UKEN SOM GIKK

UKENS HUMØR

Jeg er alltid glad, jeg! Smilet går rundt og jeg kunne ikke hatt det bedre.

UKENS TRENING:

Også forrige uke var jeg superflink med treningen. Det gikk ikke helt som planlagt med styrkeøktene mine, men til gjengjeld ble det mange fine joggeturer utendørs og lange powerwalks i skogen sammen med Milo. Det ble totalt tre økter på treningssenteret og fem joggeturer ute. Da kan jeg vel si meg fornøyd, eller hva syns du? Hihi..

UKENS GLEDE

Jeg har blitt fadder! Til verdens fineste lille Noah  For en glede! Jeg er jo helt ærlig så stolt at jeg nesten fyker til himmels. Jeg har kjent min kjære bestevenninne Celina siden jeg var liten jente og vi begge løp rundt i stallen med hver vår hest, så at jeg nå er fadder for hennes aller første baby? Det er så sykt koselig, og veldig fint! Jeg har allerede vært på to trilleturer med det lille nurket jeg er så heldig å få være fadder til, og det er så stas altså 🙂

UKENS KLEINE

Altså, jeg hadde egentlig ikke tenkt å fortelle dette. Men venninnene mine sier det er for morsomt til å la være. Og jeg er egentlig enig. Dere husker kanskje den gigantiske rosebuketten som kom på døren min på onsdag? Vel, på den hang det et skikkelig fint kort – men det stod ikke avsender på. Jeg tenkte ikke noe særlig over akkurat det, da jeg uansett var bombesikker på hvem de fine rosene var fra – så jeg ringte han jeg mente var avsenderen for å si tusen takk. Men personen jeg ringte hadde vel ikke sendt meg noen roser og forstod ikke helt hva jeg snakket om. Så da takket jeg altså feil person for rosene, og ville bare synke ned i bakken så flau jeg ble….. Kleineste situasjonen jeg noen gang har satt meg selv i, autch!

UKENS KVALITETSTID

Forrige uke var sosial og superfin! Jeg fikk fine kvelder med flere av jentene – Hilde, Nina, Tone og Celina. I tillegg til lunsjdates og en liten familiemiddag. Føler ikke jeg gjør noe annet enn å farte rundt om dagen, men det var fint å få være litt sosial – denne uken blir nemlig helt crazy på jobbfronten og jeg får ikke tid med verken venner eller familie før det er helg 🙂

UKENS BESTE BILDE

Når bursdagsballongene dine går på tur med deg….

UKENS IRRITASJON

Disse marerittene mine irriterer meg så mye at jeg har ikke ord. Jeg er jo vant med at jeg våkner opp glad og fornøyd, unormalt gira på livet og klar for å gripe dagen. Men når jeg våkner tre ganger hver natt gjennomsvett fordi jeg er vettskremt av drømmene mine – da er ikke akkurat humøret så veldig morgenfugl når alarmen ringer 07.00….

UKENS TV-SERIE

Nobel! Ingen tvil. Fy søren for en serie, denne skal jeg komme med et eget innlegg om en av dagene 🙂 Endelig en samfunnsaktuell og viktig serie, jeg kan ikke huske sist jeg har vært så oppslukt og underholdt av tv-skjermen altså. Denne var skikkelig bra! Ingen tvil om at denne får fast spilletid på søndagskveldene mine i ukene fremover.

UKENS HØYDEPUNKT

Bursdagen min på tirsdag, selvfølgelig! Fy søren, det må virkelig ha vært en av de beste bursdagene jeg noen gang har hatt 🙂 Jeg hadde planer fra morgen til kveld, og koste meg med alle jeg er glad i. Når ettermiddagen kom var det tid for familieselskap her hjemme hos meg, og det var SÅ koselig å få samlet alle! Eller, i hvert fall hele Andersen-klanen, den andre delen av familien min skal jeg feire med litt senere, da flere av de bor helt i Oslo og jeg gjerne ville dele det opp slik at det ikke blir så sykt med folk på en gang her. Litt lettere å få snakket med alle da! Det er jo bare gøy å bli 26 år når man har så mange fine folk rundt seg, føler meg utrolig heldig og satt pris på. Beste følelsen i verden, det

13 kommentarer på “UKEN SOM GIKK

 1. Anonym skriver:

  Hva mener du med at du har mye å gjøre ift jobb? Hva gjør du da? Svarer mailer, avtaler ting..? Alltid lurt på hva det betyr når en blogger skriver det :p

 2. Yngvild skriver:

  Neimen, har du drevet med hest! Det ante jeg ikke! Hva med å børste støv av ridestøvlene? 😉
  Fant du noen gang ut hvem rosene var fra, eller lever du fortsatt i uvitenhet? :p

 3. Christina skriver:

  Har ikke noe med dette innlegget å gjøre, men : vet du at du er en av svært få bloggere som snakker helt naturlig??? Hjelpes meg så rart mange av dem snakker på snap/video blogg. Plukker seg på (Restylane)leppene og duller med håret. Du klarer både å være pynta OG snakke naturlig. Ble litt rart dette her, men jeg mener det fint altså!! 😄😄😄 blir alltid i godt humør av bloggen din!

 4. Kristina Andersen skriver:

  Yngvild: Jeg har SÅ lyst å være i stallen f.eks en gang i uka, men akkurat nå strekker ikke tiden helt til. Men håper jeg får sjansen til å ta en ridetur eller to i høst 😀 Og ja, det fant jeg ut av en liten time etterpå.. Haha!

 5. Kristina Andersen skriver:

  Anonym: Det kan bety så mangt 🙂 Men jeg kan jo si hva det betyr for meg i dag? Fra 07.00 – 10.00 jobber med blogg og mails. 10.00 har jeg møte, som varer frem til elve. Fra elve til ett jobber jeg videre, før jeg har nytt møte 13.30. Etter det er det lunsjpause, før min lillebror kommer til meg 15.30 for å jobbe med meg i ett par timer og skyte litt bilder. 18.30 skal jeg filme i noen timer til et nytt prosjekt jeg er med i, sammen med Geir denne dagen – og vi legger også inn en middag her, slik at jeg rekker det også.. Pjuh, haha! En typisk dag hos meg, selv om det skal sies at jeg som regel prøver å bruke kveldene sammen med venner når jeg har muligheten 🙂

 6. Eline skriver:

  Hei! De sjokolademuffinsene eller er det sjokoladekake? Litt vanskelig å se, men de så i hvert fall kjempe gode ut!:) lurte på om du kunne dele oppskriften! Du er en inspirasjon!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *