandsk så det holder.
  Drikke smoothie å smile til det går rundt for dæ. Altså bra at du har det bra og stabilt…men du som har mulighet: lev litt mer!
  Greit, du skal ha at det sikkert er stressene med mails og møter. Men du kan trene å spise når du vill. Snill med eldre og dyr. Men stokk dum når det kommer til alt det andre som du ignorere (skinn og pels/kjøtt osv)
  Samme hverdagen om og om igjen, å det sitter vi å leser? Kjedelig. Bloggen er bedre kvalitetsmessig, men du er bare kjedelig
  Signerer av denne bloggen

 4. Anita says:

  Utrolig fin farge og lekkert skinn, men likte ikke sålen. Synes de ser litt for kylewog barnslige ut for min smak, og ikke så classy.
  Håper høsten er finere i Kristiansand enn den er i Bergen!

 5. Kristina Andersen says:

  Lurer: Klarer ikke ta folk som skriver «byøn og richbitch» sånn kjempe seriøst. Men skal likevel gi deg et kort og enkelt svar 🙂 Er det noe galt i å trives med å ha det trygt og stabilt? 🙂

 6. Kristin says:

  Haha, jeg må bare le. En av grunnen til at jeg leser gjennom kommentarfeltet til bloggene jeg leser, er at jeg blir så fascinert av nettroll og hvordan enkelte oppfører seg der de sitter gjemt bak skjermen sin. Det må være trist å være så sjalu og bitter at en ikke unner andre suksess og glede.
  Jeg vil bare si at bloggen din er veldig bra fortiden. Det virker som at du er på et ordentlig bra sted i livet (du er jo tross alt en kristiansandsk richbich), og det smitter veldig over på meg som leser 🙂

 7. Siri says:

  Såå fine!! Disse blir gode utover høsten ❤️ håper forresten det går bedre med drømmene dine 😲 huff, fikk så vondt av deg! Ikke noe moro med mareritt, og iallfall ikke så mange netter på rad!! Ønsker deg en god natt, klem

 8. Kristina Andersen says:

  Kristin: HAHA! Ja, når man er en kristiansandsk richbich – da kan man ikke klage :p Ler meg ihjel!! Takk for fin kommentar, Kristin <3

 9. Anita says:

  Hei fine du, Kristine 🙂
  Noen ganger tenker jeg at det krever sitt å være blogger, når man er utsatt for å bli vurdert av hvem som helst . Alle mennesketyper. Det krever mot og styrke. Og det har du.
  Og jeg kunne ikke unngå å legge merke til kommentaren til » lurer»
  Jeg fikk meg faktisk en god latter og det håper jeg også du fikk Kristina. For husk at den type kommentar forteller veldig mye om den som sender og aldri mottaker .
  Takk for alt du deler og all inspirasjon .:-)
  Og du , de skoene må jeg ha ;-)))
  Ha en super dag imorgen :-)))
  Hilsen Anita

 10. Sara says:

  Sier som Saul Bellow «I am not in this world to fulfill YOUR expectations.» Det samme gjelder Kristina og alle andre. Om du «Lurer» mener lykken er noe annet enn det livet Kristina lever, er det helt fint. Men hvem er du til å si hva som burde gjøre Kristina lykkelig? Hun er ikke her for å tilfredsstille dine forventinger. Ingen andre heller forresten. Om du vil reise, være veganer eller buddhist eller whatnot så kom igjen, ingen stopper deg. Men slutt å leve gjennom andre.
  Skål for hverdagslykken <3

 11. Camilla Acklam says:

  Noen ganger kan man ikke gjøre annet en å le av kommentarfeltene rundt omkring. Altså… richbitch? Skulle gjerne levd det live du gjør, ser ingenting galt i det, haha!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *