V-LOG: BIRTHDAY EDITION

I bursdagsgave av min kjære lillebror, nå bedre kjent som Knollen – fikk jeg to ting i gave. Den ene tingen var denne videobloggen (koster normalt minst 500 kroner, si!…), og den andre tingen… vel – den får dere se i videoen 😉 Altså, jeg ler meg jo seriøst ihjel, samtidig som jeg blir totalt tom for ord. Det beste med hele filmen er jo at Knollen var i et usedvanlig godt humør, han smiler og ler – i hvert fall helt frem til jeg påpeker det…. Snurr film!

Husk å trykk på HD for best kvalitet.

33 kommentarer på “V-LOG: BIRTHDAY EDITION

 1. Solveig skriver:

  Gratulerer med dagen på etterskudd:)
  Hehe skal nesten vedde på at du løper rundt med den på hodet neste gang du skal ut. Det virker teit nå men bare vent til du er full nok 😂

 2. Barbro skriver:

  Haha, jeg må bare si det at disse videoene får meg i et så godt humør! Dere er rett å slett fantastiske! Jeg elsker videoene med knollen og dere må fortsette med dette 😉

 3. Kristina Andersen skriver:

  Anonym: Knollen er jo åtte år yngre enn meg, så usikker på hvor mye han husker fra tenårene mine :p Men jo, jeg skal høre med han jeg 😀

 4. Linn skriver:

  Rå gave det der! Kan du ikke ha en runde hvor Knollen svarer på spørsmål om deg? På video, såklart. Haha, kom igjen, Knollen!

 5. Ellen skriver:

  Wow så gøy . Dere to er BEST 🎈🎶💃🏻💖😄den beste lillebroren din . Så snill og skjønn han er 😀 Og det er du og . Nydelig pen 💖✨

 6. Anonym skriver:

  Seriøst, jeg tror jeg er forelsket i Knollen! Hahahah, han er SÅ kjapp i replikkene sine, og så vanvittig morsom og gjennomført type. Kan jeg låne han en uke eller to? Og Knollen, hvis du leser det her. IKKE stopp med videoblogger. Jeg betaler deg selv for at du skal være med. Hahahahahah

 7. Anonym skriver:

  «Håper ikke du har brukt hele lønningen din på den» – Tror ikke det er noen fare for det. Hahahahhahaha jeg dør av Knollen og deg. For et dreamteam. Kan jeg komme på neste familiemiddag? Må jo være hysterisk morsomt for alle rundt å være i samme rom som dere to.

 8. Cecilie skriver:

  OMG! Dere to altså, cracks me up!😂 Og jammen var ikke Knollen i godt humør også, hihi! Gratulerer så mye med dagen på etterskudd, Kristina!😃

 9. Lisa Marielle skriver:

  Gratulerer sååå mye med dagen på etterskudd, vakreste og skjønneste Kristina <3
  Vil bare si at jeg elsker med stor E disse videoene av deg og Knollen! De er priceless 🙂 Du må hilse han fra meg og si at dette overhodet ikke må bli hans siste opptreden på bloggen din 😉 Team-Knollen sier jeg bare!!! Ha ha, han er jo god da <3
  Ha en nydelig helg, fineste solstrålen K!

 10. Cecilie skriver:

  KNOLLEN, KNOLLEN, KNOLLEN!!!!!👏🏼👏🏼👏🏼
  Bare og åpne lommeboka nå, Kristina😂
  Hysterisk morsomt!
  Dette er det beste med bloggen din😁😁

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *