HELGENS KJØLESKAP

HELGENS MENY

Fredag: Sushi + ost og kjeks til dessert Lørdag: Gratinert søtpotetform Søndag: Hjem til mamsen på middag

GOD FREDAG

Til en forandring fylte jeg faktisk opp kjøleskapet i går, så jeg tenkte jeg kunne vise dere da jeg vet at disse innleggene faller veldig godt i smak hos mange 🙂 Det er alltid fint med en liten tur på matbutikken når det nærmer seg helg, jeg liker i hvert fall det veldig godt – slik at jeg kan ha litt ekstra godt å by på. Helg betyr for meg lange og gode frokoster, sene kvelder med god middag og selvfølgelig den obligatoriske sjokoladen. Yay! Jeg ville egentlig bare innom for å ønske dere alle en super start på fredagen  Her skal jeg jobbe bittelitt, før jeg løper avgårde på trening. Sees igjen litt senere!

23 kommentarer på “HELGENS KJØLESKAP

 1. M skriver:

  Ååh, ost og kjeks NAM! Hva slags ost pleier du å ha? Er så gøy med nye ostetips, da det er fort gjort å bare kjøpe det samme hver gang..det gjør hvertfall jeg, haha! ;p

 2. Jutta skriver:

  Kristina love the blog! but I wanted to ask if you could tell me the name of the song from your snapchat story today?
  Greetings from Austria 🙂

 3. anja skriver:

  Så mye godt a. Er det kvarg zero? God?? Gleder meg til å fylle opp kjøleskapet mitt for helgen også! God fredag. Klem fra meg til deg, hilsen Anja

 4. Caroline skriver:

  Vet du, jeg blir i så godt humør av å se videobloggene dine! 😀 Hvordan klarer du å være så blid og positiv? Selv har jeg en fin familie, venner, kjæreste og studier, men jeg klarer aldri være like blid som deg. Kan du komme med et innlegg om dine erfaringer og hvordan du klarer å beholde humøret og smilet i hverdagen?

 5. Anonym skriver:

  Hva bruker du kesam til? Og så har jeg at annet spørsmål også: jeg mener jeg så en boks med La Praline (?) sjokolade på snapchatten din. Vet du hvor man kan få kjøpt det?

 6. Kristina Andersen skriver:

  Caroline: Så søt du er, Caroline! Jeg er vel bare sånn 🙂 Man er jo forskjellig som person, der noen er mer gira enn andre. Og det er helt lov! Jeg er vel bare veldig flink til å vise at jeg er glad, noe som kanskje ikke er like lett for alle 🙂

 7. T skriver:

  Mye fristende i kjøleskapet her 🙂 Bare en liten rettelse, Austria = Østerike, ikke Australia 😉
  Ellers masse god helg Kristina, hilsen fast leser som er udugelig på å kommentere 🙂

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *