LITT JOBB OG LITT KOS

Søndagsmorgen betyr som regel alltid for meg at jeg starter dagen med å lage mine velkjente frokostrundstykker og kose meg med en lang frokost. Og i dag var intet unntak! Så deilig med en rolig start på dagen, og noen episoder Heart Of Dixie 🙂

A SUNDAY WELL SPENT

Ellers har jeg begynt å bruke formiddagen av søndagene mine til jobb, slik får jeg en litt mer smooth start på den kommende uken – så trenger ikke mandagen bli fult så stress. Det er faktisk sykt deilig å sette av noen timer til jobb på denne dagen, i hvert fall for meg som driver for meg selv – da er det egentlig ikke er forskjell på hverdag og helg. Så i dag har jeg fått unnagjort masse, og går den nye uken i møte med godt mot 🙂 Men, nå er det nok for i dag! Derfor skal jeg straks dra avgårde på hyttebesøk, og bruke resten av dagen min til fisking fra brygga, vaffelspising og hygge i sola. Gleder meg! Hva har du brukt helgen til?

15 kommentarer

 1. Høres ut som en perfekt søndag. Jeg liker også å kose meg ekstra med frokost på søndager. Jeg har brukt helgen til å trene og shoppe, jeg har vært helt alene hele helgen. Ingen venninner eller famile og leke med, singellivet altså. Men har fått lagd meg gode Middager, men kjent skikkelig på savnet etter en kjæreste. Hehe rar helg. Men nå er det snart fotballkamp å spille. Blir alltid nervøs, men det er bra det. Ha en kos søndag og kos deg.

  Klem fra meg til deg, hilsen Anja

 2. Hei!

  Jeg bare lurte på hvorfor du solgte daybeden din? Den så jo fantastisk god ut og slappe av i, og var det ikke en gave fra foreldrene dine? 🙂

 3. Kristina Andersen

  Anonym: Den var supergod, og jo – en gave 🙂 Men hvit hund og svart daybed som trekker til seg ALT, fungerte dårlig for meg som har støv på hjernen.. Jeg ble helt gal, og måtte støvsuge den to ganger til dagen. Minst :p Så da solgte jeg den, mye bedre det så kan jeg heller kjøpe noe annet jeg er 100% fornøyd med <3

 4. Kan du legge ut eit bedre bilde av de smykke? å kor de e fra? såg fint ut 😀

 5. Kristina Andersen

  Sandra: Det er bare et helt enkelt gullsmykke, med en K gravert inn i midten av sirkelen som henger på kjedet <3

 6. Hei Kristina 🙂

  Kanskje et rart spørsmål, men du steker vel kyllingen før du har den i den spicy kyllingsuppa? Ble plutselig usikker nå når jeg står å lager den 🤗🤗

 7. Okei, vet det er teit og skikkelig pirkete! Men det heter HART of dixie 😉 Som i «Zoe Hart». Ser du skriver «Heart» hver gang, så nå greide jeg ikke holde meg mer.. Hehe!

 8. Camilla Acklam

  Høres deilig ut! Her har helgen gått med til jobb og trening. 🙂

 9. Hei!😄

  Jeg har et spm angående den almanakken du bestilte deg fra etsy. Hvor lang tid tok det før du fikk den etter du la inn ordre? Jeg bestilte for godt over 2 uker siden, og ikke sett noe tegn til den ennå… dumt i og med at den var såpass «dyr» 😊

  Ha en fin kveld videre! klem❤️

 10. Du er pen, Kristina!

 11. Hvor får du sett Hart of Dixie? 🙂

 12. Kristina Andersen

  Julie: Det tok kanskje rett rundt to uker? Du får den sikkert helt snart, Julie <3 Klem

 13. Kristina Andersen

  Lilly: Jeg ser på ViaPlay 🙂

 14. Kristina Andersen

  Stine: Hvis det er kyllingfileet, så steker jeg den 🙂 Men ikke hvis det er rivekylling, da er det jo bare å ta den oppi suppa. Skal du lage den i dag? Bare å glede seg, den er SÅ god 😀

 15. *hart

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *