ENJOY THE WEEKEND

ENDELIG ER DET HELG

God helg, fine gjengen min! Fredag startet på den beste måte her hos meg i dag. Først våknet jeg til at regnet plasket ned utenfor, og vet dere hva? Den lyden er noe av det mest koselige jeg vet om! Men regn vil jeg jo egentlig ikke ha resten av dagen, det er bare så kos når man ligger å hører på i senga – så derfor var gleden stor når det ble sol og skyfri himmel en liten time etterpå. Snakk om å få litt av alt, haha! Så da ble det en lang tur i bymarka sammen med Milo, og der er det så fint nå – høstfargene begynner virkelig å komme 🙂 Resten av dagen har gått til jobb, men nå dere – nå er det helg! Hva er planene dine for kvelden? Hva enn du finner på, så må du kose deg MASSE!

15 kommentarer på “ENJOY THE WEEKEND

 1. Lene E skriver:

  Kjæresten har akkurat gått ut døra for å dra på konsert med guttegjengen sin, mens jeg ligger syk hjemme uten noen som kan behandle meg som den prinsessen jeg fortjener å være akkurat nå… 🙁 Haha, neida, så ille et det ikke, men denne helga blir rolig for min del, så jeg kanskje er frisk til mandag 🙂
  God helg, Kristina!! Du får kose deg litt ekstra på mine vegne. Haha :p

 2. Line skriver:

  I dag kommer både scandal og how to get away with murder tilbake med nye sesonger. Gleder meg til å bli ferdig på jobb så jeg kan kose meg med sushi og seriene mine <3
  Ha en fin helg søte kristine <3

 3. Ellen skriver:

  Wow såå beautiful du er på det første bilde i trappa . Blinkskudd bilde 💥De fine blå øynene lyser av glede og glød . Så vakkert å se . Du ser såå fresh ut . Love your style 💋 Gøy du har kost deg med milo på tur i fine høst farver 🌾🍂🌿 god helg til dere🐩 😊

 4. Maria skriver:

  Hei flotte Kristina! 🙂 Lurte på ein liten ting eg. Har du handla på Ellos til leiligheten din? Kva har du i tilfelle å sei om den nettsida? Er dei raske på levering feks?
  Ha ei super helg <3 <3 <3

 5. Kristina Andersen skriver:

  Maria: Hei Maria! Nei, det har jeg ikke. Men jeg har flere venninner som har handlet der, og etter hva jeg vet har det gått helt fint 😀 God helg <3

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *