EN TRAVEL TIRSDAG

Yes, da har jeg endelig landet i sofaen hjemme etter en ganske hektisk tirsdag! Haha.. Noen ganger forstår jeg seriøst ikke at jeg får hjulene til å rulle rundt, men jammen så fungerer det egentlig utmerket hver eneste gang 😉 Fikk et spørsmål tidligere i dag om hvordan en dag på jobb ser ut for meg, og det kan jeg selvfølgelig svare på da jeg forstår veldig godt at dere lurer. Og jeg kan jo si det slik at ingen dager ser like ut, så derfor er det ingen fasitsvar akkurat her. I hele går satt jeg foran dataskjermen i godt over ni timer, og endte opp med å få så vondt i ryggen at jeg nesten ikke kom meg opp av stolen etterpå.. Haha! Mens i dag har jeg vært litt mer på farten! Dagen begynte med hjemmekontor fra 07.00 – 10.00, hvor jeg blogger og går gjennom mails. Etterpå gikk jeg i et spennende møte som varte i en time, før det var tilbake til tre timer med kontorarbeid – før et nytt møte ventet. Halv fire kom min lillebror til meg, vi shootet bilder og jobbet oss ferdig med et kommende prosjekt som skal ut på bloggen til neste uke. 18.00 var det tid for møte med Geir, men jeg var sulten som en krokodille etter en ganske travel dag – så vi bestilte en haug av sushi mens vi holdt på.. Og nå er jeg endelig hjemme, og skal jobbe en liten time til – så er det endelig er tid for litt avslapping før jeg kryper til sengs. En fin og produktiv dag – jeg har kost meg en haug!

HVORDAN HAR TIRSDAGEN DIN VÆRT?

bikbok skjef – hm jakke – lindex veske – acne jeans & sko

25 thoughts on “EN TRAVEL TIRSDAG

 1. Ida says:

  Hei kjære Kristina <3 jeg skriver aldri kommentarer på blogger, det er jeg rett og slett dårlig på, men nå fortjener du en kommentar! Jeg kunne virkelig trengt ett menneske som deg i livet mitt. Du er prikk lik meg selv for to år siden, og jeg savner virkelig å være på det stedet i livet hvor alt var fantastisk, fint og flott og jeg tok alt med ett smil. Det er dessverre ikke så mange mennesker som er som deg, og det har resultert i at jeg faktisk har mistet meg selv litt. Men DU får meg til å ville finne tilbake til meg selv, og det prosjektet skal jeg starte på med engang!!!! Og hver gang jeg har en negativ tanke skal jeg jammen tenke på deg <3 TUSEN TAKK FOR AT DU ER DU! Det her skal du virkelig ta til deg 🙂 Hilsen Ida

 2. Ida Camilla says:

  Høres ut som en hektisk dag ja, men ofte er det de dagene som er de beste, PR man virkelig slenger seg i sofaen med en god følelse! Digger antrekket forresten, du er alltid så vanvittig bra kledd!

 3. Sofie says:

  Hei! Likte klokken din utrolig godt. Ser ut som det er en Daniel Wellington klokke? Kan jeg spørre hvor du har kjøpt den? Likte den utrolig godt med svart inni selve uret, men kan ikke finne lignende selv på nettet..
  Klem 🙂

 4. Anonym says:

  hahah syns det er så morsomt å se at sraad hermer såååå mye etter deg. Føler hun bruker mange av de sama orda som deg, og uttrykk. blir komisk nesten

 5. Christina says:

  Elsker bloggen din, du er min absolutte favorittblogger!<3 må si du har en helt fantastisk fin glød i huden! Hvordan produkter (sminke og hudprodukter) anvender du? Ser helt smashing ut:*

 6. Kristina Andersen says:

  Christina: Tusen takk, Christina! Så koselig å høre 🙂 Jeg skal få til et innlegg om min hverdagssminke i nærmeste fremtid. Klem!

 7. Kristina Andersen says:

  Sofie: Det er det! Fineste klokken jeg har akkurat nå 😀 Skal komme med et eget innlegg om den om noen dager, håper kanskje å få ordnet en liten rabattkode til dere 😀 Klem!

 8. Kristina Andersen says:

  Ida: Ååå, Ida! Denne kommentaren leste jeg i går kveld, og ble virkelig SÅ glad <3 Tusen takk for så fin kommentar! Sender deg en stor klem, og håper du finner veien tilbake dit du vil være 😀

 9. kaja says:

  hei! hva gjør du når du sitter 9 timer på dataen og jobber? for du åpner vel ikke bare mail på de timene? (da måtte du isåfall ha hatt 452763 uleste mail:P) bare nysgjerrig, skjønner liksom ikke at det kan ligge så mye jobb bak en blogg. ikke misforstå, dette er ikke kritisering.jeg bare ser på fks pilotfrue som blogger like mange ganger om deg på en dag, men hun sitter kanskje bare ett par timer som dagen forran pc`n 😛 takk for svar fra en tankefull (og sikkert litt uvitende leser ;P)

 10. Kristina Andersen says:

  kaja: Nå skal jeg bare snakke for meg selv, men kun to timer foran dataen har jeg ikke hatt på fem år og er absolutt ikke noe jeg kjenner meg igjen i.. Hehe! Det er nok veldig forskjellig fra blogger til blogger hvor mye man har å gjøre, og hvor mye jobb man faktisk legger ned i bloggen sin. Jeg er heldig og har alltid fullspekket timeplan, spesielt nå på høsten og mot vinter – da er det høysesong og jeg kunne egentlig jobbet 24/7 🙂

 11. Kristina Andersen says:

  Heidi: Åh, denne har jeg sett. Hjertet mitt blir helt seriøst knust, jeg orker det ikke 🙁 Hva er galt med verden?? :(((

 12. Anne says:

  Du kler deg så bra, Kristina! Jeg har et spørsmål. Jeg er omtrent like gammel som deg, og jeg synes det er SÅ vanskelig å finne «festklær». Jeg synes alt enten er rumpekort og fullt av glitter og passer best for 16-åringer med fake leg, eller så er det tantete og kontoraktig. Hva har du på deg hvis du vil pynte deg? Hvor finner man klær som er småsexy og freshe, uten å være tacky, for oss i slutten av 20-årene?

 13. Kristina Andersen says:

  Anne: Jeg lurer seriøst på det samme selv.. Haha! Jeg er jo veldig fan av en sort skinny jeans, med høye hæler, en fin topp og en skinnjakke over 🙂 Less is more. Man trenger IKKE gå i rumpekorte kjoler for å være babe 🙂

 14. Anonym says:

  Isabel skrøt på kommentar feltet sitt at, hun har bare blogget i1,5 år og har allerede dobbelt så mange lesere enn det du har og at du har blogget i så mange år.

 15. Kristina Andersen says:

  Anonym: Åh, gjorde hun det? Hehe.. Den overlever jeg fint ass :p Jeg har i det minste integriteten og selvrespekten i behold :p

 16. Anne says:

  Nettopp, jeg må finne ut hva jeg går i for å være 27 år gammel babe. Alle mine venninner har det samme problemet, det er oppriktig vanskelig (og sikkert et i-landsproblem… men i-landsproblemer er også problemer!). Skal investere i noen gode svarte skinnyjeans, det kan absolutt være råfint. Takk for tipset! Lag gjerne et innlegg om du skulle komme over flere gode idéer!

 17. Anonym says:

  Jeg tror nok grunnen til at Isabel Raad har flere lesere enn mange andre gode bloggere er fordi hun har ekstremt mange clickbait-overskrifter. Drama tiltrekker lesere. Det er vel kanskje derfor 90% av kommentarene hun får er negative også, fordi leserne enkelt og greit ikke klikker seg inn fordi de LIKER bloggen, men fordi de blir underholdt – og da ikke på en spesielt positiv måte. Nå vet jeg ikke om jeg bommer fullstendig, men jeg tror lesertallet til Kristina er trofaste lesere som klikker seg inn fordi de LIKER bloggen, og jenta bak den. Det gjør iallfall jeg, og er en av grunnene til at jeg har klikket meg inn her siden begynnelsen. Skal ærlig innrømme at jeg har klikket innom bloggen til Isabel selv, men den gir meg ikke noe annet enn hodepine, og derfor lar jeg være!

 18. Kaja says:

  Hvorfor svarer du ikke på hva du gjør når du sier du jobber i 9 timer?? Skjønner jo at det bare er bullshitt.. At du kunne ha jobbet 24/7 er jo helt på jordet. Men dere bloggere mener jo at å sove halve dagen, trene, fikse negler og lufte hunden er en del av jobben så da blir det vel sånn. Den dagen bloggen din takker for seg og du må ha en 8-4 jobb tror jeg du kommer til å slite dessverre..

 19. Sara says:

  Hva er problemet ditt, Kaja? Du skjønner vel at det ligger litt mer bak en blogg enn å bare ta et bilde og skrive en tekst? Spesielt en så gjennomført blogg som Kristina sin. Hun tar jo ikke bare hver dag som den kommer, innlegg og diverse må jo planlegges, samarbeid inngås, møter, mail å svare på, kommentarer, ja sikkert masse annet også. Jeg styrer de sosiale mediene til jobben min, og bare det kan ta 3-4 timer om dagen. Det er bare Facebook og Instagram liksom. Skjønner ikke helt hvorfor du er ute etter å ta Kristina, hvert fall på noe det ikke virker som du har noe peiling på. Får deg bare til å virke ekstremt bitter. Tips: skaff deg en jobb du trives i 🙂
  Kristina: keep up the good work! Elsker bloggen din

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *