KVALITETSTID

OST, KJEKS & VIN

Hva er vel mer sosialt og hyggelig å servere til gjester enn ost og kjeks? Perfekt helgekos, som jeg er ganske sikker på at de aller fleste liker 🙂 I går hadde jeg jentekveld sammen med Nina, og mekket sammen en skikkelig cheeseplate til oss. Og om det falt godt i smak? Oh yes! På brettet mitt finner du både salte og usaltede kjeks, forskjellige typer ost (brie, krydderost, blåmuggost, urteost..), chorizopølse, druer og verdens beste marmelade med frisk kokkosnøttsmak. Sistnevnte har jeg alltid når jeg serverer ost og kjeks, den er nemlig helt himmelsk over brie – så frisk og god!

THE PERFECT FRIDAY NIGHT

Det ble en super fredagskveld med masse snikksnakk, helt avslappet i hver vår ende av sofaen. Kan det bli bedre? Jeg er alltid så trøtt på fredager, det slår virkelig aldri feil der der – derfor er det godt å bare kule helt ned etter en hektisk uke sammen med noen man er glad i. Planen min var egentlig å sove lenge i dag, men morgenfuglen i meg bare klarer det ikke – så allerede halv åtte var jeg våken som et lys… Haha! Vel, det var like greit – for i dag og i kveld har jeg masse på planen min. Først ut er et besøk til Marianne, og deretter til Celina 🙂 Ønsker deg en alle tiders lørdag!

26 kommentarer på “KVALITETSTID

 1. Agnete skriver:

  Det så skikkelig koselig ut! 🙂 Du er utrolig flink å stelle i stand og gjøre det koselig rundt deg 🙂 Kan jeg spørre hvor fjølen og den fine lysestaken er fra? 😀

 2. Anita skriver:

  Åh, det så digg ut! Ost og kjeks er virkelig snaddermat 🙂 du kunne jo spandert på deg en skikkelig rødvin da, haha! Den der er helt grei, men en «typisk-norsk-vin». En vin alle drikker, men som har mange lignende, bedre alternativer. Fortsatt god helg, Kristina 🙂

 3. Kristine skriver:

  Hei Kristina! Kan ikke du opprette en egen kategori for film-innleggene dine? Trenger sårt filmtips i kveld, men må bla så langt for å finne innleggene 🙂 Ønsker deg ellers en fin lørdagskveld!

 4. Desirée skriver:

  Å, så koselig!
  Hvilken app bruker du for å få den tynne, hvite rammen rundt bildene dine på Instagram?
  Ha en fin dag <3 klem

 5. Helene skriver:

  Åå så koselig det så ut, du er fantstisk flink til å stelle i stand! Du virker som en ordentlig gledesspreder, og du sender ut så mye positiv energi til oss blogglesere<3

 6. Anonym skriver:

  Åh, jeg må få anbefale en fantastisk god rødvin, den vil UTEN tvil falle i smak når du liker pinnevinen (den er mye bedre også, synes jeg) – Escada Touriga Nacional (portugisisk) 😀 Og latterlig billig til 104 kr! Håper du vil prøve den og isåfall si hva du synes, jeg er sååå sikker på at du vil elske den:D

 7. Happybite skriver:

  Åh, SNADDER! Du er så flink til å stelle i stand slike ting og å spre glede! En skikkelig gledesspreder er du ;* God søndag til deg!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *