FLETTEGURI

Sponset behandling hos Marianne på Duo Frisører i Kristiansand

Du vet du har verdens beste frisør når du får komme å få flette håret når enn du måtte ønske. Så da løper jeg ned dørene hos Marianne flere dager i uka, haha! Flette er seriøst så fint, jeg har helt dilla – og det beste av alt er jo at jeg kan sove med den og våkne opp like fin dagen etter 🙂 Det funker hver eneste gang, bortsett fra den ene gangen jeg faktisk måtte være fin dagen etter. Husker dere da jeg flettet meg kvelden før 17.mai? Den eneste gangen jeg virkelig trengte at fletten skulle holde seg like fin til dagen etterpå, våknet jeg opp som et troll.. Hvor typisk er ikke det? Haha! Ellers har alltid flettene mine holdt seg fine i både to og tre dager, noe jeg digger! Jeg og Marianne har lurt på om vi skulle lage litt video til dere hvor vi viser hvordan flettene jeg som oftest bruker lages. Er det noe dere kunne syns var gøy? Let me know, og hvis ja – så blir det flettevideo vet dere 🙂 Yay!

18 kommentarer

 1. Linn Therese

  Ja til flettevideo! 🙂

 2. IdaCamilla

  Åh, fletter er SÅ fint! Vil gjerne se flettevideo 😀

 3. Du er bare så flott,Kristina💎

  Kan du fortelle meg hvilke merke det er på vesten din?

  Høstklem🍂

 4. Ja, vil gjerne ha en fellevideo! 🙂

  Mette

 5. Ja 😀

 6. Ja 😀

 7. Ja takk til flette videoer!! :-* :-*

 8. Det hadde vært veldig kult ja!👌🏼 Flette er stilig!

 9. Camilla Acklam

  Så utrolig fint! 🙂

 10. Kristina Andersen

  Gunn: Hei søte Gunn! Den er fra Zara 😀 Høstklem tilbake <3

 11. Kristina Andersen

  Camilla Acklam: Tusen takk! 😀

 12. Ja ja ja, ja til flettevideo:):)

 13. Du ser så flott og glad ut om dagen 😀

  Utrolig fin vest, men lurte på hvilken størrelse du har den i? <3

 14. Kristina Andersen

  Silje: Tusen takk snille deg! Jeg har størrelse M i vesten <3

 15. Stort, høyt JAAAA til flettevideo😃😃😃🙌🏼

 16. Sabrina

  Er du ikke fornøyd med den nye frisyren din? ser ut til at du har tatt i extentions og liker det best langt? jeg synes det korte håret var veldig kledelig på deg 😀 eller kanskje en » ja takk, begge deler?»

 17. JAAAAAAA til flettevideo 😀 😀

 18. Jaaa til flettevideo, de er så utrolig fine!

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *